פורסם 2005 באפריל 1120 שנים יש לי לוח אם של Gigabyte GA-K8NS-939 ויש עליו כרטיס רשת Marvell Yukon Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Adapter, Copper RJ-45ויש לי כרטיס רשת Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC שאותו קניתי ולחבר שלי יש אותו הוא אמר לי שהוא טוב והשתמשתי בו כבר כמה זמן ובעיקרון לא היה לי בעיות רציניות איתו חוץ מזה יש לי גם כרטיס רשת של 3COM ישן!!!! אז אני לא יודע במה להשתמש תנו לי המלצות
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים אם יש לך רשת של 1G אז תשתמש בכרטיס המובנה, אם יש לך רשת רגילה 10/100 אז זה לא משנה (וזאת כמובן שהכרטיס הישן הוא PCI).
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים אני אניח שיש לך מודם רשת ואתה צריך כ.רשת ע"מ להתחבר לאינטרנט.אז התשובה היא שזה ממש לא משנה, תשתמש במה שנוח לך (וכמובן לא אמרת עד כמה ישן הכרטיס הישן, אם הוא יוצר מתישהו ב-6 שנים האחרונות והוא בחיבור PCI אז הוא בסדר גמור).
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר כמובן שיש לי מודם רשת ארחת לא הייתי סתם מכניס כרטיסי רשת והאמת לא יודע אני יכול לחסוך קצת בחשמל הספק אם אני יוציא את הכ.רשת ואני אשתמש במובנה לא?
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים תשתמש רק במובנהכל כרטיס הרחבה שאתה מוסיף למארז מקטין את זרימת האוויר שבמארזאז אם לא חייב אין טעם לשיםירח אפל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.