עבור לתוכן

פנטיום M על מתאם של אסוס לוקח FX55 ב 2T במהירות שעון דומה

Featured Replies

פורסם

אם כבר ממשיכים להקפיץ את זה, לדעתי זה זמן טוב להגיד שהמבחנים בהשוואה הזו נעשו כשהA64 על 2T, זה משנה את התמונה לגמרי

זה פשוט מבחן גרוע שמוציא שם רע למי שעשה אותו

מעבד כפול ליבות מול מעבד חד ליבה

ואם זה לא מספיק אז גם מודדים כשהכפול ליבות באוברקלוק והחד ליבה במהירות סטוק

וסתם בשביל תוספת גם מסרסים את הביצועים של החד ליבה

זה מבחן שהמילה חובבני או רמאות זה כלום בשביל לתאר אותו

• תגובות 112
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אכן... באחד מאתרי החומרה (לא זוכר איזה), הם הריצו באנצ'ים על לוח של Gigabyte מבוסס NF4 ב-2T, כאשר בכל הלוחות המתחרים (שהתבססו על אותו הצ'יפסט), הם ביטלו זאת. כך יצא שהלוח של Gigabyte הפסיד (ובצדק) כמעט בכל מבחן. פשוט בדיחה.

פורסם

תפוחים, אתה מחמיץ את כל הנקודה.

הנקודה שלי היא לא ללכת עיוור אחרי שום חברה או מוצר! תמיד לבדוק ותמיד לקחת מה שמתאים לך!

גם העובדה שאינטל משתמשת בX86-64 של AMD לא גורעת ממנה כשם שהעובדה שAMD משתמשת בארכיטקטורה של אינטל ובMMX SSE וכו' לא גורעת ממנה!

הבעיה היא שאתה שולל את המעבדים של אינטל על הסף ,ואם כדאי ללמוד משהו מהחיים זה לא להיות קיצוני בצורה מוטרפת!

אתה יכול לעשות תחרויות כל היום מי יותר טוב, מי לוקח את מי ובמה, אבל בשורה תחתונה , אם תעשה ממוצע ביצועים בכל התוכנות הקיימות תגיע לשוויון במעבדים! לכל אחד יש את הדרך שלו להטמיע טכנולוגיה מסויימת ולכל אחד יש יתרונות מסויימים.

רוב האנשים פה לא שוללים אף חברה על הסף אבל אתה לקחת לך למטרה להיות מגן ה UNDERDOG בכל מחיר וחבל (לדעתי).

זו הנקודה שלי...

אתה הגבת להודעה שעסקה בנושא "אין כזה דבר AMD64", עכשיו אתה מדבר על נושא אחר.

אכן, אני פוסל את מעבדי פנטיום 4/זיאון החדשים על הסף, ולא בגלל ביצועים ביישומים (על זה

לא פוסלים מעבד על הסף) אלא בגלל בעיות קשות בצריכת חשמל/פליטת חום.

יחד עם זאת, ביצועי האופטרון בסביבות מרובות מעבדים טובים הרבה יותר מאלה של הזיאון.

פורסם
  • מחבר

מה קורה פה?

איך השתרבבו לעניין כפולי ליבות והווכוח הניצחי על תקן 64 ביט :o:kopfpatsch:

פורסם

לשם שינוי אין לי שום קשר לויכוח הזה :silly:

פורסם

זה תמיד מתדרדר לזה :lol::screwy:

פורסם

בקשר לסטי הפקודות וכל הבולשיט הזה

בין אינטל ו-AMD יש הסכם שכל דבר שהם מפתחים לא חשבו איזה מהשתיים השניה יכולה להישתמש בטכנולוגיה שהחברה השניה פיתחה בלי לשאול אותה ... אז זה לא נשחב גנבה למה שזה יחשב גנבה בכלל חח ברור שכל חברה תקרא לתקן שלה בשם אחר הרי היא לא רוצה לקדם את החברה השניה היא רוצה לקדם את עצמה :)

יש על זה איזה מאמר בויקומפדיה ;)

פורסם

בקשר לזה שמעבד בלי תמיכה בסט פקודות X86-64(זה השם הכללי) לא יתקיים זה נכון.

אני יודע שרוב הפורום עובד עם ווינדוס אפילו שהוא 64 ביט(לא משנה איך השגתם) אתם עדיין משתמשים באפלקציות 32 ביט.

אצל חבר שלי התקנתי לינוקס 64 ביט אובונטו וישר ראיתי שיפור ביצועים(מעבד AMD643000+) קימפולים לקחו רבע מהזמן,התקנת תוכנות לקחו פחות זמן גימפ קיבל בוסט של איזה 60% לפילטרים,הקידוד בMENCODER קפץ ביותר מ50%,המערכת עלתה יותר מהר ועוד.

אז בזה תפוחים צודק X86-64 זה העתיד (לפחות עד שכולם יעברו ל64ביט ואז יהפכו את זה לרק 64 ביט(תאוריה)).

וכל הכבוד לדותן(יותר נכון כל הכבוד לאינטל חיפה).

אם אני לא טועה מעבד פנטיום M(דותן,בניאס) פותחו מתוך הP3 נכון?

פורסם

אם amd היו רושמים את תקן 64 ביט כפטנט אז אינטל לא הייתה יכולה להשתמש בו פלחות ב17 השנים הבאות מיכו שהוא לא רשום כפטנט אין שום בעיה לאינטל להשתמש בתקן הזה (ראה מקרא קוקה קולה.)

פורסם

AMD לא יכלו לרשום את זה בתור פטנט בגלל שהם היו במאבק מול אינטל להשתמש ב MMX ו SSE והם זכו ולכן בימינו מותר לשתי החברות להשתמש באיזה סט שבא להם

נ.ב. גם אני פאן-בוי של AMD אבל לא בצורה מוגזמת כמו תפוחים ואפילו המלצתי על מפרט אינטל כמה פעמים (נדירות) בחיים שלי

בכל מקרה אני שמח לראות דברים כאלה פשוט בגלל שזה יגרום ל AMD לחזור להתחרות ולא פשוט לשבת ולצחוק על אינטל כמו שזה נראה כרגע

פורסם
  • מחבר

AMD כרגע לא ממש צוחקים על אינטל כי:

1) עיסקית (כסף) הם על הפנים בעוד שאינטל מגחכת כל הדרך אל הבנק ומציגה תוצאות פנומנליות.

2) אינטל עובדת במרץ ב BACKGROUND וכבר אמרו שהם "הולכים לירות מכל הכלים"

אני ממש לא חושב שהם צוחקים.

פורסם

AMD במצב שכרגע אין להם שום צורך להעלות ביצועים או להוריד מחירים כי בשני התחומים הם עוקפים את אינטל אני מאמין שאם הייתה תחרות רצינית מצד איטל כבר היינו רואים FX59 פשוט אין להם סיבה להוציא משהו יותר מהיר כרגע

עריכה:

אתה באמת חושב שמאז ש AMD הציגו את ה FX 53 (לפני שנה וחצי!) הם לא יכלו לעשות כלום חוץ מלהעלות את המהירות שעון בפחות מ 10%?

פורסם

הבעיה של amd שהמוצרים שלהם פחות מפורסמים לפחות בארץ כרגע 95% מכלל אלה שמשתמשים במחשב לא יודעים מה זה amd הם חושבים שפנטיום 4 זה שיא השלמות.

פורסם
  • מחבר

AMD היו רוצים מאוד להעלות מחירים כדי סוף סוף להרוויח משהו (ואל תגיד לי שרבעון אחד בו הרוויחו 37 מליון על מחזור של מיליארד נקרא רווח).

אתה באמת חושב שמאז ש AMD הציגו את ה FX 53 (לפני שנה וחצי!) הם לא יכלו לעשות כלום חוץ מלהעלות את המהירות שעון בפחות מ 10%?

לא יודע. אבל יש לך בסיס לחשוב אחרת?

בוא נראה. AMD על הפנים. יש לה הזדמנות בזמן שאינטל ישנה לחזק את מעמדה ולמכור יותר ולשפר את מצבה הקשה (לפי טענתך). אבל לא, היא לא עושה את זה כי היא נחה על זרי הדפנה :silly:

פורסם

אם amd היו רושמים את תקן 64 ביט כפטנט אז אינטל לא הייתה יכולה להשתמש בו פלחות ב17 השנים הבאות מיכו שהוא לא רשום כפטנט אין שום בעיה לאינטל להשתמש בתקן הזה (ראה מקרא קוקה קולה.)

איזה שטויות

אתה לא יכול לרשום פטנט על 64 ביט

אתה יכול לרשום פטנט על סט הפקודות אבל לא על ה-64 ביט עצמו

אל תשכח שלאינטל כבר יש מעבדים לשרתים עם 64 ביט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים