עבור לתוכן

מסך מהיר תגובה בתקציב של 2000 ש"ח - יש חיה כזאת ?

Featured Replies

פורסם

דברים שאני צריך בו :

17"

8MS - משמש למשחקים - והרבה

מאוד חשוב לי האחריות שלא ידפקו אותי כמו עם המסכים של SAMSUNG

קיצר שיהיה מסך אמין מהיר וטוב.

אם יש משהו שממש כאילו זה מסך פצצה וזה יותר בכמה מאות (כמה, לא באלף שקל יותר...) אפשר לחשוב על זה :jump:

תודה רבה :yelclap:

פורסם

כן, כל CTR.

ואם זה למשחקים אז עדיף בהרבה על LCD, בגלל השינוי של הרזולוציות ומהירות התגובה.

ב 2000 שקל אתה יכל לקבל איכות תמונה טובה יותר משל LCD מסך גדול יותר מLCD ומהירות תגובה גדולה יותר מLCD.

תחשוב על זה.

פורסם

אם אתה מעוניין במסך "17 איכותי, אז MAG 796FD2 מאוד מומלץ (1,000-1,100 ש"ח). במחיר 1,800-2,000 ש"ח אתה יכול להשיג מסך "19 איכותי. בתקציב הזה Samsung 959NF מאוד מומלץ.

שני המסכים הנ"ל הם מסכי CRT שמשתמשים בשפורפרת מסך שטוחה לחלוטין באמת של מיצובישי.

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שיש לי בעייה "קלה" של מקום לאכסן את המסך וכרגע אני בעל גאה ומאושר של LG FLATRON 795FT PLUS

ואני מאוד עצוב להפרד ממנו אבל אני מחליף שולחן ופשוט אין מקום למסך CRT.

פורסם

LG L1730B - מסך די טוב סה"כ. הוא 12ms, אבל הוא ממש בסדר במשחקים.

Samsung 710T - אמנם האחריות של סמסונג, אבל זה מסך ממש מהיר. הוא גם כן 12ms, אבל הוא באמת מהיר. למה אני מתכוון?

בטח יש פה אנשים שיכולים להסביר את זה טוב יותר, אבל כשמודדים מהירות תגובה של צג LCD מודדים משהו ספציפי (אני חושב שזה שינוי משחור ללבן, משהו כמו מ-10% עד 90%). הבעיה היא שזה רק נתון חלקי, ולכן גם צגים של 12ms יכולים לעשות שינויי שחור-אפור מסויימים גם בכפול מהזמן הזה.

הסמסונג עושה את זה ב-17ms, שזה די מהיר יחסית לצגים אחרים.

לכן, עקרונית, יכול להיות שה-12ms של סמסונג יהיה בפועל יותר מהיר מ-8ms של BenQ.

אם אני טועה - שמישהו יתקן אותי...

וכמה ציטוטים בשבחו של המסך הזה:

מתוך:

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/response-8_15.html

" This monitor confirms that it has a 12ms matrix inside (the full response time is 9+3ms), but also shows the absolutely best black-gray time among all monitors weve ever tested in our labs! Until today we thought a pixel rise time of 25 milliseconds was an excellent result. The 710T has a pixel rise time of 17ms at most! I must confess this is the first time in my practice that an introduction of a faster matrix noticeably affects not only the black-white transition (which is the specified matrix speed), but also black-gray transitions."

ומתוך:

http://graphics.tomshardware.com/display/20041123/17_lcd-21.html

"For the moment, though, the Samsung panel represents the best compromise for all uses, including gaming."

"It's a good monitor for multiple uses. Even gamers won't be disappointed."

"In the multi-use category, the clear winner is the Samsung 710T. Its new 13 ms panel is responsive enough to make for good gaming, and it's even faster than the Hydis panel. The Samsung is as much at ease with office applications and multimedia use. "

אגב, יש עכשיו פרסום ש-ViewSonic מוציאים צגים של 4ms ברבעון הנוכחי. אין לי מושג מתי זה יקרה, כמה זמן יקח לזה להגיע לארץ וכמה זה יעלה, אבל אולי שווה לחשוב על לחכות לצגים האלה. זו אמורה להיות ליגה אחרת לגמרי ממה שרואים היום.

פורסם

BENQ עשו עבודה מעולה בכל מה שקשור למסכי הLCD...אתה יכול ללכת על מסך שלהם בלי להתלבט בכלל..ה16MS שיש לי מספיק לכל המחשקים שקיימים והוא לא עושה שום בעיות.

פורסם

קודם כל, זאת לא ביקורת אלא חדשה (מה גם שהיא לא כלכך חדשה)

דבר שני, המסך בכלל לא יצא לשוק

דבר שלישי, כשהוא יצא הוא צפוי לעלות קצת יותר מ2000 ש"ח, אם בכלל נראה אותו בחנויות ארצנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים