עבור לתוכן

מקלדת+עכבר אלחוטי בעלי טווח גדול יחסית

Featured Replies

פורסם

היי

אני יודע ששאלו פה כבר הרבה על מקלדות ועכברים אלחוטיים, אבל מעיון בהודעות קודמות לא מצאתי בדיוק את התשובה שחיפשתי.

אני צריך מקלדת ועכבר למחשב HTPC שיהיה בסלון. הוא לא אמור לשמש למשחקים ולכן אני לא צריך עכברי MX למיניהם ואני מעדיף לא להשתולל עם המחיר.

מה שהכי חשוב לי זה טווח קליטה, ורצוי שיהיה RF ולא IR כדי שלא יחייב קו ראיה אל המקלט.

אז איזה סט מקלדת+עכבר אלחוטיים מומלצים שיהיו מסוגלים לעבוד גם בטווח של 4-5 מטר ?

פורסם
  • מחבר

המקלדת השניה (של מיקרוסופט) בסדר. הראשונה גדולה עליי מבחינת המחיר.

תודה בכל אופן.

פורסם
  • מחבר

עכשיו קניתי את המקלדת+עכבר של מיקרוסופט שהיצעת בחו"ל ב 89$ כולל משלוח. :cool2:

פורסם

עכשיו קניתי את המקלדת+עכבר של מיקרוסופט שהיצעת בחו"ל ב 89$ כולל משלוח.  :cool2:

תתחדש , עשית עיסקה טובה

יש להם טווח של בערך 10 מטר , כך שזה אידיאלי עבור מחשב HTPC

פורסם
  • מחבר

לצערי השמחה הייתה מוקדמת... הם יצרו אתי קשר ואמרו שיש להם בעיה לקבל כרטיס אשראי בינ"ל וגם PAYPAL (למרות שהאתר שלהם איפשר לכאורה הזמנות בינלאומיות).

בקיצור, העיסקה בוטלה. ובארץ המחיר בעייתי.

מה טווח הקליטה המירבי של מקלדת RF רגילה ?

פורסם

חבל שהעיסקה לא הצליחה

מקלדות ועכברים המבוססים על Bluetooth יש להם טווח קליטה של 10 מטר (כמו בלינקים שהבאתי)

מקלדות ועכברים אלחוטים (רגילים) יש טווח של 3 מטר (בשטח פתוח , ללא קירות או משהו אחר , שיוכל לחסום את הקליטה )

מקלדות ועכברים המבוססים על Bluetooth מסוגלים לשדר גם דרך קירות !

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מציק, אבל אני צריך עוד הבהרה אחת.

נראה לי שאני ארד מה BLUETOOTH. יקר מדי.

אם הטווח של המקלדות הרגילות הוא עד 3 מטר אז זה ממש בסדר לי, אבל מיקרוסופט מצהירה רק על 1.8 מטר ואילו לוג'יטק בכלל לא מפרסמת את הטווח. אז האם הם באמת יעבדו כמו שצריך בטווח של 2 וקצת מטר ? יש למישהו ניסיון עם זה ?

פורסם

אל תסמוך על זה, מניסיון כשאתה עובר את הטווח המוצהר זה יכול פעם לעבוד פעם צולע ופעם לא לעבוד בכלל...

פורסם

אולי לא הייתי מספיק ברור , אני יגיד שוב

3 מטר , זה מקסימום מרחק , בתנאים אידיאלים

ולכן היצעתי מהתחלה את ה-Bluetooth , זה אומנם יקר , אבל אין לו תחליף !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים