עבור לתוכן

יש דרך לעשות שלט למחשב שישלוט על אפליקציות כמו WINAMP וMEDIA PLAYER?

Featured Replies

פורסם

?

פורסם
פורסם
  • מחבר

קראתי שם את הדיון ואני לא מאיזור הצפון, איפה אני קונה את הרכיבים?

היציאת COM שלי תפוסה כבר, ככה שאני לא יכול לחבר לשם את המקלט הזה, איך אני מלחים אותו ללוח אם שלי? (ABIT IC7-G).

פורסם

שאלה קטנה... מצטער שאני קצת גונב את הת'רד... אם אני ממש מפריע תגיד אני אפתח חדש

האם המקלט הזה מסתדר גם עם התקני אינפרא אחרים? (לפטופ, פלאפון)

עם איזו תוכנה מפעילים את זה?

פורסם

היציאת COM שלי תפוסה כבר, ככה שאני לא יכול לחבר לשם את המקלט הזה, איך אני מלחים אותו ללוח אם שלי? (ABIT IC7-G).

אם היציאה תפוסה אין לך לאן להלחים, זה לא שיש מקום סודי על הלוח שאפשר ליצור ממנו עוד COMים. מה שכן בדר"כ חוץ מהחיבור שיש על הלוח אם עצמו יש מקום לחבר שקע COM חיצוני והוא מתחבר לסדרת פינים על הלוח.

לי היה נסיון לא טוב עם בניה עצמית של מקלט לשלט אז ויתרתי וקניתי בפלונטר ב88 שקל (בלי משלוח) שלט שיוצר בזמנו למחשבי packard bell יחד עם מקלט. יש בשלט את כל הכפתורים שצריך, ויחד עם התוכנה UICE שבה יש כבר הגדרות מוכנות לשלט הזה אפשר לעשות הכל בווינדוס- מומלץ.

שאלה קטנה... מצטער שאני קצת גונב את הת'רד... אם אני ממש מפריע תגיד אני אפתח חדש

האם המקלט הזה מסתדר גם עם התקני אינפרא אחרים? (לפטופ, פלאפון)

עם איזו תוכנה מפעילים את זה?

בקיצור לא. רוב ההתקנים האלה עובדים בתקן IRDA ולכן עובדים עם תדרים שונים ופרוטוקולים שונים אז אין דרך שהם ידברו בינהם.

פורסם
  • מחבר

קראתי את הת'רד שבלינק למעלה, וכתוב שם שיש במחשב יציאה ל IR שאליה אפשר לחבר את המקלט, לא התכוונתי יציאה של COM..

באמת השלט הזה ב88 שקל נראה לי סבבה, אבל הקטע הוא שאז אני תופס את היציאה היחיד שיש לי והיא כבר תפוסה על ידי כבל אחר..

ועכשיו פתחתי את החוברת של הלוח אם שלי וראיתי שיש לי חיבור של 5 פינים בשביל ה IR:

IRTX

VCC

(NC)

IRRX

GND

זה החיבורים, יש אפשרות לקנות את השלט הנ"ל מפלונטר ואיכשהו לחבר אותו לפינים האלה ולסדר את זה ככה?

פורסם

שוב, לא. היציאות שנמצאות על לוחות אם הם כמעט תמיד בתקן IRDA שנועד לתקשורת עם מחשב אחר ואין אפשרות שיעבוד עם שלט שפועל בתקן אחר. בקשר ל-COM היחיד אצלך שתפוס כבר ציינתי שבדר"כ יש בלוחות פינים בשביל לחבר COM נוסף - חפש בחוברת של הלוח.

פורסם
  • מחבר

לא חושב שזה IRDA,

אני מצטט בדיוק את מה שכתוב לי בחוברת:

INFRARED DEVICE HEADER

this header connects to an optional IR device attached to chassis.

this motherboard supports standart IR transfer rates.

אני מאמין שהיה כתוב IRDA אם זה היה IRDA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים