פורסם 2002 ביולי 923 שנים אוקי אני רוצה להתקין על כונן אחד ווינדוז 98 ועל השני XP... עכשיו אם אני ארצה לפרמט את הכונן של ה- XP אחרי הפירמוט אני יוכל להעלות את 98 ??? או שגם אותו אני אצטרך לפרמט.... מה לעשות ? תודה מראש...
פורסם 2002 ביולי 923 שנים לא בדיוק הבנתי את השאלה אבל אני יסביר לך בקצרה על אקס פי ו98.אם אתה רוצה להתקין את שתי מערכות ההפעלה עדיף שתפרמט ואחרי זה תתקין 98 ו"עליו" אקס פי.אם אחרי נגיד חודש שהשתמשת במערכות האלה ואתה לא מרוצה ותחליט לפרמט רק את 98 אתה לא תוכל להתקין אותו שוב כי האקס פי משנה את הקבצים ככה שאתה לא תוכל להתקין.מקווה שהבנת אם לא אני יסביר שוב.
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר באמת לא הבנתאני התכוונתי שעל כונן אחד אני מתקין 98ועל השני XPעכשיו אני מפרמט את הכונן של ה- XPהאם ה- 98 יעלה ישר ? אם לא האם הוא יכול לעלות לבד ?
פורסם 2002 ביולי 923 שנים הוא לא יעלה ישר, אבל אפשר לעקוף את זה.. control panel-> advanced =>startup and recovery settings => edit ומשנה כראות עיניך.. כמובן שאתה יכול גם לשנות את הזמן תצוגה ל-0 שניות, ואת הברירת מחדל לאיזו התקנה שאתה רוצה, אבל סתם חבל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.