עבור לתוכן

שאלות על פירול...

Featured Replies

פורסם

איזה פירול יותר טוב ?

של מקאפי או של zone alarm?

או אולי יש פירול יותר מהתוכנות שציינתי.?

הפירול שמישהו פורץ לך נותן לך את הIP של מי שפורץ לך?

פורסם

אני אשיתי משתמש במקאפי,הוא דיי נוח..

את הZONE ALARM התקנתי,וכל פעם שניסיתי להכנס לWINDOWS היו לי מסכים כחולים...

אז נשארתי עם מקאפי וזהו...

פורסם
  • מחבר

מוזר...(עם המסכים הכחולים..)

מה התקפיד של הפירול ..?

והאם הפירול של הINTERNET SECURTY 2005 של נורתון

טוב?

פורסם

דבר ראשון, עשית חיפוש לפני שפתחת את הדיון הזה ? יש בערך 1000 אותו דבר.....

התפקיד של FIREWALL הוא לספק לך שכבת הגנה מפני פורצים באינטרנט. זה לא אומר שזה פתרון קסמים, עדיין מומלץ על ביצוע WINDOWS UPDATE מדי פעם, וגם הרצת אנטיוירוס. הוא כן אמור לתת לך אפשרות לבצע רישום של כל פעולות הכניסה הלא מוגדרות למחשב שלך, וגם לבדוק אילו תוכנות מנסות לתקשר עם האינטרנט.

לגבי המסכים הכחולים, זה לא מוזר.. יש FIREWALL שמנסים להתעסק הרבה עם המערכת (כמו ZONEALARM) ולפעמים כשיש הגדרות לא תקינות, יכולים להיווצר תקלות של מסכים כחולים. אישית יש לי נסיון רע עם INTERNET SECURITY של NORTON, ולכן אני לא יכול להמציץ. ZONEALARM עשה בעבר בעיות עם תוכנות P2P שונות (פגיעה בביצועים), אבל אם אני מבין, בגרסאות החדשות הם שיפרו את הנושא הזה.

תנסה להריץ חיפוש לגבי התחום הזה, כי דנו בו רבות..

פורסם
  • מחבר

שמישהו מנסה לפרוץ לי אני יכול לדעת את הIP שלו דרך הפירול שלי??

פורסם

שמישהו מנסה לפרוץ לי אני יכול לדעת את הIP שלו דרך הפירול שלי??

שוב, כפי שאמרתי ובטח לא קראת, ל FIREWALL לרוב יש מנגון שאם אתה מבקש, הוא יכול לשמור את כל נסיונות הכניסה למחשב (שעה, IP, ומה)...

אם כי לרוב יש הרבה התרעות שווא (כמו פעילות של PORT SCAN שנעשית היום על כל IP כל כמה דקות) וכו'...

פורסם
  • מחבר

שוב, כפי שאמרתי ובטח לא קראת, ל FIREWALL לרוב יש מנגון שאם אתה מבקש, הוא יכול לשמור את כל נסיונות הכניסה למחשב (שעה, IP, ומה)...

אם כי לרוב יש הרבה התרעות שווא (כמו פעילות של PORT SCAN שנעשית היום על כל IP כל כמה דקות) וכו'...

איך אני עושה את זה בפירול

שהוא יכול להודיע לי?

והקאפי נוח לשמוש?

פורסם

יש פיירוואלים הרבה יותר טובים ממקאפיי יש:

Agnitum Outpost Firewall 2.5 שזכה להרבה תגובות טובות ועוד הרבה והוא תומך בPlug-ins

ממש מומלץ

ש גם

Look n' Stop שזכה גם להרבה מאוד ביקורות טובות אבל לא יצא לי להשתמש בו הרבה והוא לא ממש ידידותי (יותר למתקדמים)

Kerio Personal Firewall ממש ידידותי ונוח מאוד

Sygate Personal Firewall קצת יותר למתקדמים והוא עושה עבודה טובה

ומה שfirewall בעיקרון עושה - הוא לא חוסם האקרים תאמין לי שאם זה היה האקר כבר מזמן לא היה לך מחשב :\

אבל הפיירוואל נועד לפקח על הכיניסות והיציאות של האינטרנט שלך תמיד זה טוב שיהיה לך שליטה על הכניסות היציאות של האינטרנט

פורסם
  • מחבר

יש פיירוואלים הרבה יותר טובים ממקאפיי יש:

Agnitum Outpost Firewall 2.5 שזכה להרבה תגובות טובות ועוד הרבה והוא תומך בPlug-ins

ממש מומלץ

ש גם

Look n' Stop שזכה גם להרבה מאוד ביקורות טובות אבל לא יצא לי להשתמש בו הרבה והוא לא ממש ידידותי (יותר למתקדמים)

Kerio Personal Firewall ממש ידידותי ונוח מאוד

Sygate Personal Firewall קצת יותר למתקדמים והוא עושה עבודה טובה

ומה שfirewall בעיקרון עושה - הוא לא חוסם האקרים תאמין לי שאם זה היה האקר כבר מזמן לא היה לך מחשב :\

אבל הפיירוואל נועד לפקח על הכיניסות והיציאות של האינטרנט שלך תמיד זה טוב שיהיה לך שליטה על הכניסות היציאות של האינטרנט

אפשר לינקים לתוכנות שנתת?

ואיזה תוכנות כדאי נגד האקראים או שאין שום תוכנה נגדם...

פורסם

אפשר לינקים לתוכנות שנתת?

ואיזה תוכנות כדאי נגד האקראים או שאין שום תוכנה נגדם...

תראה הoutpost הוא חופשי (קוד פתוח)

http://www.agnitum.com/download/OutpostProInstall.exe

זה רק ההורדה אבל אתה צריך סיריאל ואני לא יכול להביא לך כי זה אתר שלא תומך בwarez אז תחפש לבד

חוץ מזה פשוט תחפש בגוגל את האתרים של החברות ותוריד trail או שתמצא את הסריאל או משהו לא יודע אתה כבר תסתדר

וכמו שאמרתי אין מה לעשות נגד האקרים אם הם ירצו לא יעזור כלום (ואני לא מדבר על newbies מהICQ או מסנג'ר שמאיימים עליך שיפרצו לך)

חוץ מזה רק תנסה לסגור כמה שיותר חורי אבטחה

פורסם
  • מחבר

הפירול של נורטון הוא טוב?

פורסם

לא אני לא אוהב הוא אוכל הרבה זיכרון ולא עושה עבודה כמו שצריך

פורסם

לא אני לא אוהב הוא אוכל הרבה זיכרון ולא עושה עבודה כמו שצריך

אפשר לסכם את כל המוצרים של NORTON בתחום זה... באמת חבל שהם לא משפרים משנה לשנה, רק הורסים יותר.

פורסם

אפשר לסכם את כל המוצרים של NORTON בתחום זה... באמת חבל שהם לא משפרים משנה לשנה, רק הורסים יותר.

צודק

כל שנה זה רק עוד אכזבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים