עבור לתוכן

ילדתם אותי מכוערת, עכשיו תשלמו!

Featured Replies

פורסם

לברנדי-סו שכימל נמאס להיות דחויה, נמאס לה מהבדיחות מאחורי הגב בבית הספר, ולכן החליטה שכימל בת ה-18 לתבוע מהוריה פיצויים על היותה מכוערת כל כך. הוריה של ברנדי-סו, מילטון וסלסטה, אינם מבינים את הצעד הקיצוני שנקטה ביתם, "אנחנו חושבים שברנדי-סו היא ילדה יפה", סיפרה סלסטה בבכי לכתבים.

פרקליטה של ברנדי-סו, נילס פלייס, טוען שההורים, "מכוערים עד כדי כאב וצריך לאסור עליהם להביא צאצאים לעולם. פרצופו של מר שכימל יבהיל גם את השטן בכבודו ובעצמו". לברנדי-סו נגמרה הסבלנות והיא מצפה שהתביעה תסתיים במהירות האפשרית, "הדבר היחיד שאני רוצה זה להיראות נורמאלית, אתה יודע..., כמו גיי לו או בריטני ספירס", אמרה ברנדי-סו, "עם הכסף שאקבל מהורי אני אוכל לעבור ניתוחים פלסטיים, שאיבת שומן וניפוח שפתיים, ואולי אפילו השתלת פנים שלמה".

:lol: :lol: :lol:

פורסם

יש תמונה?

לאנשים אין מה לעשות בחיים? :kopfpatsch:

אבל גדול

סיפורים כאלה יכולים להיות רק באמריקה :lol: :lol:

פורסם

תביא את המקור באמת

פורסם

זה טיפשי עד כדי כך שקשה לי להאמין שמישהו מסוגל לעשות כזה דבר , תביא מקור.

פורסם
  • מחבר

זה לא טיפשי, זו אמריקה בכבודה ובעצמה. :yelclap:

אם יש אמריקקים טיפשים שתובעים רשתות מזון מהיר, בגלל שהם שילמו, פיטמו את עצמם והשמינו 4923804908234 קילוגרמים, לא אתפלא אם הסיפור הזה באמת נכון.

פורסם

אתה יכול להזכיר לי איפה קראתי את זה אתמול ? :silly:

איזה גבר..

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשפכתי

באמת תביא תמונות...

פורסם
  • מחבר

עכשיו במסע חיפוש מעמיק אחר הזוועות...

פורסם

רק אלוקים יעזור לה .

פורסם

רק באמריקה:

בסוף עוד היא תנצח והשופט יחליט שבאמת אסור להורים להוליד צאצאים ויוציאו אותה להורג מכיוון שהיא צאצא להורים שלה :lol:

פורסם

אסור לשופטים לעשות את זה כי זה נוגד את הדמוקרטיה נראה לי. בכל מקרה, הילדה הזו לא רק מכוערת, אלא גם טיפשה. כל כך היה קשה לה לעבוד קצת? ומי העורך דין שלה שעוד יותר טיפש ממנה? הוא בטוח יפסיד, והוא ממשיך לתבוע? טיפש לגמרי.

פורסם

למה יש לי הרגשה שהכסף שהעו"ד שלה מקבל בא מהכיס של ההורים ::)

פורסם

נראה לי היא דופקת את עצמה.... כי אם השופט יקבע שבאמת להורים שלה היה אסור להביא ילדים כי הם מכוערים, זה ייצור תקדים.. מה שאומר שלילדה הזאת גם יהיה אסור להביא ילדים.... :yelclap: :yelclap: :yelclap:

טוב ככה לפחות היא לא תקבל מהילדים של עצמה תביעה דומה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים