עבור לתוכן

מה ההבדל בין גירסאות הפוטושופ (האם יש סיבה לשדרג).

Featured Replies

פורסם

אני לא מתעסק הרבה עם התוכנה, אבל אם כבר אני פותח אותה פעם ביומיים אז נראה לי עדיף שתיהיה תוכנה טובה ומתוחכמת :)

* אני לא מעוניין להחליף לגירסא כבדה יותר, יש לי רק 512מגה ראם, ואני לא רוצה שפעולות ימשכו יותר זמן.

* אני ממש לא רוצה להחליף לגירסא שאני לא אמצא את הידיים והרגליים בה, בקיצור אם נוספו אפשרויות אז שהאפשרויות הרגילות ישארו במיקום הנוכחי.

הפוטושופ שלי לא כזה ענתיקה (7.0.1) האם יש לי סיבה להחליף לאחד חדש יותר? ואם כן, לאיזה גירסא.

פורסם

יש לך כולה CS אחרי ה7 ... ועוד מעט הולכים להוציא את CS2 . הCS קצת יותר מהיר , מבחינת נוחות שימוש , הממשק קצת השתנה לעומת הגרסאות הקודמות , כך שתצטרך קצת להתרגל , אבל זה לא שינוי משמעותי שלא תמצא את הרגליים ואת הידיים .

תשאר עם ה7 .... אין שום סיבה להחליף .

אני עד היום נאמן לצייר . אין דבר שהוא לא מסוגל לעשות , חוץ מכמה דברים קטנים .

פורסם

אהה זה קשור הגירסא החדשה יותר Adobe Photoshop CS אין בה באמת הרבה יותר פיצ'רים או דברים שממש שוים תעידכון שלך...אם אתה קונה את זה אז לא היתי ממליץ לך אבל עם אתה לא קונה אז זה כבר חישוב שלך עם יש לך כוח לחכות עד שירד וכל זה..

בכל מקרא אני היתי גם עם 7.01 ועברתי לAdobe Photoshop CS ותאמת אין ממש הרבה הבדל...ותאמין לי עם אתה לא ממש חורש על הפוטושופ ויש לך עבודה של גרפיקאי אלה אתה רק מכין חתימות וכ'ו אז אל תחליף תישאר עם מה שיש לך..

ודרך אגב אני עם 256  זיכרון ויש קצת  תקיעות לא משהוא רציני אז אתה בטח לא ממש תרגיש תהבדל..

פורסם
  • מחבר

כן, עבודות קטנות (גם כן, פעם ביומיים שלושה), לא ממש מתעסק עם חתימות (אתה יכול לראות לבד איזה חתימה פשוטה יש לי).

אני אשאר עם ה 7.0.1

תודה ;D

פורסם

FEATURE די מדהים ב CS2 שמגיע:

http://www.photoshopsupport.com/tutorials/tt-cs2/vanishing-point.html

פשוט מגניב הדברים שהם מוסיפים כל הזמן...

חביב ביותר...

.אפילו שאני מכיר כבר פלאגין לפוטושופ הישן שעושה את זה...

אבל מה זה יצא כבר CS2?....

איך יש Tutorials אם זה עתידי?

פורסם

אני עד היום נאמן לצייר . אין דבר שהוא לא מסוגל לעשות , חוץ מכמה דברים קטנים .

:-\

אני מקווה שפשוט שכחת את הסמילי הזה - ;D ושאתה לא רציני.

די מדהים ב CS2 שמגיע:

http://www.photoshopsupport.com/tutorials/tt-cs2/vanishing-point.html

פשוט מגניב הדברים שהם מוסיפים כל הזמן..

איך אני מוריד אותו?

אני לא מוצא את הקישור שם.

זה ל CS או CS2?

פורסם

כפי שרשום בלינק זה ל CS2... והסיבה שיש מדריכים היא שמפיצים גרסאות בדיקה/נסיון לאנשים האלו....

לגבי PLUGIN שעושה את זה, זה הרבה יותר משוכלל (העניין של הפרספקטיבה).

פורסם

הצייר שולט.

פורסם

כפי שרשום בלינק זה ל CS2... והסיבה שיש מדריכים היא שמפיצים גרסאות בדיקה/נסיון לאנשים האלו....

לגבי PLUGIN שעושה את זה, זה הרבה יותר משוכלל (העניין של הפרספקטיבה).

אהה...

סבבה! :xyxthumbs:

הייתי בטוח שאני כבר לא מעודכן ! :s05:

פורסם

הצייר שולט.

Right on !!! :yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים