עבור לתוכן

מהירות ההורדה יורדת מ-180KBps לכ-30KBps לאחר זמן מה עם מודם ECI 270pr

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מודם B-Focus 270pr של ECI שהפכתי אותו לנתב לפי המדריך והכל עובד מצויין, ואני מחבר מספר מחשבים לרכזת אשר מחוברת למודם. לא מזמן עברתי ממהירות של 0.5mbps ל-1.5mbps וכאן מתחילה הבעיה. לאחר זמן לא קבוע, בדר"כ כמה שעות, מהירות ההורדה פשוט צונחת למשהו כמו 30KBps והכל נעשה איטי עד שאני מכבה ומדליק את המודם מחדש.

יש לציין כי אין לי firewall תוכנתי, גם לא של ה-windows אלא רק firewall חומרתי של המודם/נתב. כמו כן, במהירות ההורדה הישנה (0.5mbps) לא היתה לי בעיה כזו, זה התחיל רק כאשר עברתי למהירות הגבוהה.

אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח.

תודה.

פורסם

זה כנירא מאיפה שאתה מוריד אין מהירות שלחיה מהירה.... או לפ מה שאמרתה שיש איזה שעה ככה שזה עושה את זה.. כנירא זה הספיק אינטרנט שלך....

פורסם
  • מחבר

אבל הסברתי.. אחרי שאני עושה reset למודם זה מסתדר. זה לא קשור למקום שממנו אני מוריד מפני שאני בודק את ההורדה באתר של ספק האינטרנט (012) ומוריד משם קובץ ניסיון המיועד לבדיקה זו.

מישהו מכיר את הבעיה? האם החלפה למודם בגירסה החדשה (310?) יכול לפתור את הבעיה? אם כן, בזק מחליפים בחינם או שחייבים לקנות אותו?

פורסם

נסה את הבדיקה שוב כשרק המחשב הזה דלוק וכל השאר מכובים. ברגע שמהירות ההורדה נהיית נמוכה, סגור את הורדת הקובץ,

גש למנהל המשימות ושם בעמודת רשת מתחת לגרף תראה שורה שבה רשום את שם החיבור (כנראה שזה יהיה LOCAL AREA CONNECTION),

בסוף השורה עמודה שנקראת "שימוש ברשת" תראה אם יש לך שם יותר מ0 אחוז. אם כן אז יש לך תוכנות או משהו שנפתח עם הזמן כשהאינטרנט מחובר ולוקח לך חלק מפס האינטרנט.זה יכול להיות תוכנות ריגול או איזו תוכנה שלך. בכל מקרה נראה מוזר לקשר את הבעיה הזאת למודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים