עבור לתוכן

פרוייקט תת-ימי (צריך שם)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז באיזה יום שיהיה לי זמן (כנראה סוף השבוע או משהו) אני אקנה עץ ואתחיל לעבוד על הפאנל הקדמי.

לחור אוורור הקדמי אני אעשה גריל בצורת דולפין.

במרכז יש כמה כפתורים שרוב הסיכויים שלא יראו ככה בסוף

למעלה, ליד הצורב, אני מתכנן לשים תמנון קצת בולט שבארבע הזרועות שלו שפונות למעלה יהיו 20 לדים (10 בכל צד) שיידלקו לפי העוצמה של הסאונד. צבעי הלדים נעים בין כחול וירוק.

אני צריך הצעות לגביי צבע התמנון, ואיך לעשות לו עיניים מיוחדות. כנראה עם לדים אדומים עם איזה אפקט נוסף.

בנוסף, אני צריך דעות לגביי רעיון שעלה לי לגביי החלון. מצאתי דיסק מלא בתמונות באיכות גבוהה שאבא שלי צילם בשוניות המדהימות של שארם לפני 25 שנה לפני שהם נהרסו. אני אבקש ממנו אישור להעלות אותם, אם מישהו רוצה. בכל מקרה, חשבתי להדפיס אחת על שקף בגודל של החלון שלי ולחבר אותה בפנים. לצורך הדגמה יש בתמונה שלמטה "שקף" של מערה מלאה גרזינוים. זה יוצר אפקט די מרשים לדעתי. יש לי קטודה כחולה שתאיר את זה מבפנים. מה דעתכם?

picwind.jpg

הדגם נעשה ב sketchup, מי שרוצה את הקובץ התלת-מימדי שיישלח לי את האי-מייל שלו בפרטי.

פורסם

WOW, תיכנון טוב... אם אתה רוצה שקף שחור/ אפור חצי אטום, אתה יכול לבקש בחנות לאביזרי רכב מדבקת טינט (או איך שלא קוראים לזה) בגודל קטן... בטוח יש להם שאריות שיתאימו...

אם אתה רוצה שקף צבעוני, זה זה בעייה, כי אור כחול לא יבליט טוב את הצבעים האחרים... תצתרך ניאון לבן מעומעם (מופעל במתח נמוך יותר או מכוסה במשהו שיפחית את העוצמה...)

פורסם

לגבי העינים של התמנון - אתה יכול לשלב את זה ב-on/off של המחשב, או בפעילות ההארדיסק - משהו כמו שתום עשה בפרויקט ספיידי (חפש את המעגל של העיניים של ספיידי).

ד"א, אהבתי את הגג! :xyxthumbs:

עבודה יפה מאוד! :yelclap:

פורסם

לגבי העינים של התמנון - אתה יכול לשלב את זה ב-on/off של המחשב, או בפעילות ההארדיסק - משהו כמו שתום עשה בפרויקט ספיידי (חפש את המעגל של העיניים של ספיידי).

ד"א, אהבתי את הגג! :xyxthumbs:

עבודה יפה מאוד! :yelclap:

אפשר עוד להרחיב את זה, נגיד בסוף ה'ידים' של התמנון אפשר לשים את הפוצינזיומטרים.. :P

ובהחלט מרשים :P

פורסם

ממש אהבתי את התיכנון!

בהצלחה בהמשך (:

פורסם

תכנון פצצה! תשיך לעדכן!

פורסם

הצביעה ממש מזעזעת !!

תן עוד שכבה של צבע  ועוד שכבה עם ספריי ורניט שקוף,

זילזול..  :kopfpatsch:

%7Boption%7D

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה עם ביקורת אבל תפרט קצת יותר פעם הבאה.

אם אתה מדבר על המקלדת והעכבר, אז העכבר הוחלף והמקלדת סתם גמורה ולכן אני לא משקיע בה לא דקה ולא שקל. אם לא הייתי חוסך לקורס צניחה חופשית, מזמן הייתי קונה חדשה. הם שם כי הם המודים הראשונים שלי.

אם לא, אז אני מסכים שהדלת איפה שהחלון צריכה קצת אהבה, אבל בינתיים אני לא עושה את זה עי עוד לא החלטתי מה יעלה בגורלה. היא לא תישאר ככה.

כנראה שאחרי שהפאנל הקדמי יושלם אני אטפל בה (או אחליף אותה).

פורסם

החיתוך של הגג מצויין והתכוניות נראות ממש טובות! בהצלחה בהמשך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים