עבור לתוכן

באיזה דפדפן להשתמש?

Featured Replies

פורסם

אין כמו השועל, פשוט מדהים.

פורסם

יש לך סקר בדף הראשי...

ככה שתוכל לראות שנכון לעכשיו 43% מהאנשים מעדיפים FireFox

והנה ככה עוד חומר למחשבה...

על פי דו"ח של חברת סימנטק, בחצי האחרון של שנת 2004 סבל הדפדפן של מוזילה מ-21 פרצות אבטחה, לעומת 13 פרצות בלבד בדפדפן הפופולרי של מיקרוסופט. נראה כאילו עם ההצלחה מגיעה גם הסכנה. ראוי לציין כי מתוך כל הפרצות, רק 7 פרצות בפיירפוקס הוגדרו כ"מסוכנות מאוד" לעומת 9 פרצות מסוג זה באקספלורר.

פורסם

סימנטק כבר מזמן חברה זבל יש חברות הרבה יותר טובות וכמובן שהם תומכים בMS אם תראה איזה עלייה פשוט ענקית יש לFF בשנה האחרונה ושלא נדבר על 100 מיליון הורדות ב101 יום של FF

פורסם

יש לך סקר בדף הראשי...

ככה שתוכל לראות שנכון לעכשיו 43% מהאנשים מעדיפים FireFox

והנה ככה עוד חומר למחשבה...

על פי דו"ח של חברת סימנטק, בחצי האחרון של שנת 2004 סבל הדפדפן של מוזילה מ-21 פרצות אבטחה, לעומת 13 פרצות בלבד בדפדפן הפופולרי של מיקרוסופט. נראה כאילו עם ההצלחה מגיעה גם הסכנה. ראוי לציין כי מתוך כל הפרצות, רק 7 פרצות בפיירפוקס הוגדרו כ"מסוכנות מאוד" לעומת 9 פרצות מסוג זה באקספלורר.

אני אומר לך שמה שאמרו באתר של נורטון זה נראה שטויות כי חבר שלי שמאוד מבין במחשבים(תואר ראשון-מדעי המחשב) הראה לי את כל פרצות האבטחה באחד האתרים עם הסברים לפני שבועיים וביחס לIE הם פשוט מצחיקות. גם בפרצות חמורות יש דרגות ובIE זה פשוט מפחיד.

פורסם

אני אומר לך שמה שאמרו באתר של נורטון זה נראה שטויות כי חבר שלי שמאוד מבין במחשבים(תואר ראשון-מדעי המחשב) הראה לי את כל פרצות האבטחה באחד האתרים עם הסברים לפני שבועיים וביחס לIE הם פשוט מצחיקות. גם בפרצות חמורות יש דרגות ובIE זה פשוט מפחיד.

תואר ראשון במדעי מחשב זה לא תנאי להבנה במחשבים ובטח שלא בפרצות (לא שזה סותר שהוא אישית מבין בתחום).

ואכן בגלל ש IE חזק בתוך המערכת של ה WINDOWS, עם הפרצות שלו אפשר לעשות יותר...

פורסם

אתה באמת צודק אז הנה סיקור יותר מורחב עליו.

תואר ראשון במדעי המחשב(זה כולל ידע רב ברשתות והפורטוקל HTML )וידע רב בתכנות ועבודה עם החומרה של המחשב(הוא משתמש בלינוקס GENTOO ) כך שהוא באמת יודע איפה זה כניסה רצינית למערכת ואיפה לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים