פורסם 2005 באפריל 1720 שנים הסיבה שאין בישראל (כמו בשאר העולם חוץ מארה"ב) תצ"ל ברז' טובה יותר היא........ שפשוט לאף אחד לא איכפת (להזכירכם שנאסא היא סוכנת החלל האמריקנית).אני חייב לציין שזה ממש נחמד..... למרות שלא כל כך מלהיב אחרי שבצבא אני רואה כל הזמן אורתו' ברז' *קצת* יותר טוב טובה. :-X
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים nice indeed!!! זה רק אני, או שהמטוס בתמונה קצת הפוך? זה זה. איך אני יכול למצוא את הפנטגון? חרשתי את כל וושינגטון ! יש לך חיפוש... תרשום pentagon... צירפתי PS של אחרי החיפוש - סימנתי את המוד (אורבן אורת'ו), קואורדינטות, גובה וכו', ואת הפנטגון... [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אתר שמרכז כל מני "מציאות" בשרות של GOOGLE SATTLITE כולל תמונות:http://www.shreddies.org/gmaps/
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים משהו שאני מצאתי... F117, אחד המטוסים היותר סודיים שיש לאמריקה... כמה זמן לקח לך למצוא את זה?? איפה זה בכלל?
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים זה רק אני, או שהמטוס בתמונה קצת הפוך? יש לך חיפוש... תרשום pentagon... צירפתי PS של אחרי החיפוש - סימנתי את המוד (אורבן אורת'ו), קואורדינטות, גובה וכו', ואת הפנטגון... הלכתי לפי ההגדרות שלך וזה רק עושה לי מסך ירוק, לא טוען שום "תמונה" :-[
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים מחבר לא מעניין. F16 אתה יכולה לראות גם בארץ.....מישהו ניסה למצוא את דימונה?אני חושב שמצאתי ;D
פורסם 2005 באפריל 1820 שנים חחח דבר ראשון שעשיתי!!עריכה:כל התמונות האלו גורמות לי לחשוב שסיינס זה סרט דוקיומנטרי[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.