פורסם 2005 באפריל 920 שנים הייברשותי נתב אלחוטי DI-624 של D-LINK שמחוברים אליו מספר מחשבים בצורה אלחוטית.אני מעוניין שלא כל אחד שמסתובב ליד הבית שלי יוכל להתחבר אלי לרשת.הגעתי למסך המצ"ב, ואני שיש מספר אפשרויות אבטחה.מישהו יודע מה ההבדלים בין כל שיטות הקידוד והאבטחה כדי שאני אוכל לדעת מה מתאים לי?כמובן שאני מתאר לעצמי ששיטה X יותר מאובטחת אבל גם יותר איטית... וכ"ו* האם ניתן לחייב אישור שלי לכל מחשב שמנסה להתחבר לרשת?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים הWPA מאובטחת יותר מהWEP, כי במקום להשתמש במפתח ידוע מראש היא מחליפה מתחות בצורה דינמיתאבל אני לא מכיר את ההבדלים בין הסוגים השונים שלה, או מה יותר מהיראם אתה רוצה לאבטח את הרשת - כמה דברים שהייתי משנהאם כל המכשירים שלך 802.11g, אין סיבה לתמוך במכשירי 802.11b, שים 802.11g only modeוה-SSID Broadcast הוא גם פירצת אבטחה, פשוט תרשום בכל מחשב את הSSID מראש
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים האבטחה המקסימלית היא ע"י שימוש בMAC FILTERSזה נמצא בFILTERS תחת ADVANCEDשם אתה פשוט יכול להגדיר רק כרטיסי רשת ספציפיים (לפי הMAC הייחודי שלהם)שיקבלו גישה לנתב
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר אם אתה רוצה לאבטח את הרשת - כמה דברים שהייתי משנה אם כל המכשירים שלך 802.11g, אין סיבה לתמוך במכשירי 802.11b, שים 802.11g only mode רעיון טוב. וה-SSID Broadcast הוא גם פירצת אבטחה, פשוט תרשום בכל מחשב את הSSID מראש מה זה בכלל? האבטחה המקסימלית היא ע"י שימוש בMAC FILTERS זה נמצא בFILTERS תחת ADVANCED שם אתה פשוט יכול להגדיר רק כרטיסי רשת ספציפיים (לפי הMAC הייחודי שלהם) שיקבלו גישה לנתב
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים SSID Broadcast אומר שהנתב משדר את הSSID באופן אקטיבי, ז"א שכל אחד ברחוב יכול לקלוט אותו בלי שום צורך בפענוח התקשורת בין מכשירים שונים ברשתבסופו של דבר, זה מקל על אנשים שמנסים לחדור לרשת שלך
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים לסיכום, 1. אי שידור SSID (שם הרשת) 2. סינון מחשבים לפי כתובות MAC (כתובות פיזיות) 3. הצפנת המידע, עדיף בשיטת WPA. (זה מה שיש אצלי.)
פורסם 2005 באפריל 2220 שנים מחבר לסיכום, 1. אי שידור SSID (שם הרשת) 2. סינון מחשבים לפי כתובות MAC (כתובות פיזיות) 3. הצפנת המידע, עדיף בשיטת WPA. (זה מה שיש אצלי.) סבבה. סינון MAC כבר עשיתי וזה נראה לי דיי מספיק בשבילי כרגע מה גם שזה לא פוגע במהירות. לגבי אי שידור SSID, אם אני אעשה את זה, אני אהיה חייב להגדיר לכל מחשב שמתחבר את הSSID של הנתב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.