פורסם 2005 באפריל 820 שנים שלום.!אז ככה...[glow=red,2,300]my fist project[/glow]אחרי הרבה זמן של דיבורים,שאלות,תשובות,ועוד...ועוד...השלמתי את ה"פרויקט"הראשון שלי.בפרויקט יש חיתוכים,חריטות,צביעה,חלונות,הדבקות ועוד...ועוד...מפרט המחשב:Asus p4s800mx256X2p.4 3000 Intel120 g.b*הפרויקט נעשה על מארז:Chenbro xpider2אז נעבור לתמונות:-תמונה כללית של הפרויקט-חריטות קדמיות=nos-תצוגה מלמעלה-בקר מאוררים=tt-חלון בגג-פנים המחשב=sliving,קירור למעבדtt ועוד...-המחשב מקדימה-המחשב מצד ימין+דלת-המחשב מצד שמאל=חריטה+חלונות צרים-המחשב באור יו וי=מאוררים וחיתוכים[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 820 שנים שאלה שאני מאוד רוצה שתענה מיאפה לקחת את מה שמיסביב לחוטים של הספק?????????????אני מאוד אשמח שתענה כי אני מחפש את זה כבר הקבה זמןאיסיקיו 333146688
פורסם 2005 באפריל 820 שנים נחמד...המדבקות של כאוס (אלה שעל החלון) לא קשורות...הסמל של מיצובישי נחמד...הסליבינג יצא מגניבאת הצביעה של הגג לא ממש אהבתי :-Xוזהו..נחמד בכל מקרה ;D
פורסם 2005 באפריל 820 שנים מחבר אוקי...אני יחשב את זה בערך כי אין לי את זה כתוב או משהו...אז ככה:סליבינג-70גומי אייטש-60מדבקות וסמלים היו לי מהעבודה של אבא שלי.פרספקט אבא שלי הביא לי בחינם ובמחירים ממש נמוכיםדוגמא-פלטה עובי 4או5מילימטר ב20 שקלים.!!!צבע-היה בבית.ידיות בגג-15גריל שלד-172קטודות uv-אני חושב 100-115אז יוצא בערך...250ש''ח עם דברים שלא הכללתי.*המדבקות של כאוס הודבקו לא על ידי אז כשניסיתי להוריד אותך הן התקלפו והשאירו סימן אז השארתי...בכלל הפרויקט לא מבוסס על רעיון מרכזי כך שזה לא משנה-למהרו שלקראת הסוף הבנתי שזו טעותויותר נחמד אם עושים על נושא מרכזי...עריכה:*את הצביעה של הגג לא אהבת כי היא לא יצאה יפה או כי היא לא לטעמך?
פורסם 2005 באפריל 820 שנים עבודה יפה מאוד .. רק הגומי שמסביב לפרספקט דורש שיפור קטן.תגיד המאורר הכחול הזה ? זה מאורר UV או מאורר לדים כחול רגיל ? פשוט גם אני רוצה לקנות קתודות UV, אבל יש לי מאורר לדים ( ואולי אני יקנה עוד אחד את הThunder Blade) ורציתי לדעת אם האפקט של המאוררי לדים יבטל את האפקט של הUV.דרך אגב אתה יכול להגיד לי של מי הקתודות האלה, ולפרסם לינק מאיפה קנית את הקתודות האלה ?
פורסם 2005 באפריל 820 שנים פרויקט יפה! הרבה קנוי מה הבעיה שלך הייתה לפתוח את הת'ראד הזה בפורום של הפרויקטים? אל תפתח עוד אחד, חכה שיעבירו..
פורסם 2005 באפריל 820 שנים אחלה פרוייקט! יצא חלק ונקי ואהבתי את הרוב.. הדבר היחיד שלא אהבתי היה החלק האפור בגג המארז .. זה נראה כמו סתם ברזל לא צבוע, אז אם תוכל,לפי דעתי, יהיה יפה יותר שהאפור ייצבע בשחור. כל השאר יצא פשוט מדהים! קבל ח"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.