פורסם 2006 בספטמבר 2118 שנים מתלהבים מהנגן החדש של Microsoft, ה-Zune? תראו את זה:"יצרתי שיר, הוא שייך לי. למה כשאני רוצה לשלוח אותו בצורה אלחוטית לבחורה שאני רוצה להרשים, לשיר יש הגבלה של 3 ימים או 3 ניגונים?שאלה טובה. כרגע אין דרך לדעת מה אתה שולח, לכן אנחנו עוטפים את הקובץ ב-DRM (מנהל זכויות יוצרים, או - Digital Right Managment). אנחנו לא יכולים לדעת אם אתה שולח שיר של להקה כלשהי להקלטה בביתך לכן יצרנו את זה על מנת לבטח את קידוד השיר. וחוץ מזה, היא תבוא לשמוע את השיר שוב 3 ימים אחר כך..."מקור: http://www.zuneinsider.com/2006/09/answers_to_some.htmlזה אומר שאפילו אם ה-Zune שלכם מלא בשירים שאתם יצרתם, לא תוכלו לשלוח אותם בלי שהנגן יעטוף אותם אוטומטית ב-DRM. כן, זה אומר שהנגן נועל את הקבצים שלכם אפילו אם הם בדומיין ציבורי או ברישיון לשימוש חופשי.נהדר, לא?מקור: http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?t=198695
פורסם 2006 בספטמבר 2118 שנים אם ניתן לשמוע את השיר לפחות פעם אחת אז ניתן לשכפל אותו וככה כשהקובץ המקורי ינעל עדין יהיה לך את השיר
פורסם 2006 בספטמבר 2118 שנים זה לא חדש... עוד בימים שה- Zune היה רק שמועה (אפילו חשבו שיהיה לו שם אחר), היו שמועות די מבוססות שהנגן יהיה "מבוטח" מאד מהבחינה הזאת...
פורסם 2006 בספטמבר 2118 שנים אם יש מושג אחד שביל סוגד לו זה זכויות יוצרים . הוא ממשיך בקו הזה כבר עשרות שנים .
פורסם 2006 בספטמבר 2118 שנים על WMA בלבד, על AAC אפל ירצחו את מייקרוסופט אם רק יעזו לגעת להם בפורמטואם אני זוכר נכון, ל MP3 אי אפשר להצמיד DRM
פורסם 2006 בספטמבר 2118 שנים AAC זה לא פורמט של APPLEאני אנסח את עצמי מחדשבWMA/AAC אני יודע שאפשר להשתמש בDRMהשאלה שלי היתה אם אפשר גם עם MP3ולפי התשובה הזאתל MP3 אי אפשר להצמיד DRMאני מניח שלאכך שפשוט מספיק להמנע משימוש בפורמטים הנ"ל?
פורסם 2006 בספטמבר 2118 שנים מחבר לפי מה שאני מבין מקריאת הדיון ב-Head Fi ה-DRM תופס גם לגבי קבצי MP3.
פורסם 2006 בספטמבר 2118 שנים מחבר לא יודע לגבי מאפשר או לא, אבל מקריאת הדיון אפשר להבין בצורה מאוד ברורה שזה תופס גם לגבי פורמט ה-MP3.
פורסם 2006 בספטמבר 2118 שנים העיקר כשאני אומר לא לקנות איפוד בגלל התמיכה של אפל בDRM ישר צועקים עלי =\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.