פורסם 2005 באפריל 1120 שנים אני צריך לקנות לעצמי ראוטר עד 300 ש"ח.הדרישות הן שיהיו בו לפחות יציאות ל-3 מחשבים (יותר יהיה מבורך) ושאני אוכל להגדיר לו פורטים שהוא יפתח כמו למשל הפורטים של האימיול וכו'.
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים אני היום קינפגתי את הנתב הבא- Edimax 6104Kקניתי אותו ב 268 ש"חעונה על כל דרישותךממשק מאוד פשוט ומוסבררועי
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר והכל עובד לך מעולה? הוא אשכרה פותח את הפורטים?אני לא רגיל לזה כי אני מנסה לפתוח פורטים והאלקטל שלי פשוט לא שם על ההגדרות שלי :\
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים א) מחר נציג של הכבלים בא להתקין לי קו ומודם (ואז אני אוכל לחבר את הנתב למודם ולראות אם הכל עובד טוב, אני אעדכן אותך)ב)פתחתי פורטים באלקטל דרך TELNET ...וזה היה כזה מגעילבנתיים זה רשום כפתוח, נראה אם האימיול ירוץ אחרי היה ממש קל לקנפג ,אני עדיין צריך לסדר לו את החייגן שם , אבל זה רק אחרי שיגיע המודם אז אני אבין איך זה הולך שםצריך GATEWAY בחייגן וכל מיניאז אני אעדכן אותך מחר, הנציג אמור להגיע עד 1רועי
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים עובד כמו קסם רק חיברתי למודם וממש לא עשה בעיות דבר אחד שלא ידעתי זה בחייגן צריך שם להכניס גם הוסט ניים שזה בשנךקץמקאהןדןםמץמקאץןך וגם GATEWAY..ולא ידעתי מה לרשום בגייטווי...בסוף רשמתי גם בגייטווי את ההוסט ניים וזה עובד זה כזה כיף שבאמת אפשר לגלוש באינטרנט כשהדונקי על 10 העלאה רועי ד"א- הניתוב פורטים עובד מצוין וממש קל
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר אוקי תודה רבה אז זה מה שאני אקנה גם לי היו הרבה בעיות עם נסיונות פתיחת פורטים בטלנט עם האלקטל וזה פשוט לא עבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.