פורסם 2005 באפריל 920 שנים לטחון זה כשאתה עושה שמונה שעות שמירה ושמונה שעות מנוחה במשך 21 יום רצוף ולפעמים מבטלים לך את היציאה !!והדבר הכי מסוכן שאתה עושה זה איזה מארב מעפן "בשטח האויב"....תאמין לי לך ליחטיו"ת גם תהנה מאחלה ציוד התנהגות ואחלה פעילות ויציאות טובות...והכי חשוב אתה תרגיש שאתה עושה משהו שבאמת תורם למדינה!
פורסם 2005 באפריל 920 שנים לטחון זה כשאתה עושה שמונה שעות שמירה ושמונה שעות מנוחה במשך 21 יום רצוף ולפעמים מבטלים לך את היציאה !! :-\איזה מזל יש לך שזאת ההגדרה שאתה מכיר...
פורסם 2005 באפריל 920 שנים לא יודע מה איתכם, אבל כאן בירושלים למושג "לטחון" יש משמעותשונה לגמרי,בעצם יש 2 משמעויות למושג הזההראשונה זה לטחון משהו, כלומר למשל לטחון אוכל - לאכול הרבה, לטחון שינה - לישון הרב וכו'והשנייה זה לטחון מישהו/מישהי - ואת הפירוש לזה אני כבר אשאיר לכם...אהה ומישהו טחון זה מישהו עשיר
פורסם 2005 באפריל 920 שנים לא יודע מה איתכם, אבל כאן בירושלים למושג "לטחון" יש משמעות שונה לגמרי,בעצם יש 2 משמעויות למושג הזה הראשונה זה לטחון משהו, כלומר למשל לטחון אוכל - לאכול הרבה, לטחון שינה - לישון הרב וכו' והשנייה זה לטחון מישהו/מישהי - ואת הפירוש לזה אני כבר אשאיר לכם... אהה ומישהו טחון זה מישהו עשיר רק בירושליים!!!!!!11111 one one one :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.