פורסם 2005 באפריל 720 שנים יש לי את המעבד AMD64 3200 1MB ?754וואני חושש שהוא מתחמם יותר מדי מכוון שאפילו במשחק GTA VC יש אחרי זמן מה תקיעות.בתוכנה EVEREST כתוב שהטמפ' של המעבד הייתה 68 , ובמנוחה היא 45-50 , עד כמה התוכנה מדוייקת??והאם אני צריך להחליף קירור שהוא של TT למעבדי AMD64 אבל הוא נראה די פשוטתודה רבה לעוניםSHIMON1
פורסם 2005 באפריל 720 שנים תאמת את הקריאה עם EASYTUNEאלה באמת טמפרטורות גבוהות מידיקח בחשבון שדווקא ה VC זה משחק שמקפיץ את המעבד כמעט למקסימום.
פורסם 2005 באפריל 720 שנים קח בחשבון שדווקא ה VC זה משחק שמקפיץ את המעבד כמעט למקסימום. מהפתאום ובטח שלא עם כזה מעבד
פורסם 2005 באפריל 720 שנים יש לי את המעבד AMD64 3200 1MB ?754וואני חושש שהוא מתחמם יותר מדי מכוון שאפילו במשחק GTA VC יש אחרי זמן מה תקיעות.בתוכנה EVEREST כתוב שהטמפ' של המעבד הייתה 68 , ובמנוחה היא 45-50 , עד כמה התוכנה מדוייקת??והאם אני צריך להחליף קירור שהוא של TT למעבדי AMD64 אבל הוא נראה די פשוטתודה רבה לעוניםSHIMON1 אותו משווק שדוחף את ה TT עם האתלון גם שם מדבקת נייר על המעבד, מומלץשתרכיב מחדש את פתרון פזור החום, שים משחה טרמית טובה, נקה אבק.בכל מקרה זה יותר חם ממה שצריך להיות, אולי המארז אטום לחלוטין? איזהמארז יש לך?
פורסם 2005 באפריל 720 שנים אל תקרא באוורסט , תוכנה גרועה מאוד לניתור טמפ' שטועה ב60% מהזמן ( ואני לא מגזים)
פורסם 2005 באפריל 820 שנים מחבר בתוכנה EASY TUNE נראה לי שיש רק טמפ' של הלוח כי עשיתי השוואה עם אוורסט והסקתי מכך שהאיזי טיוון מראה רק של הלוחומה זאת אומרת מה שאמרתם על המאוורר? הוא חסום או משהוא או שעצריך להחליף לקירור רציני יור כמו זלמן ודומיו??
פורסם 2005 באפריל 820 שנים תוכנה טובה לבדוק את הטמפרטורות היא ספיד פאןhttp://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=download&id=307אבל יש המון חברות שהחיישן של הטמפרטורה של המעבד מזייף...אם הוא מזייף שום תוכנה לא תקרא טוב את הטמפרטורה...החיישן בדר"כ לא קורא טוב בלוחות ABIT ואם אני לא טועה גם ב-ASUS
פורסם 2005 באפריל 820 שנים אל תקרא באוורסט , תוכנה גרועה מאוד לניתור טמפ' שטועה ב60% מהזמן ( ואני לא מגזים)התוכנה ממשיכה להתעדכן וכל הזמן יוצאות גירסאות Beta חדשות (פתחתי על זה נושא, אבל אף אחד לא הגיב והוא "שקע"). בכל מקרה, הנה גירסת הבטא האחרונה שיצאה:http://www.lavalys.hu/pre/everesthome/everesthome_build_0306.zipאם עדיין יש לך בעיות עם הטמפרטורות, כנס לפורום שלהם, דווח על BUG, ואם אכן זה BUG, תוך יום-יומיים הם יוציאו תיקון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.