פורסם 2002 ביולי 1023 שנים אוקיי זה הולך ככה בעתיד הקרוב אני קונה פורטיסמו ובמחשב יש לי Creative vibra 128 O/Bהאם אני יכול להפעיל את שניהם בו זמנית או שאני אצטרך לבטל את הקריטטיב
פורסם 2002 ביולי 1023 שנים אתה יכול להפעיל את שניהם בו זמניתעדיף לבטל את האון בורד כדי שלא יהיו התנגשויות חומרה.......עדיף לא חובה
פורסם 2002 ביולי 1023 שנים ההבדל בין הפרוטיסימו לבין ה128 PCI של קרייאטיב הוא מורגש?כןבפורטיסימו יש אקולייזר גרפי של 10 ערוצים שמאפשר לך להנחית או להדגיש צלילים בטווחי תדרים שונים החל מתדרים גבוהים (TREBLE) וכלה בתדרים נמוכים (BASS). כיוון נכון (לפי מה שנעים לאוזן שלך) נותן איכות סאונד הרבה יותר טובה ממה שמוציא הכרטיס של קראייטיב.
פורסם 2002 ביולי 1023 שנים ההבדל בין הפרוטיסימו לבין ה128 PCI של קרייאטיב הוא מורגש?מנסיון אני יכול להגיד לך שכן!גם לי היה לפני קריאייטיב 128 O/B, והחלפתי לפורטיסימו ויש הבדל גדול. זה גם תלוי ברמקולים שהמחשב מחובר אליהם, מה שגם הניצול של המעבד פחת בזמן שמיעת מוזיקה.
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים מחבר הרמקולים שלי זה בעצם מערכת סטראיו פשוטה עם שני רמקולים דיי מספקים רק יש בעיה אני מגביר גבוהה מתחילים לשמוע צרידות ברמקולים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.