עבור לתוכן

איך פותחים קבצי TORRENT של BITTORENT?

Featured Replies

פורסם

בבקשה עזרה הורדתי BITTORENT ...וזה מוריד מהר יותר מהאימיול והכול..אבל איך פותחים את הקבצים של ה TORRENT?

זה מוריד מלא מלא קבצים כמו RAR וכל מיני איך בסוף מחברים אותם להתקנה רגילה??? :kopfpatsch:

פורסם

מה השאלה ???

איך פותחים קבצי TORRENT או קבצי RAR

אני מניח שהתכוונתה ל RAR פותחים עם WINRAR

פורסם
  • מחבר

לא RAR אני יודע איך פותחים RAR!! קבצי BITTORENT איך RAR??? אני צריך לדעת איך פותחים את כל הקבצים שיהיו התקנה אחת יש שם גם RAR וגם קבצים מלא מוזרים של BITTORENT כמו R17 ו R 18 זה של BITTORENT ואני צריך לדעת איך פותחים שתיהיה התקנה רגילה!

פורסם

מניסיון שלי את הקבצים 'המוזרים ' לא צריך לפתוח

תפתח קודם קובץ RAR --(ובהנחה שיצא BIN ,לא חייב)תנסה להתקין /לצרוב ומשהו אחר

נ.ב - לפי שם משתמש שלך "עעעע" אני מניח שאתה חבר חד פעמי

פורסם

חחח הקבצים R18 R19 וכו הם גם קבצי ראר :kopfpatsch:

השאלה הבאה שלך בטח תהיה מה לעשות עם הקבצי BIN/CUE ואיפה ההתקנה? ::)

פורסם

חחח הקבצים R18 R19 וכו הם גם קבצי ראר  :kopfpatsch:

השאלה הבאה שלך בטח תהיה מה לעשות עם הקבצי BIN/CUE ואיפה ההתקנה?  ::)

חחחחחח גדול

פורסם
  • מחבר

רגע זאת אומרת כשהמשחק ירד, בקובץ RAR אמור להיות BIN ? אני יודע איך פותחים BIN...אבל בטוח יהיה שם BIN? אז למה צריך את הקבצים האחרים R18 ו R17? :nixweiss:

פורסם

רגע זאת אומרת כשהמשחק ירד, בקובץ RAR אמור להיות BIN  ? אני יודע איך פותחים BIN...אבל בטוח יהיה שם BIN? אז למה צריך את הקבצים האחרים R18 ו R17? :nixweiss:

יש לך R17 R16 R15...וכו' עד R00 (נראה לי) ואז RAR.* לא?

פורסם

זה לא עם סיומת torrnet?

פורסם

תלחץ על אחד מהקבצים, ואז EXTRACT HERE ואז הוא יחלץ את הקובץ בשלמותו (מתוך ה00 עד 47).

פורסם

תלחץ על אחד מהקבצים, ואז EXTRACT HERE ואז הוא יחלץ את הקובץ בשלמותו (מתוך ה00 עד 47).

אם זה באמת קבצים של RAR, אז הוא צריך לעשות EXTRACT רק על ה-RAR.* (הקובץ הראשון בשרשרת).

פורסם

נראה לי שלא חייב דווקא על הראשון, אלא לחיצה על כל קובץ תחלץ את הקובץ המלא בשלמותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים