פורסם 2005 באפריל 1120 שנים שלום,שידרגתי את המחשב מ 1.8 ל 3.06 פנטיום 4, לוח אם ברונסוויל 2, כרטיס קול SoundMax ע"ג לוח האם.לאחר השידרוג פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים של לוח האם.כעת אני לא יכול לשמוע כלום ברמקולים.מה הסיבה?מה עושים?אוריאל
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים שלום אוריאל. תפקיד המעבד - לעבד, הוא לא קובע עם תשמע ברמקולים או ציוד חומרה אחר ולכן הוא לא קשור לבעיה שלך. נסה לשים דריוורים לכרטיס קול ולחפש את הבעיה כי המהעבד לא קשור לזה. בבהצלחה
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר הנה צילום המסך של הודעת השגיאה ברגע שאני מכניס את ה CD של דרייברים לוח האם.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר והנה אפשרויות השידרוג בעת לחיצה על Web Updates.מה לבחור?אוריאל[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מה שם החברה של לוח האם שלך? אולי יש דרייברים חדשים באתר שלה. שווה לבדוק. אני לא הייתי מתקין דרייברים שוינדוס מוצא לבד.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים תוריד דרייבר מאתר יצרן כרטיס הקול שלך. לפי הודעת השגיאה הצ'יפ הוא של SoundMax,תוריד דרייבר ללוח האם שלך-ותתקין.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים לפי ההודעת שגיאה אי אפשר להתקין את הכרטיס בשילוב עם HT של אינטל (יתכן שהלוח כלל לא תומך ב- HT)ושולחים אותך לפרק 5 בREADME של הדיסק התקנהאו שתעתיק לכאן את את הקטע הזה שמצויין או שתיתן את הדגם של הלוח וננסה למצוא דרך לעזורירח אפל
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר תודה, כי לא מצאתי את פרק 5 - יש כל כך הרבה מסמכי PDF בדיסק ההתקנהץבכל אופן - לוח האם זה ברונסוויל 2 של אינטל: D845GEBV2 אוריאל
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים לא מוצא שום מידע על זה תנסה להוריד מכאן את הביוס האחרון ומכאן את הדרייברים האחרונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.