עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by astralon,

היי. אני שוקל לקנות אייפאד (תכננתי אייפאד 2, כנראה אמתין לאייפאד 3). העניין הוא כזה: המכשיר נועד בעיקר לשימוש כמחשב ללימודים. אני צריך להפעיל וורד על המחשב ושתהיה לי האופציה להעביר את הקבצים לאחר מכן למחשב. חבר אמר לי (שיש לו את המכשיר), שכשהוא מעביר את קבצי הוורד למחשב, הכיתוב מתבלגן, אבל הוא חושב שאפשר לסדר את זה. כמו כן, אני צריך שתהיה לי האופציה להריץ קבצי PDF במחשב. האם האייפאד יכול לתת לי תמיכה מלאה בקבצי docx ו-pdf? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. מה שאני אוהב על אפליקציה זו זה מאגר עשיר שלה. מה שאני לא אוהב זה ניסיונות שלה להפוך לחייגן ושולח SMS ברירת המחדל. הממשק שלה עמוס בפרסומות ולא ידידותי מבחינת שימוש. מעבר לזה נמאס מהתראות של אפליקציה על שידרוג מנוי. מישהו יכול להמליץ על אפליקציה אלטרנטיבית? חשוב לי בעיקר מאגר וממשק טוב ללא בקשות שידרוג מנוי. תודה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by Shtupel,

אני לא שם מחיר למה אני לא יודמע מהו טווח המחירים...אבל בוא נגיד שיהיה המחשיר שהכי שווה את המחיר שלו...! 10x

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. ANKER? מה להזמין? דגם ספציפי. (לא יקר ולא זול. משהו באמצע.) תודה

• 26 תגובות
    • 5.2k צפיות
  5. אחותי טסה לארה"ב ושם זה ממש זול כל הMP3 והדברים האלה... אז תמליצו לי על נגן MP3 טוב איכותי ב50 דולר לא יותר לא צריך שיהיה גם MP4 רק שינגן שירים כמו שצריך ושיהיה איכותי לא פחות מג'יגה אבל רצוי 2 ג'יגה אם אפשר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  6. די חדש בתחום, אבל מחפש נגן MP3 עד 2 גיגה, רדיו, סאונד ממוצע ומלעה- וזמני סוללה ארוכים. יש חיה כזאת? למילאוים וכאלה ;D

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אז ככה, הציעו לי חבילה באורנג' של 500 דקות שיחה, 500 סמסים, מהירות 7 מגה באינטרנט בהגבלה של 2 ג'יגה לחודש, מכשיר גלקסי S2, כל זה ב207 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים. עכשיו, שמעתי על העניין של ה"ניתוק זיקה" שאומר שאם מביאים מכשיר קנוי מחנות פרטית, אפשר לחסוך הרבה כסף. בכל אופן, הסבירו לי שאם אני קונה אותו מחנות פרטית אני משלם רק על החבילה (198 ש"ח בלי המכשיר) , ויכול לקבל זיכוי כל חודש על המכשיר של 120 ש"ח (אם אני מחזיר את המכשיר הישן שלי) , מה שאומר שאני משלם 78 ש"ח לאורנג' כל חודש. עכשיו, על המכשיר שקניתי מחנות פרטית, אם היתי משלם עליו כל חודש למשך 36 חודשים, הוא היה עולה לי 64 ש"ח לחודש. מה שאומר שאם אני מחבר את העלות של המכשיר מהחנות הפרטית + החבילה של אורנג' 64+78 = 142 ש"ח…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. המשחק הקלאסי שיתן לכם לבנות ולנהל את פארק השעשועים האולטימטיבי זוכה לגירסת מובייל רשמית משלו לכתבה

9. Started by Zeev86,

יש לי LG G3 ו-iPhone 6S.אני לא מהפאנבויס שמתחבר לדבר אחד או לשני. לצורך העניין יש לי גם מחשב גיימינג עם GTX970 וכל קונסולה אפשרית (רק כדי לחזק את הטענה).עכשיו לשאלה.זה נכון שחומרת אייפון קצת יותר מעודכנת וחדשה יותר אבל גם ב-G3 החומרה לא אמורה להתאמץ.אני לוקח את 2 הסמארטפונים ב2 הידיים ונכנס בכל אחד בו זמנית לאתר egged.co.il (כי בו אני לרוב משתמש כדי להתעדכן באוטובוסים בגלל שאני נוסע בהם כל יום הרבה).עכשיו, על אותה הרשת, באנדרויאד האתר לא רק שנטען איטי יותר, אלא גם מקרטע (freeze-ים של כמה שניות על כל פעולה).באייפון מצד שני הכל מתבצע תוך כמה מילי שניה (ms).עכשיו אני לא רוצה לפתוח פה דיון מי טוב יותר ומי לא. אני רוצה להבין למה מערכת אנדרויאד (דפדפן רשמי) מתקשה לטעון אתר.אם ג…

