פורסם 2005 באפריל 920 שנים חינמית *רצוי לתמיד*, שניתן להקליט בה לכמה דקות ארוכות (למשל 10 דק').ואם יש, אז גם שניתן להקליט בפורמט שונה מWAV.טודע.
פורסם 2005 באפריל 920 שנים הרשמקול של Windows מאפשר הקלטת קול מתוך מיקרופון (sndrec32.exe).התוכנה שומרת את ההקלטה בפורמט wav.ניתן להמיר את קבצי ה-wav לקבצי mp3, באמצעות מקודדי audio שונים, כמו MP3 Compressor.
פורסם 2005 באפריל 920 שנים מחבר הרשמקול של Windows מאפשר הקלטת קול מתוך מיקרופון (sndrec32.exe).התוכנה שומרת את ההקלטה בפורמט wav.ניתן להמיר את קבצי ה-wav לקבצי mp3, באמצעות מקודדי audio שונים, כמו MP3 Compressor.זה מקס' 60 שניות...
פורסם 2005 באפריל 920 שנים מחבר UPכמה שאלות לגבי התוכנה - כיצד אני יכול למחוק קטעים לא רצויים?וכיצד אני יכול להקליט על טראק שכבר מוקלט עליו חלק (זה תמיד פותח אחד חדש)?
פורסם 2005 באפריל 920 שנים תנסה להוריד super mp3 recorder פרוץ.... אתה תוכל להקליט איתו לקובץ MP3 והוא כולל ביפנים תוכנת עריכה כך שתוכל למחוק דברים שאתה לא צריך מהקלטה...הייתי מקליט איתו פעם שידורי רדיו שהיו בלילה .. כי אתה יכול גם לתת לו פקודה מאיזה שעה ועד איזה שעה להקליט והוא יעשה את זה לבדתוכנה פשוטה מאוד היתי אומר
פורסם 2005 באפריל 920 שנים מחבר אני לא מצליח לעבוד עם האודיסיטי...אני לא יכול למחוק חלקים לא רצויים, או להקליט על משהו מוקלט...
פורסם 2005 באפריל 920 שנים בשביל למחוק אתה פשוט מסמן את החלק שאתה רוצה למחוק ולוחץ deleteהתוכנה לא כזאת מסובכתלא הבנתי בדיוק מה הכוונה בלהקליט על מהשהו מוקלט כי ייצא לך ג'יברישאתה יכול להעתיק עם קופי פייסט חלקיי קול שונים ולהדביק אותם איפה שאתה רוצה
פורסם 2005 באפריל 920 שנים מחבר בשביל למחוק אתה פשוט מסמן את החלק שאתה רוצה למחוק ולוחץ deleteהתוכנה לא כזאת מסובכתלא הבנתי בדיוק מה הכוונה בלהקליט על מהשהו מוקלט כי ייצא לך ג'יברישאתה יכול להעתיק עם קופי פייסט חלקיי קול שונים ולהדביק אותם איפה שאתה רוצהזה לא פועל!ניסיתי הכל!ד"א, התכוונתי למשל, בהנחה שאני *יכול* למחוק, אני מוחק חלק מסויים, ומשאיר רווח, ומקליט עליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.