עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

questionman

משתמש רשום
  • הצטרפות

  • ביקר לאחרונה

  1. תודה, אני אוותר על המחשבים האלו
  2. זו הבעיה, בהצעה שנתנו לי היו רק שני הדגמים האלו. אין לי קישורים (נתנו לי רק שמות של דגמים) ואני לא מוצא מידע עליהם. אני מניח שעדיף לא לקנות.
  3. שניהם Asus Vivobook. דגם F504VA-BQ378W שהוא 15.6 אינץ' ב1000 ש"ח או דגם F1404VA-EB234W שהוא 14 אינץ' ב1600 ש"ח. אני לא מוצא מידע עליהם. מה ההבדלים ביניהם והאם ההבדל במחיר שווה את זה? לעבודה משרדית (לא גיימינג).
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית (בעיקר Office) וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14-15 אינץ'. בלי אורות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. כנראה שאקנה מאילת. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? עוד כשבוע וחצי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג? עדיף שיהיו לפחות שני חיבורי USB-A ואחד USB-C. 11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר) לא. 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:
  5. חיפשתי ומצאתי ניידים עם מעבדים וזיכרונות מספיקים. מצאתי את Asus Vivobook 15 X1504ZA-NJ887 שעולה באילת בערך 1800 שקלים. המסך קצת גדול אבל זה נכנס בתקציב. מצאתי גם את זה HP Laptop 15S-EQ2108NJ / 40N68EA.
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2100 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, בעיקר שימוש באופיס וגלישה באינטרנט, נטפליקס. לא למשחקים ותוכנות כבדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה כמה שיותר שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה 13-14 אינץ’. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אם זה נכנס בתקציב אז כן, Windows וOffice. אם צריך לקצץ אז רק Windows. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני קונה מאילת אז עדיף מKSP או Ivory. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? שבוע הבא. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג? לא. 11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר) לא. 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: עדיף עם סוללה שתספיק לפחות ל5-6 שעות. קראתי בדיונים שעדיף מחשב עם 16GB זיכרון. האם זה רלוונטי גם למחשב עם דרישות כמו שלי או שאפשר לעבוד עם 8GB?
  7. ב1080p משחקים ישנים רצים חלק גם על הגדרות מקסימום. אפילו אם אני משתמש בכרטיס המובנה (Intel 4600) משחקים כמו Red Alert 2 רצים חלק והמעבד לא מתאמץ. כן, הסוף מתייחס לכל המשחקים שרשמתי. הספק הוא SEASONIC ECO Series 600W. לא ציינתי תקציב כי הנחתי שהכרטיס הכי חזק שלא יגרום לצוואר בקבוק יהיה GTX 1080 או משהו ברמה שלו (אני לא מכיר את הכרטיסי ביניים של Nvidia או את השווי ערך של AMD). את המשחקים הכבדים שציינתי, לא אכפת לי שירוצו על Low בתנאי שהם ירוצו על 60 FPS.
  8. i5-4670 16GB GTX 970 (כרגע) אני מחפש כ.מ שיריץ משחקים (בעיקר ישנים) על 4K. לGTX 970 יש בעיה להריץ משחקים אפילו מלפני 10-15 שנים (משחקים כמו Spellforce 2 ,Half Life 2, The Crew 2) ברצולוציה של 3840x2160. המשחקים הכי כבדים שאני משחק הם The Division 2 וJurassic World Evolution 2, משחקים כמו The Crew 2 וMarvel's Avengers רצים על 40-60 FPS בהגדרות Low 1080p. אני מחפש כרטיס שיריץ אותם על 60 FPS בהגדרות הכי גבוהות שניתן (אני יודע שהמעבד מגביל ולכן אין לי בעיה להוריד הגדרות לMedium-Low אם אצטרך). אין לי בעיה לחכות לBlack Friday בחודש הבא ואולי אני אסע לאילת אבל זה יהיה רק בינואר.
  9. תודה רבה, הייתה תוכנית של CCleaner שפעלה כל פעם.
  10. שלום, כל יום ב20:03 המחשב עושה ריענון ויוצא לשולחן עבודה. זה לא משנה אם אני גולש באינטרנט או משתמש בתוכנה/משחקים, הוא פשוט קופץ ישר לשולחן עבודה. זה כמו CTD אבל הוא לא סוגר שום תוכנה אלא אם היא גם ככה לא מסתדרת עם Shift+Tab (כמו משחקים ישנים).
  11. יש לי Microsoft Wireless Desktop 850 שהדונגל עושה בעיות. האם יש משהו מקביל לזה שבמקרה שאחד החלקים יתקלקל (דונגל/מקלדת/עכבר) אפשר יהיה לקנות רק אותו ולהתאים לשאר? אם כן, מה מומלץ בטווח של 130-150 ש"ח?