עבור לתוכן

מזל טוב למוח האפל!

Featured Replies

פורסם

מזל טוב!!!!

פורסם

מזל טוב :hi:

פורסם

יוווווווו לא רק שאתה נמצא בכל מקום שאני נמצא בו (כל פורום אפשרי ואפילו היינו באותו יום ביום סיירות)

אתה גם חוגג יום הולדת יומיים לפני

שמע יש פה משהו

מזל טוב!

:lol: :lol: :lol:

אני אומר לך... יש ביננו איזה BOND מסתורי, אנחנו אפילו גרים באיזורים קרובים. ביום בו נפעל ביחד העולם יחרב

לא הפסד גדול...

אני רוצה להבין... נכנסת לדיון הזה במיוחד רק כדי להעיר את ההערה הזאת?

כאילו... עד עכשיו חשבתי שסתם אתה מעיר תגובות לתגובות בעזרת הערות לא קשורות או תמונות מטומטמות, אבל עכשיו... פשוט... פשוט... DAMN. כואב להוסיף עוד הערה שגם קשורה לנושא?

פורסם

מזל טוב! :-*

:birthday::biggringift::biggrimjackbox::beerchug::funn:

פורסם

מזלט :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

:jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :biggringift: :biggringift: :biggringift: :biggringift: :biggringift: :biggringift: :biggringift: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

פורסם

מזל טוב !

פורסם

באיחור די רציני , אבל נו מילא...

שיהיה לך במזל טוב!!!!

וכמו שנהוג לעשות על פי המסורת -

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :birthday::beerchug:

פורסם

ח"י ברכות (ואם אתה מתגייס למג"ב אז תרתי משמע).

:xyxthumbs:

פורסם

מזל טובבב!!! :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :ylsuper:

פורסם

ח"י ברכות (ואם אתה מתגייס למג"ב אז תרתי משמע).

:xyxthumbs:

hell no! אני אלך לתותחנים לפני שאני אלך לשם

ושוב תודה לכולם, אתמול היתה פה מסיבה משוגעת... ThePorscher הרביץ וודקות, TopGun עשה מופע חשפנות, מטורף

צריך באמת לראות מה אנשים עשו עם המצלמה שלי אחרי היום הזה :lol:

פורסם

אתמול היתה פה מסיבה משוגעת... ThePorscher הרביץ וודקות, TopGun עשה מופע חשפנות, מטורף

צריך באמת לראות מה אנשים עשו עם המצלמה שלי אחרי היום הזה  :lol:

נו, אז איפה התמונות?

פורסם

מזל טוב!, מזל טוב!, מזל טוב!

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

:DJsmile: :DJsmile: :DJsmile: :DJsmile: :DJsmile:

פורסם

מזל טוב! :birthday: O0 :anim-jjd:

עוד שנתיים גם אני בן 18 .....לא לשכוח...!

ד"א קרבי..?איזה יחידה?

פורסם

ושוב תודה לכולם, אתמול היתה פה מסיבה משוגעת... ThePorscher הרביץ וודקות, TopGun עשה מופע חשפנות, מטורף

צריך באמת לראות מה אנשים עשו עם המצלמה שלי אחרי היום הזה  :lol:

ואפילו צילמנו פורנו (לא, לא שלנו, תרגעו) :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים