עבור לתוכן

בעיה ב powerdvd

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמספר חודשים פתחתי אשכול שבו סיפרתי על בעיה עם ה מדייה פלייר שאיני יכול לראות סרטים אני לא זוכר מי אבל אמר לי לעשות ככה :

מדייה פלייר>כלים>אפשרויות>ביצועים>האצת וידאו>מתקדם>ולבטל את כל ה V שיש שם .

וזה אכן פתר לי את הבעיה ומאז אני יכול לראות קבצי מדייה במחשב במדייה פלייר תודות לאותו אחד שעזר לי אך התעוררה לאחרונה בעיה נוספת הקשורה לנושא,

איני יכול לצפות בסרטים ב powerdvd  (כשאני מעונין לצפות בסרטי dvd ) והבנתי שצריך לעשות את אותו דבר שעשיתי במדייה פלייר אבל בפאוור דיוידי עכשיו אני לא מבין בpowerdvd כלכך האם תוכלו בבקשה לעזור לי כיצד לעשות את אותה פעולה שעשיתי שעבר למדייה פלייר בעזרתכם אבל הפעם ב powerdvd ...?

תודה מראש לעוזרים  :yelclap:

(המדייה פלייר בעברית אבל הפאוור דיוידי באנגלית)

פורסם
  • מחבר

אני ממש מצטער על ההקפצה אני מודע לכך שאסור ואני מצטער שעשיתי זאת אך האשכול הגיע לעמוד 2 ורק 8 צפיות,

והבעיה עדין קיימת ואני צריך עזרה בהקדם האפשרי

בבקשה מישהו שיעזור לי :nixweiss:

פורסם

powerdvd זה חרטה,פעם ראיתי סרט SVCD,באמצע הסרט עשה לי מסך כחול ומאז יש לי bad sectors במחיצה איפה שישב הסרט,ושלא נדבר על הרבה משתמשיןם שיש להם בעיות עם התוכנה הזאת.

תשיג WinDVD 6,ממש ממליץ עליה.

פורסם
  • מחבר

powerdvd זה חרטה,פעם ראיתי סרט SVCD,באמצע הסרט עשה לי מסך כחול ומאז יש לי bad sectors במחיצה איפה שישב הסרט,ושלא נדבר על הרבה משתמשיןם שיש להם בעיות עם התוכנה הזאת.

תשיג WinDVD 6,ממש ממליץ עליה.

התוכנה לא משנה כרגע ופאוור דידוי זה אחלה שתדע...

קיצר הבעיה היא לא התוכנה יש לי איזה בעיה צריך כל תוכנה שצופים בה בקבצי מדייה לעשות מה שאמרו לי פה לעשות במדייה פלייר וסידר לי אותה קיצר איך עושים את זה בpowerdvd !?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים