עבור לתוכן

1.5 או 2 מגה בבזק בינלאומי = mini ipod?

Featured Replies

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הייתי מתקרב למבצע הזה - עוד אפשר להבליג על זה שזה בחצי מחיר ולא מחיר אבל "בזק בינלאומי איננה אחראית לטיב ואיכות מכשיר ה-IPOD MINI" זה סימן גדול לעסקה גרועה מאוד.  :nono:

פורסם

נו למה אתם חושבים שזה חצי מחיר?

תכנס לאתר ותראה בעצמך [מופיע בתחילת הדיון בתגובה הראשונה של פתוח הדיון].

פורסם
  • מחבר

1.5 עם האייפוד עולה 99 ש"ח. ע"פ האתר שלהם החבילה עולה 59 שקל:

http://www.bezeqint.net/packages.asp?conTypeId=1

40 * 24 יוצא 960 שקל.

בזאפ זה עולה בין 1400 ל2100.

ממה שדיברתי איתם התמיכה היא בידע מחשבים (היא אמרה לי שזה היבואן שלהם בארץ?)

IceBreak : מה מה קשור? מיוצר ב2005 דור ישן? אם אתה כ"כ חכם, תגיד לי איך מבדילים ואני אתקשר שוב (1-800 ;D)

פורסם

גם אני סבלתי בבזק בינלאומי בגלל מבצע והתחייבות.

במשך שנה שלמה סבלתי מהתנתקויות פתע,עומס נוראי,מהירות זוועתית לחו"ל ותמיכה נוראית.

ההבדל בין המחיר בחנות והמחיר אצלם הוא 440 שקלים.

במשך שנתיים אני בטוח שהמחירים ישתנו. אנחנו בטח כבר נתייצב על מהירות של 4 מגה ביט והאחד וחצי ביט יהיה כל כך זול עד שאת ה440 שקלים תוכל להחזיר במבצעים אחרים.

בקיצור - לא.

וידע היא היבואנית היחידה של אפל מכאן שהתמיכה של המכשירים מגיעה ממנה (כמו שצריך).

ולמיני אייפוד אין דור חדש וישן.

פורסם

זה כל כך לא שווה את זה!!!

נזק האלה הם החברה הכי גרועה פשוט!!! ואני אומר מניסיון של איזה 5 שנים!

פשוט לא!!!!

וגם הבטריה של האייפוד תמות אחרי איזה שנה (לפחות זה מה שקרה לחבר שלי)

עריכה:

אני משלם 100 שקל במקום 80 שקל כדי לא להתחייב (אני ב2 מגה)

אני מת לעבור כבר לכבלים@נטויז'ן

פורסם

ולמיני אייפוד אין דור חדש וישן.

טעות...

הדור השני של ה MINI IPOD יצא לפני חודש-חודשיים בערך ומכיל גדלים של 4GB, 6GB, צבעים יותר בוהקים וזמן בטרייה של 18 שעות...

http://www.ipodlounge.com/index.php/articles/comments/understanding-the-ipod-family-new-ipod-minis-and-photos/

פורסם

קבל את התנצלותי.

למה אתה שואף להגיע לאינטרנט של הכבלים? הם לא זולים יותר

פורסם

דווקא אני משלם 39 לחודש ל2 מגה.. במקום 49..

פורסם

כי בכבלים אין ניתוקים חוזרים ונשנים !

פורסם

אני גולש כבר 3 שנים דרך בזק אם אני לא טועה (רק התשתית כמובן) ולא זכור לי מקרה של התנתקות.

אולי תנסה לערער וללחוץ.

פורסם

nice אתה עובד בבזק? אני כמוך גולש כבר 3 שנים בבזק וכול חודש יש איזה יום שפתאום יש להם תקלות ואי אפשר לגלוש ולא חסרים המקרים שזה קורה יותר מפעם בחודש.

פורסם

הסיבה היחידה שאני נשאר בכבלים ולא עובר לבזק זה שפשוט בכבלים נותנים 128kb/s בחבילה של מעל 1.5 בעוד שבבזק אתה מקבל 2/1.5 אבל רק 96kb/s העלאה... זה דיי משמעותי בקצבים האיטיים האלה...

פורסם

חזרה לנושא המקורי, לא לא לא.

פשוט לא כדאי המחיר, הרי המחירים צונחים כל יום - גם אינטרנט כל חודש המחיר יורד וגם של נגני MP3.

אתה רוצה IPOD בזול, תנסה להביא מחו"ל או שתקנה בתשלומים רבים ותרגיש כאילו זה קצת. אבל, להתחייב לספק אינטרנט לשנתיים(:nono:) במחיר קבוע אין שום סיבה. בכלל ספק יש להחליף (לפחות לאיים) כל שלושה חודשים, והמחיר ישאר נמוך.

ההפרש במחירי האינטרנט יעבור את ההפרש בעלות ה IPOD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים