גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לשדרג וממש קשה לי להחליט. אני מחפש מכשר עם אמין עם מצלמה טובה איכות שמע ויעזור לי אם הוא ייתמוך בקבצי אופיס. חשבתי על כמה מכשירים ברשת אורנג: e65 z720 (למרות שהוא נראה לי קצת שברירי) n73 me k800i או אם יש המלצה על מכשיר אחר ברשת אורנג או מכשיר שעומד לצאת ממש בקרוב. תודה מראש. (אשמח גם לקבל חוות דעת מבעלי מכשירים דומים)
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, אפשרי להוריד את הרגישות של המסך בגלקסי ס ? חיפשתי בגוגל לא מצאתי משהו מתאים.. =\ אולי מישהו יוכל לעזור פה . תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני פתיחת הפורום הזה לא הכרתי את האתר GSMarena, אתר העוסק בסקירות וחדשות על מכשירים סלולאריים. האתר מאוד איכותי, יש בו כמעט את כל המידע על כמעט כל מכשיר קיים, אתר מאוד מומלץ! לאחרונה הופיעו 2 מכשירים חדשים בקטלוג, אלו הם ה K618 וה Z610 של Sony Ericsson. הדברים המשותפים הבולטים ביותר הם ששניהם תומכים בדור השלישי ולשניהם יש את אותה המצלמה - המצלמה האיכותית של SE עם 2MP שיש להרבה מכשירים חדשים של החברה. קודם כל ה K618: פלאפון זה הוא הגרסא החדשה של ה K608 שלא מוכר כל כך בארץ, אבל יש לו "אח גדול" ומוכר בשם K610. המכשיר הזה (והמכשירים הקודמים, ה K608 וה K610) מיוחד בזכות העלות הנמוכה שלו (יחסית) ותמיכה בדור השלישי. והמכשירים האלה בעצם מביאים את הדור השלישי גם במחירים…
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, שמתי עין על redmi 4 prime. בסין בעקרון הוא נמכר ב130 דולר, ובארץ בערך ב900 שקל. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר אתר או חנות אינטרנטית להזמין את המכשיר מחו"ל? ודבר נוסף אם למישהו יש המלצה על מכשיר אחר באזור המחירים הזה אשמח לשמוע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש טאבלט לקריאת ספרים\\צפייה בסרטים\\לשים עליהם תרגילים של אוניברסיטה ולעבוד מולם (במקום להדפיס את הדפים כל פעם ולהתבלגן איתם). אז זה אומר שהדרישה העיקרית שלי היא רזולוצייה גבוהה, מסך גדול (10 אינץ') ובטריה חזקה, עם תקציב של סביבות ה2000. הסתכלתי קצת, והtf700 נראה שהוא תואם בדיוק את זה (והאופצייה של מקלדת מחוברת היא מצויינת בשבילי! אני אוכל להביא אותו לאוניברסיטה כמיני לפטופ, בלי לשבור את הגב עם הלפטופ שלי ששוקל כמעט 3 ק"ג). הוא עולה כ500$ מאיביי כולל משלוח (אבל לגרסא ללא המקלדת- אותה כנראה אקנה אחרי שחשבון הבנק שלי יתאושש). מה אתם אומרים? למישהו יש נסיון איתו? כדאי להזמין מאיביי- או שאני אסתבך במכס (אין בעיה אם זה רק מע"מ, אבל שלא יגידו יש "מס טאבלטים + מס מטו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, עשיתי עדכון למכשיר והוא החליט שהמידע שלי נפגם ועשה factory reset... התקנתי את כל השיט מחדש אבל אני לא יודע מאיפה אפשר להוריד את המקלדת עברית שקיבלתי איתו (של המילטון). מישהו מכיר? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מחפש אפליקצייה או דרך לאנדרואיד שבה אני אוכל לבחור שהצלצול של השעון יהיה שיר רנדומאלי מכל השירים שיש במכשיר. לא רק אמן מסויים או רשימה מסויימת. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות נקסוס 4 ולקבל אותו באפריל (חבר נוסע לארה"ב וחוזר בתחילת אפריל) או להמתין ליציאת ה-xPhone ולקנות אותו באוגוסט (אני נוסע לארה"ב). ההתלבטות נובעת בעיקר האם ה-xPhone יהיה ברמת המחיר של הנקסוס 4 או יאמיר לאיזור ה-600$. ייתכן גם וכדאי לי לקנות את הנקסוס 4, לקנות לאחר מכן את ה-xPhone ואז למכור את הנקסוס 4 כמשומש ואולי אף ברווח. מה הייתם עושים במקומי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה לאמפי שלוש או ארבע, לא חייב שיציג תמונות או סרטונים בעקרון מיועד לשמיעת שירים(הכי פשוט בעולם), שתיהיה תמיכה בעברית- לפחות שהשירים יוצגו בעברית וכמה שיותר אורך סוללה. איך המיזו M6?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי שילשום תמכשיר וכשאני מנסה להעביר למכשיר אחר של אותו דגם זה כותב לי שעברת הקובץ נכשלה וניסיתי כמה פעמים לשלוח ולא עוזר משהו אולי יודע למה זה ואיך מעבירים קבצים במכשיר הזה למכשיר אחר? כי גם שמנסים לשלוח לי כתוב שהשליחה נכשלה למה זה?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, רציתי להזמין את ה oneplus 5 וראיתי הרבה פרסומות של האתר http://www.geekbuying.com/. עושה רושם של אתר אמין. יש פה כאלה שקנו באתר ? אם כן אשמח אם תרשמו חוות דעת קצרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
תמונות חדשות מספקות לנו מבט איכותי ראשון על המוצר הקשוח והמסקרן של סמסונג, שסוף סוף יוכל לזכות להשקה עולמית רחבה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש נגן MP4 עד 2000 רצוי פחות שיהיה לו מסך גדול נפח גדול וסוללה סבירה + שוב רצויי פחות מ 2000 כי בתוכנית CX300 ויהיה לי בעיה לבזבז יותר....
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות root לפלאפון שלי, אבל לצערי נגרם נזק פיזי לקונקטור ה-USB שלו, כך שהוא מתנתק באקראי מדי פעם. כל השיטות שאני רואה באינטרנט ל-root למכשיר כוללות הרצת תוכנה על המחשב שפועלת על הסלולרי דרך חיבור ה-USB. (התוכנה Odin) יש אפשרויות נוספות, שלא ידרשו ממני חיבור USB אמין?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי אייפון 3GS שהתקלקל במסגרת האחריות.והוחלף למחודש! לאחר שבועיים של שימוש שוב התקלקל .הלכתי למרכז שירות 6 פעמים ולא עזר.התקשרתי ואמרו שהם בודקים החלפת מכשיר לחדש.במשך חודש שלם לא חזרו אליי.והתקשרתי לשירות כל יום והם אמרו שיחזרו אך לא חזרו.היום חזרה אליי נציגה של סלקום ואמרה לי שוב אין לנו מכשרים במלאי. אני אמרתי לה אז תנו לי משהו אחר לא איכפת לי גם סמסונג גלגסי וגם זה אין היא אמרה.לאחר בדיקה באתר של סלקום מתברר שיש מלאי.אבל לא לי רק ללקוחת חדשים.אני אמרתי זהו תשלחי טופס ניתוק אמרה לי אני לא שולחת תחכה נבדוק לך ונחזור אלייך כרגיל מה שאני רוצה לומר לכם אני כבר חודש וחצי מטורטר מהם.אני לא יודע כבר מה לעשות
-
- 41 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
היי אנשים טובים, זה עתה עברתי מסלקום לגולן טלקום. עד עכשיו לא רציתי לעדכן רום כדי לא לפגוע באחריות שהייתה לי בסלקום עכשיו כשעזבתי אותם זה לא שיקול. אני מחפש המלצות לרום מעודכן ומומלץ בעברית/או שלפחות אפשר לכתוב בו בעברית. אני לא מבין בזה כלום, וחבר יעשה לי את ההתקנה אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי מהידע שלכם מה הרום או הרומים שירוצו הכי טוב על גלקסי 1 כולל מה שצריך לדעת עליו - שם, גרסה, מאיזה מפתח וכו'. אם פרסמתי במקום הלא נכון בפורום, אשמח להכוונה איפה לפרסם ואם זה בר נשאל הרבה מדי פמים, אנ יפשוט לא מוצא אז אשמח להכוונה לפוסטים מעודכנים בנושא. עזרו לי להפוך את המכשיר למה שהוא באמת יכול להיות ( עם הרום של סלקום הוא בלי שום דבר פתוח עומד על ניצול של 260 מגה מתוך 330 מגה בייט…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, הבנתי מאנשים ברשת שקשה למצוא מגן מסך נורמלי לS8, ושכדאי ללכת על מדבקות סיליקון. יש לכם המלצות על איזה סוג? מאיפה מוכרים בארץ? יום שישי אני אוסף את הפלאפון באיילת. לגבי הקייס של הפלאפון אני לדעתי אלך על ה Otterbox או הgear 4 מה לדעתכם עדיף? תודה על העזרה
-
האם מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג תוכנות ומשחקים למחשב כף יד של מיו 168? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תקן ה-UFS 3.0 לסמארטפונים וטאבלטים הוצג רשמית, עם מהירויות העברה שיכפילו את כל מה שראינו בתחום עד היום לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב . בשעה טובה אבא שלי קנה מכשיר חדש - Xiaomi Redmi 6A עכשיו יש לי שאלה , איך אני מוודא אם המכשיר הוא מקורי או לא ? עשיתי את הבדיקה הזאת : בתמונה , וזה מה שיצא זה אומר משהו ? אשמח בבקשה לעזרה בעניין , תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי אתמול אייפוד טאצ' מהחנות של אפל בסאן פרנסיסקו (אני שם עכשיו), ויש לי בעיה להפעיל אותו. בהפעלה הראשונית הוא הראה על המסך תמונה של כבל המידע עם חץ לכיוון לוגו של ה- iTunes. חיברתי אותו למחשב שלי והאייטיונס זיהה אותו, בחרתי לאייפוד שם ועשיתי סינק עם השירים, הסרטים והתמונות שלי. אבל כשעשיתי לו Eject ולחצתי על כפתור ההדלקה, הוא עדיין הראה את אותו המסך כמו בהתחלה. אם מישהו יכול לעזור לי לגרום לו לפעול כנגן אני אודה לו מאוד. הבעיה מזכירה את ה- Activation של האייפון, האם גם הנגן הזה צריך הפעלה באיזושהיא צורה? ניסיתי לעשות רג'יסטר באתר אפל, ודרך החשבון באייטיונס סטור אבל הוא עדיין לא מתפקד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שיש ל-PDA של PALM אפשרות לחבר מקלדת חיצונית כלשהי, אני צריך משהו כזה עבור סטודנט. אז אם אפשר המלצה ל-PALM + מקלדת חיצונית טובה אשמח מאוד.... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שמועות סותרות מתקבלות יום ביומו לדור הבא של האייפון מבית אפל. הפעם זהו ג'ושוע טופולסקי, העורך הראשי לשעבר של אתר Engadget, שחושף פרטים מעניינים בנוגע לדור הבא, העתיד לצאת בסביבות ספטמבר השנה. ג'ושוע טוען שצורתו של האייפון החדש תהיה שונה לגמרי מהאייפון 4 וכי הוא ייראה יותר כמו האייפוד טאץ': עבה בחלקו העליון ודק בחלקו התחתון (תמונה להמחשה למעלה), בדומה למחשב הנייד MacBook Air. כפתור הבית יורחב וישמש כאזור המזהה תנועות אצבע (מחוות) ואולי אפילו ישולב בו חיישן ה-NFC (קיימת שמועה שאפל עובדת על מערכת תשלום אלחוטית מבוססת NFC). מסך האייפון יוגדל ל-3.7 אינץ', שדרוג שדובר עליו עוד מהשמועות של השנה שעברה. למרות הגדלת המסך, המכשיר ישמור על תצוגת ה-Retina Display בעלת צפיפות פיקסלים ש…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-