פורסם 2005 באפריל 920 שנים חח מעודדים אותנו גם להוריד וגם לצרוב ;D זאת חנות מוצרי חשמל מוכרת וותיקה בבאר שבע
פורסם 2005 באפריל 920 שנים אפשר להבין מזה DVIX לעזאזל?אני מכיר DIVX ו-XVID,לא DVIX...בכל מקרה, מה עם הפרסומת שהייתה בטלוויזיה לאינטרנט מהיר?הזאת שטענה שאולמות הקולנוע יהיו ריקים, וחנויות מוזיקה גםוכו'...חוץ מזה שהם לא מעודדים להוריד ולצרוב,הם מציינים עובדותשלא נדבר על זה ש360 זה מחיר יקר לDVD אני חושב
פורסם 2005 באפריל 920 שנים מחבר אפשר להבין מזה DVIX לעזאזל?אני מכיר DIVX ו-XVID,לא DVIX...בכל מקרה, מה עם הפרסומת שהייתה בטלוויזיה לאינטרנט מהיר?הזאת שטענה שאולמות הקולנוע יהיו ריקים, וחנויות מוזיקה גםוכו'...חוץ מזה שהם לא מעודדים להוריד ולצרוב,הם מציינים עובדותשלא נדבר על זה ש360 זה מחיר יקר לDVD אני חושבזהו השם לא כ"כ נשמע לי, אבל אני לא כ"כ מבין בסרטים אז כתבתי .. בכל מקרה זה מצחיק. נראה לי מביאים לך בנוסף DVD ג'נרי.
פורסם 2005 באפריל 920 שנים הם התכוונו שתורידו סרטים שמ"מופצים באופן חינמי" לחלוטין. מה אתם רוצים מהם?
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים למה ללכת סחור סחור כאשר ידוע לכולנו למה אנו צריכים כ"כ שהמכשיר שלנו יקרא MPEG4.
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים בטח אחרי עדכון Firmware זה יתמוך גם ב- XIVD WTF?! ??? המכשיר כבר תומך ב-XIVD. אחרי עידכון Firmware הוא גם יתמוך ב-SBUtitle בעיברית ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.