עבור לתוכן

דרושה המלצה למצלמה תקציב 1300 שקל

Featured Replies

פורסם

חלקו את התקציב איך שאתם רוצים מה שאני מבקש זו מצלמה איכותית וכמה שיותר פשוטה לצילום(אני לא צלם מקצועי אני רוצה נוחות אבל שיבוא כמה שפחות על חשבון האיכות).

כרטיס זיכרון מינימום 128MB.

סוללולת נטענות.

אם לדעתכם יש משהו שממש שווה חריגה מהתקציב אני מוכן לשקול.

פורסם

Ricoh Caplio RX עולה 900 עד 1000 ש"ח. זה משאיר לך מספיק מקום בתקציב למטען, סוללות וכרטיס זכרון (מומלץ מאוד פנסוניק, אם אתה מוצא).

בד"כ יש אותה בפוטופילם במלאי. אחרי שתשחק איתה קצת, תבין למה אין שום מצלמה אחרת בתקציב הזה שמרגישה כל כך טוב ביד ומגיבה כל כך מהר. היא גם בין המצלמות הבודדות בתקציב הזה שמגיעות עם זום שיורד ל-28mm.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצה אני יחכה לראות אם מישהו חושב אחרת ואני יחליט.

המצלמה נראית ממש טוב.

פורסם

תודה רבה על ההמלצה אני יחכה לראות אם מישהו חושב אחרת ואני יחליט.

המצלמה נראית ממש טוב.

אחכה, אחליט ולא יחליט.

פורסם
  • מחבר

70 בלשון מה לעשות לפחות אין לי הרבה שגיאות כתיב זה גם משהו.

פורסם

תבדוק את המצלמות הבאות:

canon a510

nikon oolpix 3200

olympus c450

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

Ricoh Caplio RX עולה 900 עד 1000 ש"ח. זה משאיר לך מספיק מקום בתקציב למטען, סוללות וכרטיס זכרון (מומלץ מאוד פנסוניק, אם אתה מוצא).

בד"כ יש אותה בפוטופילם במלאי. אחרי שתשחק איתה קצת, תבין למה אין שום מצלמה אחרת בתקציב הזה שמרגישה כל כך טוב ביד ומגיבה כל כך מהר. היא גם בין המצלמות הבודדות בתקציב הזה שמגיעות עם זום שיורד ל-28mm.

A510 עדיפה אבל החיסרון שאין את הזום 28.

פנסוניק הצחקת אותי המחירים שלהם "מאוד אטרקטיביים"...

פורסם

זה לא החיסרון היחידי של ה-A510. הריקו בנויה יותר טוב (גוף מתכתי), יש לה זמן תגובה הרבה יותר מהיר, המאקרו שלה יותר קרוב, יש לה שיכלולים כמו מצב לצילום טקסט וצילום אינטרוולים והיא עולה פחות. הכי טוב ללכת לחנות ולשחק עם שתיהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים