עבור לתוכן

צל"ש-האתר החדש של אייבורי, איזה יופי! פשוט,מהיר וקלאסי!

Featured Replies

פורסם

יצא לי להיכנס היום לאתר של אייבורי לבדוק מחירים ל-DOK והופתעתי לגלות אתר חדש, נקי, מהיר ומסודר יפה לצרכן. בלי כל החרטות סטייל KSP של בחירת סניף או ממשק מבולגן ולא נוח. יש אופציה לפילטרים שונים וסידור מחירים מהזול ליקר וכד'. בקיצור- לקחו את הממשק המוצלח של איביי והלבישו אותו על האתר שלהם בצורה מוצלחת ומצוחצחת! שאפו!

לכן אני נותן להן צל"ש, כך שחברות המחשבים האחרות ילמדו איך צריך להיראות אתר מחשבים נגיש לצרכן. בנוגע לטיב החנות אני לא אכנס, אבל זה כבר דיעה של כל אחד ואחד.

http://www.ivory.co.il

*אין לי שום קשר לחנות, פשוט חושב שאם יש מישהו שעושה צעד נכון רצוי לשבח אותו לעתיד כדי שהמתחרים ילמדו "איך לעשות את זה".

• תגובות 81
  • צפיות 17.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המממ, אכן אתר משופר, יחסית לקודמו.

מקווה שגם השירות ילך באותו הכיוון.

פורסם

כן, גם אני שמתי לב. עכשיו באמת הכל מסודר ונוח להפליא, לא כמו שזה היה פעם. כנראה שגם את האבטחה הם שיפרו, ואולי זה רק ביגלל ההאקר הסעודי.

פורסם

האתר עדיין מחורבן אל הרבה יותר טוב ממקודם.

פורסם

למה מחורבן?

פורסם

אבל עדיין אין שם את האופציה של "בנה מחשב" למי שרוצה לראות מפרט שלא מהמבחר המורכב מראש של IVORY :kopfpatsch:

פורסם

צודק, חבל שהם לא הוסיפו את זה. חיסרון באמת גדול.

פורסם

הם צריכים להוריד את ה"מבצעים" כביכול למטה ואת המוצרים לפי קטגוריה להגדיל ולשים למעלה.

נראה טוב אבל הגופן קצת קטן.

פורסם

גם האתר של KSP התעדכן.

מקווה שלא נגלה בסופו של דבר שמדובר באותה חברה...

פורסם

האתר של KSP באמת היה צריך שדרוג, אבל לא לזה. לדעתי הוא נראה פחות טוב מקודם.

פורסם

שלום לכולם!

קודם כל תודה ל-ERL, כיף לראות שגם כשאנחנו עושים שינויים חיוביים הגולשים יודעים לזהות ולשבח.

לכל שאר המגיבים- הביקורות שלכם והדעות שלכם לגבי האתר החדש בהחלט נרשמו וילקחו בחשבון, אנחנו תמיד מחפשים ביקורת בונה ודרכים להשתפר, ובמיוחד באתר חדש שבאוויר פחות מחודש חשוב לנו להגיב במהירות ולתת לכם בדיוק את מה שאתם רוצים בתנאים שנוחים לכם.

נמשיך להתעדכן כאן ובקהילות נוספות כדי לשמוע מה אתם חושבים- ובניגוד לחלק ממתחרינו, לא נפר את תנאי הקהילות או נפרסם באופן לא חוקי בפורומים האלה.

יום טוב ושוב תודה

שי, Ivory מחשבים

פורסם

יפה, אם אתם באמת הולכים לשפר את מה שאנחנו אומרים אז כדאי לכם לשפר שני דברים:

1) להוסיף אפשרות לבנות מפרט מחשב.

2) לעשות שרוחב האתר יפרס לפי אחוזים 80% או יותר, כי מה שקורה בעצם זה שביגלל זה הכתב הוא קטן מדי ואנחנו צריכים להגדיל את הכתב בדפדפן.

פורסם

אהלן שי וברוך הבא לפורום, מקווים שגם תישאר פה ותגיב על עניינים כאלה ואחרים שעלולים לצוץ כקשורים לאייבורי - חשוב שיהיו כאן גם נציגים של החנויות עצמם.

פורסם

תודה על הנקודות לשיפור Jabberwock, נרשם והתווסף להערות הקודמות.

Judas אני מבטיח להשתדל, לא תמיד יש זמן לעבור על כל הודעה והודעה אבל במיוחד בדיונים שקשורים ישירות אלינו או בבקשות עזרה שיש לי איך לעזור- תהיה בטוח שאעשה את המקסימום.

נתראה ברחבי הקהילה :)

שי, Ivory

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין לרכוש כרטיס זיכרון 32GB מיקרו SD קלאס 10 של A DATA וגם DOK של A DATA 16 ג'יגה. הבעיה היא שמלבד לחפש את המהירות על התמונה אי אפשר לדעת מה הקלאס של הכרטיס או מהירות ה-DOK. רצוי להוסיף פילטר של קלאס/מהירות ל-DOK והתקנים עם מהירות העברה/קריאה.

הפאק שיש בקניה דרך האתר היא שהוא רוצה משלוח על הDOK של 15 ש"ח ובעבור הכרטיס זיכרון המשלוח חינם (אני מניח שיש רף שיש לעבור למטרת משלוח חינם). כשאני שם את שתיהם ביחד בסל הוא לא מעלים את ה-15 ש"ח בעבור המשלוח הכולל על שתי המוצרים ורציתי לדעת מדוע?

בסופו של דבר מדובר בשני מוצרים ששוקלים גרמים בודדים ואפשר לשלוח במעטפה.

תודה ויום טוב! ;)

עריכה: ויתרתי על הכרטיס (קניתי מאנגליה בחיסכון של 50 ש"ח), את ה-DOK אני אקנה כשאני אעבור בחנותכם בהזדמנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים