פורסם 2005 באפריל 620 שנים אני מדבר בעיקר על הצבא האמריקאי... היחידות ניראות לי ממש לא ברורות לעומת מה שהתרגלתי בג'נרלס. יש לי 9600 פרו ואני משחק על HIGH דיטייל וSHADOW נמוך. מישהו יודע על בעיה כלשהי עם הדרייבר של הכרטיס הזה :s05: או שזאת פשוט הגרפיקה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 620 שנים המחשב החדש שלי מגיע רק בעוד שבוע אז עוד לא שיחקתי את זה אבל זה נראה די ברור...שני התחתונים בכלל לא דומים, שים לב למיקום של הצריח על הגחון וגם שלתחתון יותר יש "תחת" גדול הרבה יותר.שני העליונים די דומים אחד לשני אבל שים לב לצורה הכללית שלהם, היא שונה מאוד.לעליון יש זחל גדול יותר ולשני יש שיפוע גדול במבנה שלו.
פורסם 2005 באפריל 720 שנים לפי דעתי ותיסלחו לי משחק על הפנים שום משחק לא ישתווה לגנרלס או ביכלל למישחקי אסטרטגיה של ea
פורסם 2005 באפריל 720 שנים היחידות ניראות לי ממש לא ברורות לעומת מה שהתרגלתי בג'נרלס.כנראה התרגלת יותר מידיי לג'נרלסוגם במציאות יש הרבה דברים דומים שקשה להבדיל!כנראה שניסו לעשות את המשחק מציאותי!
פורסם 2005 באפריל 720 שנים לפי דעתי ותיסלחו לי משחק על הפנים שום משחק לא ישתווה לגנרלס או ביכלל למישחקי אסטרטגיה של eaפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחEA יוצרת משחקי אסטרטגיה ששווים לתחת...לא מושקעים,ממוסחרים,שמקרינים את חוסר הרצון ליצור מוצר איכותי באמת,אילא רק דרך להרוויח עוד כמה מליוני דולרים.2 משחקי האסטרטגיה הסבירים היחידים שיצאו תחת שמה הם C&C:GENERALS,וBattle for the middle earthחוץ מזה,מאז שהפיתוח של משחקי C&C עבר מWESTWOOD לEA,רואים כמה האיכות ירדה... [תשווה את RA2 לGENERALS...]חוץ מזה,משחקים כמו WAR HAMMER 3K,HOMEWORLD,HOMEWORLD:C,HOMEWORLD2,WARCRAFT,GROUND CONTROL1\2,DUNGEON KEEPERכולם אוכלים את כל משחקי האסטרטגיה של EA בלי מלח ופלפל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.