10. שלום לכולם. בעוד חודש בן דודי יהיה בארה"ב ואני רוצה לקנות טבלט שהוא יביא לי. אני מחפש טבלט אנדרואיד בגודל 7-9 אינצ (עם עדיפות ל7 אינצ), חדש ועדכני, חזק ומתאים למשחקים כבדים. חשבתי ללכת על נקסוס 7 ואז ראיתי יש עוד כמה מתחרים בשוק כמו הסידרה החדשה archos platinum או Ainol Novo 9 Spark, ואם יש עוד שאני לא מכיר או אמורים לצאת בחודש הקרוב... המחיר נגיד 200-300 דולר. חשוב לי שאוכל לעדכן את המכשיר שיוצאים עדכונים מגוגל למערכת הפעלה. גם חשוב לי האפשרות להתקין אמולטורים. אציין שאני משתמש מק\איפון\איפד, ואין לי נסיון עם אנדרואיד וזה יהיה המכשיר אנדרואיד הראשון שלי, לכן חשוב שהוא יהיה חזק ויעבוד טוב בדומה למכשירי IOS. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by omri123,

שלום אנשים אני מחפש פלאפון שיהיה בו GPS, שיאפשר קריאה/כתיבה טקסטים בעברית, יומן פגישות נוח, יציאה לאוזניות זה פחות או יותר הפונק' הכי חשובות וכמובן שיהיה זול, לא מחפש מכשירים ב4K ושלא יהיה סליידר!!!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by s-h-m-u-e-l,

שלום,היום קניתי ipod הדגם הכי קטן שיש(אם אתם מכירים),והורדתי את התוכנה ituns והתקנתי אבל אני לא יודע איך להעביר שירים מהמחשב לipod אז בבקשה תעזרו לי עם מדריך מובן או משהו! תודה!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  13. KoM אם תוכל לנעוץ,זה יהיה סבבה 3GSM התערוכה שנערכת מ12 עד ל15 בחודש שכל חברת פאלפונים מחכות לה כדי להכריז על מכשירי הדגל או סתם מכשירים מביתיה לשנה. אני אביא כאן את ההכרזות מכל החברות: נתחיל מNokia נוקיה הכריזה היום על מכשירים חדשים מביתיה: E90 ספינת הדגל של נוקיה בשוק העסקים שכולל תמיכה בדור שלוש וחצי (HSDPA) אWi-Fi, מיני USB בלוטוט 2.0 ואינפרה אדום. יש לו שני מסכים אשר כל אחד עם 16 מיליון צבעים. המסך השני יכלול כ 800*352 פיקסלים! ישקול 210 גרם! כולל מצלמת 3.2 ואוטופוקס E90 יגיע לחנויות ברבעון השני של 2007 אבל מלאי יהיה רק ברבעון השלישי וימכר בכ750-800 יורו מפרט טכני: http://www.gsmarena.com/nokia_e90-1857.php E65 יבואו בעיצוב צעיר (סלידר) ויכלול Wi-Fi מ…

• 53 תגובות
    • 7k צפיות
  14. Started by lmlm,

תערוכת Cebit (אשר אפשר לקרוא עליה באתר גם חבורת פלאפונים מתכוונות לאירוע ומשיקות ספינות דגל/פלאפונים חדשים וסדרות חדשות: http://hwzone.co.il/news/1173465761/95897/ אני אכתוב כאן עידכונים : ;D סוני אריקסון: W660 SE אשר מתאפיין בעיצוב ייחודי הושק היום (יום לפני תערוכה CEBIT)כ מ W660 דיי דומה לאחיו W610 אשר אפשר לקרוא עליו בדיון של תערוכה 3GSM אבל כולל עיצוב ייחודי המושך עיין ותמיכה בצפיית תכני טלויזיה בדור השלישי אין לו autufocus למצלמה ותמיכה בEDGE, יגיע עם כרטיס זיכרון Memory STick Micro של 512MB מפרט טכני: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w660-1924.php מקור: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w660_walkman-news-258.php http://forum2.mobile-review.com/sh…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Omri^Turgeman,

שלום לכולם! אני צריך עזרה במידע על תערוכות גאדג'טים בעולם, אני מעוניין לטוס לתערוכה כלשהיא של גאדג'טים באירופה העניין הוא שאני לא מוצא מתי יש תערוכה כזאת ואיפה, אם מישו יוכל לעזור לי באיזה אתר כלשהוא שמפרסם על תערוכות גאדג'טים שיהיו זה יעזור לי מאוד , אני מחפש תערוכה מתאריך 9.9.10 והלאה נכון שזה תאריך רחוק מידי אבל אני בצבא ועד אז אני לא יכול לצאת מהארץ. אודה מאוד למי שיעזור לי :]

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by roeesnir,

שלום רב! רציתי לדעת מהו התעריף מskype לבזק, ואיפה אני יכול לבדוק תעריפים. ראיתי איזה אתר שכתובים תעריפים אבל לא הבנתי אם זה כולל מע"ם או לא וכו'... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. קספרסקי בסופו של דבר מחק אותו אך אני לא יכול להיכנס לכונן של הMP3. מה עושים במצב כזה? פורמט? - מדובר בI Audio I7 http://i31.tinypic.com/2vc7uyw.jpg

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  18. אהלן ובוקר טוב חזרתי מתאילנד והבאתי איתי מתנה לעצמי חיקויי של איפון, המכשיר עובד מצויין ואני מאד מבסוט רק דבר אחד זה שאני לא כל כך מצליח לגלוש שרך ה WIFI המכשיר מוצא רשתות מתחבר אליהן בלי בעיה אבל לא פותח את הדפדפן ואני לא מצליח לגלוש . כמו כן אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את המכשיר הנ"ל איך אני יכול להתקין דברים עליו ומה כדאי כל מיני פיצ'רים וכו. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by LIgor86,

שלום, יש לי אייפוד טאצ' 4. וכשאני מנסה לסנכרן את האייפוד עם המחשב (הוספת שירים) התוכנה מתחילה למחוק לי את כל האפליקציות שיש לי בפנים. איך ניתן לנטרל זאת???? אשמח אם תעזרו!

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by ag43,

הפלאפון של אמא שלי טבע והיא הלכה וקנתה מכשיר SE W995 מחנות סלולר פרטית. מהמבט החפוז שנתתי בו, החנות השתמשה בטריק הקושחה בשפה זרה שמשתנה אחרי עדכון. אשמח לקישור לקושחה העדכנית בעברית +הוראות כיצד לצרוב אותה למכשיר. כ"כ אשמח להמלצות להגדרות ותוכנות שכדאי להתקין במכשיר הזה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Zinger777,

היי, אתמול אבי רכש את הSGS2 בחנות פרטית. נאמר לו בחנות שהתפריטים באנגלית אבל יש אפשרות שליחת SMS בעברית וגם קריאה שלו בעברית. אני יודע שאם אני רוצה עברית מלאה אפשר להתקין רום כלשהו ואז הכל יהיה בעברית אבל לצערי האחריות של החנות תפוג במידה ואני משנה את הרום. יש אפשרות אחרת להפוך את המכשיר לעברית? תודה, Zinger777.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Joshua_G,

היכן ניתן להתקין תפריט עברית לנוקיה N95 8GB שנרכש בארה"ב? לוח מקשים עם עברית?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

אני כבר ים זמן משתמש ב IPODHE בשביל שהאיפוד יוכל לקרוא שמות שירים בעברית, אבל בגרסא החדשה פתאום שמתי לב שבתפריט שפות יש גם עברית, באמת מתרגם את רוב התפריט. א. לידיעתכם (: ב. האם מישהו מצא כבר באגים בעיברות התפריטים? איטיות? צריכת סוללה מופרזת? משהו?... תודה (:

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  24. תדר מירבי שנוגע ברף של 3GHz לליבה הבכירה וביצועי בינה מלאכותית טובים יותר - זה כנראה יהיה השבב המתקדם ביותר מבית קוואלקום להמשך שנת 2021לכתבה

25. אהלן, עשיתי לפני יומיים נטסטיק של סלקום, אבל פה זה אומר שאני צריך לבטל גלישת DATA באחד המכשירים, HD2 או הנטסטיק. עכשיו השאלה המרכזית שלי היא האם לבטל את ה HD2 שלא ישמש יותר כמודם, או לבטל את הנטסטיק של סלקום ולגלוש באינטרנט דרך ה HD2 גם כמודם וגם כמכשיר רגיל... אני קצת תקוע, ויש לי יומיים להחזיר את המכשיר, מה אתם ממליצים? אין סכנה להשתמש בטלפון כמודם לגלישה באינטרנט דרך המחשב הנייד? או שעדיף שלא?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.