עבור לתוכן

אני רוצה לשתף אתכם בנוגע לספקי אינטרנט

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא, לא

בוודאות זה היה 750, הייתי מגיע להורדות למהירות של 90kBps אבל רק במקרים מאוד נדירים, או בעזרת תוכנות להאצת הורדה

הבעיה היתה בצורה חד משמעית באינטרנט זהב,

הגלישה היתה איטית, הייתי מקבל דפים ריקים והיה צורך לעשות REFRESH כל פעם באינטרנט 56k לא היה היו לא מקרים כאלה, הורדות איטיות מאתרים מרכזיים עם שרתים חזקים.

העניין הוא שזה היה במשך מס' ימים כל פעם ואז מסתדר לכמה ימים.

אז הייתה בעיה בספק. אם הבעיה הייתה שבספק הוגדרה בטעות מהירות אחרת, אז חבל שעברת חברה היית יכול בטלפון קטן לתקן את הסיפור.

אצל חברה שלי אותו דבר עם אינטרנט זהב, אותם סימפטומים עם אותה בעיה, על ADSL.

פורסם

זה יכול מאוד גם להיות מושפע מהמרחק שלך למרכזיה

כל הסימפטומים, איטיות ניתוקים

אבל זה נשמע ממש מוזר שאתה אומר שעברת ספקית וזה השתנה

כי באמת כל הספקיות בתכל'ס נותנות את אותו הדבר

פורסם
  • מחבר

תשמע, עם עובדות אין מה להתווכח.

וזה ידוע שחברות מסויימות מפשלות בנושא הזה.

תראה אני לא רוצה להכנס למה הבעיה אצל אינטרנט זהב, זה יכול להיות בשרתים, באיכות התשתית התקשורת הפסיבית או האקטיבית ו\או גורמים אחרים, לא יודע.

מה שאני כן יודע, משארתי על אותה התשתית (כבלים), עם אותו המודם (של הכבלים), החייגן הוא אותו חייגן, רק שיניתי את ההגדות שיתחבר לברק במקום אינטרנט זהב והכל עובד מעולה.

פורסם

אני כרגע עם ברק ב- adsl ואני מחכה לרגע שתיגמר לי ההתחייבות..

הפינגים הם משהו לא יאומן.. בארץ אני מקבל בסביבות ה- 150 ובחו"ל שלא נדבר.. עם pl

הגלישה עצמה היא סבבה לרוב.. אבל לפעמים אני לא מצליח להכנס לאתרים מסויימים ורק כעבור כמה שעות זה מתחיל לזוז.

לפי מה שהבנתי מחברים שלי, בזק הם ספק מעולה בכל מה שקשור לפינגים, במיוחד לחו"ל..

חוץ מזה שאצלהם אתה לא צריך להתחייב אז זה בכלל טוב :)

אני עובר אליהם בסוף החודש, נקווה לטוב.

פורסם

Amnesia ,בזק בינלאומי ספק גרוע מאוד... היו לי הרבה פעמים פינגים בשמיים (חו"ל) , הייתי צריך להתחבר ולהתנתק ולחפש טווח איי פי טוב שייתן לי פינגים נורמלים וחוץ מזה הורדות היו קופאות לי במהלך הורדה מהאקספלורר...

המלצה שלי תתחבר לנטויז'ן (לפי הסקר שעשו במעריב גולשי נטויז'ן הכי מרוצים :))

השיקול בידך

פורסם

בזק בינלאומי ספק גרוע מאוד... היו לי הרבה פעמים פינגים בשמיים (לחו"ל) וגם הורדות היו קופאות לי במהלך הורדה מהאקספלורר...

המלצה שלי תתחבר לנטויז'ן (לפי הסקר שעשו במעריב גולשי נטויז'ן הכי מרוצים :))

השיקול בידך

נראה שלנטוויז'ן יש פינג מינימלי של 100MS.
פורסם

סיפורי האישי:

אחרי שנה בהוט רציתי לשדרג ל-1.5 מגה. ביקשתי הצעת מחיר והיא עמדה על 60 ש"ח רק להם. פניתי ל-WOW והם הציעו לי 40 ש"ח ל-1.5. אפילו ה-750 בהוט יקר מה-1.5 ב-WOW. החלטתי לעבור ל-WOW. התנתקתי מהוט ולמחרת התחברתי ל-WOW. אחרי יום מתקשרים אלי מהוט ומציעים לי על מבצע חדש של 35 ש"ח ל-1.5 (אם אני זוכר נכון, משהו כזה). ואני שואל את עצמי: הרי רק לפני שבוע ביקשתי מהם הצעת מחיר טובה ולא היתה להם. סתם גרמו לי לעבור את הטירחה של ניתוק והתחברות.

דוגמה לא רעה לבירוקרטיה וטיפשות של חברה.

ואגב, בנוגע לספק אינטרנט אז לי יש את נטוויזיון ועל אף שהם לא הזולים מכולם הסיבה היחידה שאני נשאר שם זה השירות הפשוט מצוין. אצלם אני לא שומע במשך חצי שנה שהמוקד בשידרוג (חצי שנה משדרגים?!) ועונים לי מיד. אולי חברות יפנימו שיש צרכנים שמעדיפים שירות טוב על מחיר זול ושירות גרוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים