פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר האמת בשבוע הראשון ששיחקתי ב SIMS זה היה מה זה כיף אבל אחרי זה משעמם רצח הכל חוזר על עצמו החיים חוזרים על עצמם אפילו התוספות היו משעמות
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים HL2-הקטע של הזומבים המוטנטים האלה חח הורדתי שמירות שעברו את הקטע הזה כי זה גם מפחיד וגם מגעיל, בעעע ( )
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים RESIDENT EVIL 4 וצודקים דום 3 לא בדיוק מפחיד אלא מבהיל ומקפיץ (מאוד!!!!!!!!!!!)
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר RESIDENT EVIL 4 לא נראה לי כזה מפחיד אבל שיהיה..יש עוד משחקים מפחידים?חחח DAVE מפחיד אותך חכה שתשחק דום 3 הלב שלך יקפוץ עד לשמיים D:
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים The House of the dead משחק די מפחיד לפעמיים קפצתי מהכיסא שאיזה חייה קפצה עלי מהמים אבל בעיקרון לא ראיתי אף סרט שהפחיד אותי או משחק כי מתי שאני קופץ קצת זה בגלל שאני משחק נגיד בחושך או משהו או שעושים רעש בחושך
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר HOUSE OF THE DEAD לא הפחיד אותי בכלל!! אבל טיפה מבהיל.. אבל להגיד לך למה לא נבהלתי?! כי זה צפוי זה תמיד קורה שקופצים עליך מפלצות..
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים THOD לא מפחיד בכלל, הוא צפוי ונדוש בדום 3 ההרחבה קפצתי איזה 4-5 פעמים בגלל כמה זומבים לא צפויים, חח
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים Dave בשלב השלישי עם התמנון הזה שיורה זה בכלל בשלב הרביעי :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.