עבור לתוכן

המשחק מאפיה-האם ידוע למישהו על גרסת במשך?

Featured Replies

פורסם

שלום לפני שנה וחצי שיחקתי ת המשחק מאפיה וזאת הייתה חוויה לא נורמלית ומאז אני לא מסוגל לשחק יותר מכיון שכל המשחקים גרועים ביחס אליו..

לכן אני מעוניין לדעת אם יש גרסת המשך. אשמח לקבל תמונת הפניות לאתרים אחרים וכל מה שקשור.

פורסם

עד כמה שידוע לי, הייתה גירסת המשך למשחק בפיתוח.

נאמר שהיא בוטלה מסיבות כלכליות, אבל תמיד אפשר לקוות..

פורסם
  • מחבר

:'( :'( :'( :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אני כל כך אהבתי את המשחק הזה ואני מאמין שיש עוד הרבה אנשים כמוני שמצפים לגרסת המשך ....

טוב אופשוט אסור לעצור כזה דבר.

בכל אופן אני מקווה לשמוע תגובות יותר חיוביות.

פורסם

תאמין לי שגם אני לא הייתי בדיוק שמח לשמוע על זה..

פורסם

אין המשך למאפיה.

(גם עלילתית, זה בלתי אפשרי)

אך אמור לצאת משחק בשם - The Godfather .

לכאורה, מאוד דומה לרעיון שעומד מאחורי Mafia.

פורסם

לכאורה

אבל קופולה לא התלהב כל כך מהרעיון ואמר שאין לו שום קשר למשחק והוא זועם על השימוש במותג למשחק שכנראה לא ייצג אותו

פורסם
  • מחבר

אין המשך למאפיה.

(גם עלילתית, זה בלתי אפשרי)

אך אמור לצאת משחק בשם - The Godfather .

לכאורה, מאוד דומה לרעיון שעומד מאחורי Mafia.

אפשר תמיד להמשיך את העלילה בצורה כלשהי.

בקשר למשחק שהוזכר מי עומד מאחורי המשחק ???? וגם האם ידוע תאריכים התפתחויות??

עריכה: אני כבר מתחיל להתאכזב שאני רואה את התגובה מעלייייי :'( :'( :'(

פורסם
  • מחבר

ראיתי סרטון קטן מהמשחק ואני חייב לומר לכם שהתחלתי להתלהב מכיון שהסביבה נראית ממש כמו מאפיה וגם הגרפיקה מדהימה (התווי פנים שרק מאפיה ידעו לעשות)..

נקווה שגם העלילה תהיה טובה למרות שלפני שנה וחצי לא הבנתי כל כך אנגלית כך שלא שמתי לב...

פורסם

האמת גם לי יש את אותה בעייה

מאז מאפיה פשוט קשה לי להנות ממשחק.

את כל המחשקים אני משווה אליו וזה הופך אותם ללא מהנים ומאכזבים

אני מקווה שהסנדק יהיה טוב

פורסם

גם אני מקווה מאוד שיהיה המשך ראוי ל-mafia ,זה היה משחק ענק הלוואי שיהיה עוד אחד

:please:

פורסם
  • מחבר

האמת גם לי יש את אותה בעייה

מאז מאפיה פשוט קשה לי להנות ממשחק.

את כל המחשקים אני משווה אליו וזה הופך אותם ללא מהנים ומאכזבים

אני מקווה שהסנדק יהיה טוב

תראה את התגובה שלי בתראד "מה המשחק הטוב ביותר ששיחקתם"

ותבין שאתה בכלל לא לבד....את החוויה שלך עטפתי במספר תיאורים והוספתי מספר מילים בשביל לתת תאור עמוק יותר ופשוט לא הצלחתי להעביר את ההרגשה....

מה לעשות שהרגשות אי אפשר להעביר דרך מספר מתחים ברשת .

פורסם

99% שלא יהיה המשך למשחק גם בגלל שניסו להתחיל אותו ואז ב=הפרוייקט בוטל וגם בגלל שאין םה ממש עלילה להמשיך הדמות הראשית נהרגת כל מה שאתה יכול להמציא זה כבר על דמות חדשה וזה כבר לא יהיה אותו דבר אלה עוד GTA.

בקשר ל קופולה אני נותן לו את הכבוד המגיע בתור במאי אבל הוא יכול לקפוץ לי זה לא ישנה ל EA אם הוא תומך במשחק או לא הם אם המשחק יהיה טוב ונראה שהוא יהיה ממש טוב הם ימכרו המון עותקים כמו כל כותר GOLD שלהם.

פורסם
  • מחבר

99% שלא יהיה המשך למשחק גם בגלל שניסו להתחיל אותו ואז ב=הפרוייקט בוטל וגם בגלל שאין םה ממש עלילה להמשיך הדמות הראשית נהרגת כל מה שאתה יכול להמציא זה כבר על דמות חדשה וזה כבר לא יהיה אותו דבר אלה עוד GTA.

בקשר ל קופולה אני נותן לו את הכבוד המגיע בתור במאי אבל הוא יכול לקפוץ לי זה לא ישנה ל EA אם הוא תומך במשחק או לא הם אם המשחק יהיה טוב ונראה שהוא יהיה ממש טוב הם ימכרו המון עותקים כמו כל כותר GOLD שלהם.

יש סרטון באתר game-spot והמשחק נראה בכלל לא רע והוא באמת מדמה רחוב באווירה של מאפייה וזה ממש לא נראה עוד GTA (איכסה).

הסרטון הוא היה באורך של כחצי דקה של הליכה ברחוב ואם תשאלו אותי יש למה לצפות המבנים נראים ישנם כמו מאפיה כמו כן המכוניות וכל הדמויות ברחוב כמובן שעם מעט שיפורים ונקווה שזה יהיה "כל המרבה הרי זה משובח" ולא "כל המוסיף גורע".

בכל אופן הוא יצע ברביע האחרון של השנה כך שבחישוב פשוט זה יוצא עוד כחצי שנה....כך שבינתיים מה שנותר לעשות בתחום המשחקים הוא ......ווווווווווואווווווווווווו אין לי איך להמשיך את המשפט וזה כבר מראה כמה המצב גרוע.

פורסם

אני התכוונתי שאם יעשו בכל זאת המשך למפיה אז רוב הסיכויין העלילה תהיה מצוצה מהאצבע וזה סתם יהיה עוד GTA לא התכוונתי שה GOD FATHER הוא יהיה GTA להיפך אמרתי שהמשחק מאוד מבטיח ורוב הסיכויים יהיה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים