עבור לתוכן

איזה עכבר מומלץ לגיימר?

Featured Replies

פורסם

אני משחק Counter-Strike, עד היום שיחקתי עם עכבר זול ולא ממש נוח ואני מעוניין לקנות עכבר טוב.

אין בעיה של תקציב.

יש לכם המלצה? כי אני לא ממש מבין בזה ואני לא רוצה לקנות עכבר לא טוב.

תודה מראש.

פורסם

או הרייזור או MX518

פורסם

כל כך לא.....

רק מה שעבר ביקורת בHW מומלץ?!

העכבר היחידי שם שבאמת טוב לגיימר זה הרייזור שלפי דעתי הMX518 עדיף.....

חוץ מהרייזור הג'יניוס והMX1000 כולם שם מיושנים..... והג'יניוס והMX1000 בכלל לא למשחקים

פורסם

כל כך לא.....

רק מה שעבר ביקורת בHW מומלץ?!

תגיד לי אתה נורמלי ?! איפה ראית שאמרתי משהו כזה ?!

בתור התחלה מומלץ שהבן אדם יקרא את הביקורות (הרבות ומגוונות מאוד) שיש באתר, שהרי הן לא שם סתם ליופי ואני דיי בטוח האמת שהוא לא טרח לקרוא אפילו אחת, אחרת הוא היה בא לפחות עם דיעה כלשהיא או כמה מתמודדים, ולא סתם זורק "אין בעיה של תקציב. יש לכם המלצה?"..

פורסם

תגיד לי אתה נורמלי ?! איפה ראית שאמרתי משהו כזה ?!

לא אמרת,

כתבת...

פורסם

כי מה הקשר הלינק של הביקורות לעכברים בHW?

שום דבר שם לא יעזור לו בחיים חות מעכבר אחד שנמצא שם.....

פורסם

רק מה שעבר ב HW מומלץ?? יש שם המון ביקורות על עכברים וכמה מהם הם ה mx510 וגם ה razor (שלפי הזכור לי הזכרת אותו :s07:) אז אני חושב שהלינק מתאים.

חוץ מזה אין כזה מגוון של עכברים ואלו שמופיעים באתר הם הטובים ביותר אז אני יאמר, זה נכון שמה שיש ב HW הוא מומלץ כי אלו העכברים הכי טובים שיש.

פורסם

הוא ביקש עכבר לגיימר... איזה עכבר בלינק חוץ מהרייזור הוא לגיימרים? (הMX510 לא ממש לגיימרים)

טוב לא משנה...

לגיימרים זה או הרייזור או MX518 כמו שאמרתי... אני אישית מעדיף את הMX518 ואני מתכוון לקנות אותו בזמן הקרוב

פורסם

עבורי, אפילו העכבר האופטי הפשוט ביותר של מייקרוסופט מספיק.. לפעמים החוט מציק לי אבל זה לא רציני..

אם אתה בכל מקרה רוצה לבזבז כסף על עכברים שההבדל ביניהם לעכברים של 20 שקל זה הנוחות (ובמקרים מסויימים גם זה לא) אז הנה עכברים נחמדים:

Logitech:

MX500

MX510

MX518

MX1000 -בגלל שהוא אלחוטי ,ולדעתי זה נוח

Razer DiamondBack

Microsoft IntelliMouse Explorer 2/3

מה שהכי חשוב זה שתבדוק כל עכבר שאתה רוצה בחנות ותראה אם הוא באמת נוח לך -ולא סתם לקנות עכבר לפי היותו מותג ובשל השם הטוב שיש לו.. מנסיון!

תהנה :smile1:

פורסם

הוא ביקש עכבר לגיימר... איזה עכבר בלינק חוץ מהרייזור הוא לגיימרים? (הMX510 לא ממש לגיימרים)

טוב לא משנה...

לגיימרים זה או הרייזור או MX518 כמו שאמרתי... אני אישית מעדיף את הMX518 ואני מתכוון לקנות אותו בזמן הקרוב

העיקר שאת הדעות שלך אתה מבסס על ניסיון אישי מעמיק ולא סתם זורק לאוויר משפטים לא מנומקים כאלה שלא ממש עוזרים לבן אדם: ::)

או הרייזור או MX518

תרשה לי לחזור על עצמי:

בתור התחלה מומלץ שהבן אדם יקרא את הביקורות (הרבות ומגוונות מאוד) שיש באתר, שהרי הן לא שם סתם ליופי ואני דיי בטוח האמת שהוא לא טרח לקרוא אפילו אחת, אחרת הוא היה בא לפחות עם דיעה כלשהיא או כמה מתמודדים, ולא סתם זורק "אין בעיה של תקציב. יש לכם המלצה?"..

מה שהוא צריך לעשות זה קודם כל לקבל קצת מושג.

אח"כ, ללכת לנסות כמה עכברים כדי לראות מה הכי נוח לו, ואז לקנות.

אני מניח שאתה בדקת אישית את הרייזור וה-MX518 שאתה מכריז ככה שה-MX יותר טוב ? ::)

פורסם

יש הבדל ענק בין MX518 לMX510 מבחינת דיוק.... 1600DPI אומר הכל!

וMX1000 גם מעולה אבל לא כל כך לגיימרים כמו הMX518 והרייזור

העיקר שאת הדעות שלך אתה מבסס על ניסיון אישי מעמיק ולא סתם זורק לאוויר משפטים לא מנומקים כאלה שלא ממש עוזרים לבן אדם:

תרשה לי לחזור על עצמי:

טוב שאתה מביא ציטוט שלך שהכנסת לתגובה שערכת ולא קראתי בכלל.......

פורסם

:kopfpatsch:

לפי אילו קריטריונים, אתם ממליצים איזה עכבר מומלץ לגיימרים?

לפי מיקום הלחצנים? מ"ס הלחצנים?

הבחור שפתח את הת'רד צריך לפרט בקריטריונים...

עריכה: ההודעה הזאת כוונה לכל ה-מגיבים בת'רד.

פורסם

יש הבדל ענק בין MX518 לMX510 מבחינת דיוק.... 1600DPI אומר הכל!

אתה ניסית אותם בעצמך, כן ?

פורסם

ביררתי את הנושא מאוד טוב לפני שהחלטתי שאני רוצה לקנות MX518 וגם יש לי חבר עם MX500 והשמשתי בעכבר שלו וגם חבר עם MX1000 שהשמשתי בו

וגם קראתי ביקורות על MX518

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים