עבור לתוכן

בעיות אבטחה וSUDDEN DEATH בגלקסי 3

Featured Replies

פורסם

מתוך הפוסט הראשי של קרנל הפרסוס בXDA:

Perseus alpha31 (09/01):

• Removed my own security fixes and replaced them with the official Samsung one. I guess it can now be disclosed: exynos-mem was only one of multiple entry-points for the memory exploit. We discovered the s5p-smem exploit ourselves back in December but kept it quiet, I fixed that one back in version 29.2 without mentioning. Nobody was secure from a smart exploiter up until then, SuperCurios or Chainfire's software fixes are also just patching a single hole in what is a Swiss cheese. Kernels >v31 and beyond stock LLA are now the only truly protected ones.
  • Samsung's fix for the sudden death syndrome (SDS) included. It is caused by eMMC failure on phones with VTU00M internal memory chips with revision 0xF1. You can check your phone with the "'>https://play.google.com/store/apps/details?id=net.vinagre.android.emmc_check&hl=en"]eMMC Brickbug Check" in the Play Store (Ignore the message if it says you're not affected, the type and revision is what matters). The patch is a firmware soft-patch that is applied on every boot and MMC resume, it is not a permanent fix. You will need to stay forever on kernels which include the patch, this also will include updated recoveries.

התעלמות ממש מזלזלת מצידה של סמסונג. בדקתי והפלאפון שלי בגרסה הבעייתית. בלי מפתחים עצמאיים כאלה לא היתה לי דרך לדעת זאת והיה מצב טוב שבוקר אחד הפלאפון יחליט להתפגר לו ללא סיבה נראית לעין. ממליץ לבעלי גלקסי לבדוק אם מכשירם מהסדרה הבעייתית ולעדכן לרום או קרנל שפותרים את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

235 צפיות ואין לאף אחד מה לומר?

מסתבר שמהות הבעיה עדיין לא ברורה לאף אחד (כולל סמסונג). ככל הנראה מדובר בבאג ברכיב הזכרון המדובר אבל שום דבר לא בטוח. מומלץ לוודא שמותקן לכם רום או קרנל וריקוברי שאמורים לטפל בבעיה ולעקוב אחרי ההתפתחויות בפרשה.

ת'רד בXDA עם עדכונים.

ת'רד בעברית בIANDROID.

פורסם

יש איזה הענות בקשר לפתרון הבעיה ב Note 2?

פורסם

פשוט ראיתי שהמכשיר שלי נכלל בכל קטגוריות הסיכון שהוזכר בפורום xda.

פורסם

המכשיר שלי נימצא בסיכון...

אבל מה שונה המכשיר שלי ממכשיר אחר ?<

פורסם

אני עוקב אחרי הפורום שלהם והנושא הזה ספציפי, יש כמה מישראל שזה כבר קרה להם זה רק לה s3 לא לנוט2

לפי העמוד הראשי סמסונג שיחררו פיתרון

פורסם

אני עוקב אחרי הפורום שלהם והנושא הזה ספציפי, יש כמה מישראל שזה כבר קרה להם זה רק לה s3 לא לנוט2

לפי העמוד הראשי סמסונג שיחררו פיתרון

איזה פתרון? אשמח לדעת וגם לינק אם אפשר...

זה שיש לי רום זה משנה..?

פורסם
  • מחבר

הפתרון הזה רחוק מלהיות סופי. מקור הבעיה עדיין לא ידוע, משערים שהבעיה היא במודול הזכרון ושהעדכון מטפל בה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים