פורסם 2005 באפריל 720 שנים אני מתתחבר מחדש ל-ADSL אחרי אכזבה קשה מהכבלים..כעת אני צריך לבחור מודם (מבזקסטור)רציתי לדעת איזה מודמים (USB 1) מומלצים..?(מבחינת סינכרון, מהירות תגובה וכו'..)תודה מראש לעוזרים!
פורסם 2005 באפריל 720 שנים OTאני הולך לעבור לכבלים בקרובלמה התעכזבת מהכבלים?האם להישאר ב ADSL ?רועיכמו שאמרו למלא מודם אלקטל יהיה מצויןולא USB, USB עושה בעיות
פורסם 2005 באפריל 720 שנים מחבר מאחר ואין לי כרטיס רשת אני חייב לקחת מודם USBהתנתקתי מהכבלים מאחר וסבלתי מבעיות רבות של ניתוקים וגם רוחב הפס שלי לא הגיע למהירות מקסימלית..
פורסם 2005 באפריל 720 שנים מאחר ואין לי כרטיס רשת אני חייב לקחת מודם USBכרטיס רשת עולה היום 20-30 שקל.. ואני באמת חושב שכדאי לקנות אחד רק בשביל מודם אתרנט.. לי היה מודם USB (ALE70 אם אני לא טועה( וזה היה פשוט סיוט.. התנתקויות, בעיות עם הדרייברים, וגם חוסר תאימות עם הלינוקס.. שזה מה שגרם לי לצעוק קצת על בזק ולהחליף אותו באלקטל.. מאז לא היו לי בעיות בכלל..אם אתה יכול - תחסוך לעצך את הכאב ראש הזה..
פורסם 2005 באפריל 720 שנים אם אין לך כרטיס רשת, אז תקנה כרטיס רשת.כרטיס רשת פשוט וטוב של D-Link במהירות של 10/100Mbps יעלה לך בסה"כ 50 ש"ח.עדיף לך להשקיע 50 ש"ח בכרטיס רשת ולחבר אליו מודם של Alcatel, מאשר לקחת מודם USB ולהצטער אח"כ.
פורסם 2005 באפריל 820 שנים מחבר לאההתנתקויות שחוויתי היו כתוצאה מכשל אצל חברות הכבלים(כאשר התקשרתי עוד בתקליט שמושמע צויין כי הם חווים בעיות ועובדים על מנת לתקנן).בכל מקרה נראה לי אני אלך בסוף על מודם Alcatel וכרטיס רשתתודה לעוזרים
פורסם 2005 באפריל 820 שנים אכן, הבחירה האופטימלית.Rainbow - זה מאוד תלוי... לפעמים התשתית בשכונה לא משהו, לפעמים התשתית בבית עצמו...לדוגמא עד לפני כשנה אני יודע שבקריית-גת (כולה) היתה בעיה קשה של ניתוקים ורוחב פס נמוך והכבלים (ערוצי זהב) הוציאו באופן תמידי (למי ששאל) הודעה ש"הנושא בטיפול" (כאילו זו איזו תקלה זמנית. בפועל זה פשוט היה עומס על השרת שם). כרגע אני לא יודע מה קורה שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.