עבור לתוכן

עזרו לי בבקשה מה כדאי לי להוריד קאזה או אימיול??

Featured Replies

פורסם

בבקשה עזרו לי ומה שאתם אומרים שכדאי בבקשה הביאו לי לינק לזה כי

אני לא יודע מאיפה להוריד תודה רבה!

שוב תודה לכל העוזר.

פורסם

לא זה ולא זה...

הכי מומלץ להשתמש בביטורנט(קליינט האזוראוס הכי מומלץ) ואם אתה רוצה תוכנת P2P , אז יש לך את Ares.

קישורים לתוכנות האלו תוכל למצוא כאן.

פורסם

אכן,טורנטים זה מומלץ,אך רק עם אתה מחפש קבצים פופולרים.לדברים יותר ישנים\עלומים,אתה צריך להשתמש בתוכנות P2P.הכלל  שאני משתמש בו לגבי תוכנות כאלו הוא:The more the merrier.בגדול לכל תוכנה יש יתרונות וחסרונות שלה.

לקאזא יש המון משתמשים אבל יש בה המון זבל,וירוסים ושאר ירקות.לגבי מהירות,אני מניח שבגדול זה כמו באימיול(תלוי ממי אתה מוריד).אבל עדיין יש לה מאגר גדול.

אני אישית מוריד משם רק שירים.

באימיול אני לא מצליח לזכור כרגע חסרונות(אני בטוח שהמגיבים הבאים יתקנו אותי),יש לו גם מאגר די גדול של משתמשים.

חוץ מהתוכנות האלו יש עוד מבחר  של תוכנות שיתוף קטנות יותר(פחות משתמשים).אבל למרות שיש הם פחות אנשים ניתן למצוא שם דברים שאין בתוכנות אחרות.

התוכנות שאני ניסיתי הן:סבבה DC++וARES.תוכנות שלא ניסיתי אבל קיבלתי המלצות לגביהם:SHAREAZA(ד"א זה שילוב של רשת האימיול,גנוטלה ועוד משהו אז אולי זה לא כזה קטן)וWAREZ.

לבסוף איך אפשר לא להזכיר את הMIRC המיתולוגי שהיה מקור ההורדות העיקרי לפני כל תוכנות השיתוף.יש בו כמעט הכל.ואני ממש ממליץ להתקין אותו.

לגבי המקורות להורדה,קאזא תוריד-קאזא לייט.פשוט תרשום בגוגל קאזא לייט DOWNLOAD(האתר שאני הורדתי ממנו נסגר).

אימיול,תעשה פה חיפוש בפורום לגבי איזה מוד מומלץ.

mirc,בMIRC.COM.

סבבה DC++ יש ב http://sababadc.6x.to  .

ARES ,יש לך פה לינק.

SHAREAZA, ב http://www.shareaza.com/?id=download

וWAREZ... אין לי מושג,לא ניסיתי להוריד אבל אני בטוח שזה נמצא בגוגל פשוט תרשום WAREZ P2P DOWNLOAD,או משהו כזה.

פורסם

תוריד emule

זה עדיף על kazaa

אפשר מהאתר: lionetwork.com

פורסם

לא זה ולא זה...

הכי מומלץ להשתמש בביטורנט(קליינט האזוראוס הכי מומלץ) ואם אתה רוצה תוכנת P2P , אז יש לך את Ares.

קישורים לתוכנות האלו תוכל למצוא כאן.

<צונזר. תמשיך לרצות.>

פורסם

איך התוכנה סבבה לייט? מהירה?

ד"א: Warez P2P מביאה הרבה ספייוור -לא מומלץ.

פורסם

הרבה מאוד ווירוס וספי וורים =\ זה דפק לי תמחשב

הוא היה מושבת שבוע

פורסם

הרבה מאוד ווירוס וספי וורים =\ זה דפק לי תמחשב

הוא היה מושבת שבוע

אם יש לך הגנות חזקות במחשב כמו אנטי וירוס ותוכנה למציאת רוגלות וFIREWALL

תוריד KAZAA LITE אם אין לך, אז לא מומלץ לשים KAZAA במחשב כי הוא באמת יעשה לך בעיות.

לגבי EMIULE זה תוכנה מאוד טובה כמעט ואין בה שום דבר מזיק אבל תיקח בחשבון שהיא לא תוציא מהירויות כמו אצל KAZAA

פורסם

ולגבי הP2P תוכנת השיתוף הכי טובה היא SHAREAZA בדוק......

פורסם

איך התוכנה סבבה לייט? מהירה?

אםם...לפי איך שאני רואה(ומבין) את זה אז כמו כל תוכנת P2P זה תלוי משתמש(תקנו אותי אם אני טועה).

מהניסיון האישי שלי,אצלי כל קובץ שהורד,הורד במהירות לא ממש מדהימה(1KB+-(בעיקר - ,לעתים אפילו היו הורדה במהירות70B/S)),אבל לי זה התאים,כי אני פשוט עשיתי באופציית חיפוש,לחפש רק אצל אנשים בעלי סלוטים פתוחים(שאפשר להוריד מהם בזה הרגע) והורדתי הרבה קבצים בו זמנית,כך שהמהירות הכוללת הגיעה ל60-65 KB/S.

אני רק רוצה לציין שהתוכנה לא כמו כל התוכנות הרגילות שאתה פשוט מתחבר אליה ומחפש.התוכנה בנויה על כך שיש הרבה האבים(שרתים) ולכל האב הספקציפציות שלו,כך שמהירות נמוכה יכולה להיות מוסברת ע"י בחירה לא טובה של האב.אתה יכול לפתוח מספר לא מוגבל (ע"י התוכנה בכל אופן) של האבים.

יש האבים שלדוגמא המינימום שאתה צריך לשתף כדי להיכנס לתווכו הוא 20GB (יש 50,60 ואפילו יותר),או האבים שכדי להתחבר אליהם אתה לא יכול להיות מחובר ליותר מ10 האבים אחרים,וכו'...

ד"א: Warez P2P מביאה הרבה ספייוור -לא מומלץ.

אני לא יודע אם זה קשור,אבל יכול להיות שפשוט הורדתם גירסא כזאת,עם מלא ספיוורים.כי אני בטוח שלא הייתי מקבל המלצות לגביה אם היא הייתה פוגעת איכשהו במחשב.

פורסם

אחי אני יגיד לך מה יותר טוב וכדי

קזה זה תוכנה האם וירוסים+שזה תוכנה לא חוקית בחלל אז כדי לך אימיול תוכנה מצוינת גם לי יש

שם מישתמש: $שלומי$ צור איתי קשר האם אתה צריך עזרה אחי ילה בייייייייייייייייי :sleep:

פורסם

למען האמת הכי כדאי זה revconnect שהוא בעצם מוד משופר של ה dc++ .

הוא פשוט מעולה

הורדתי 8 ג'יגה בלילה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים