עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום רכשת אסוס 696 חדש, עם igo בכרטיס הזיכרון, הפאט'צ של רונלייט מותקן, כאשר תוכנת הigo מופעלת אני נכנס ולוחץ detect המכשיר מוצא לי את אנטנת ה gps, אבל לא מוצא לווינים. חיכיתי 30 דק כאשר המכשיר נמצא במרפסת, אך עדיין לא עובד האם יש הגדרה כלשהי שצריך לשנות ? אשמח לשמוע המלצות תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לפני כמה ימים קניתי מכשיר galaxy s8 איתו קיבלתי כרטיס 128 גיגה זכרון כאשר אני נכנס ליישומים ובוחר אפליקציה על מנת להעביר אותה אל הכרטיס זכרון אין לי את האופציה של השנה מיקום. מישהו יודע במקרה איך אפשר להעביר אפליקציות לכרטיס זיכרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ה-treo שלי טבע היום בים... יש סיכוי שהתוכנת סינכון עם המחשב, Microsoft ActiveSync שמרה את הזיכרונות שלי איפשהו? אם כן, איפה אני מוצא את זה? אם לא, יש אפשרות לשחזר זיכרונות ממכשיר שנירטב ולא עובד?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by MODY69,

שלום. לאחרונה התחדשתי ב- K800I. שמעתי שיש כל מני תוכנות מגניבות למכשיר הזה (אני לא מדבר על משחקים) כמו מדידת מרחק בעזרת הפוקוס של המצלמה, שטויות עם בלוטות' ועוד. אשמח אם תשתפו אותי בתוכנות האלה. תודה מראש, מודי69.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  5. הכירו את XPG Xenia - נייד הגיימינג הראשון שנושא את שם מותג הגיימינג מחברת ADATA, בסיוע עיצוב הרפרנס מבית אינטל לכתבה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  6. קניתי לפני כשבוע את המטען הנייד מבית פיליפס מדגם SCE4430 ב399 שקל. מקבלים ערכה מאוד נחמדה שכוללת את המטען עצמו, מטען USB שמתחבר לחשמל קבל USB שבקצהו נשני יש מקום להכניס פלאגים שונים(שמתאימים למכשירים שונים ומגיעים עם תושבת גומי שמחזיקה אותם ביחד), וופאוץ' קטן בשביל שכול העסק לא ילך לאיבוד. *כמובן שניתן להשתמש בכבל הטענה מקורי שמגיע עם המכשיר(הכוונה לכבל (USB. הערכה עצמה מאוד אלגנטית ולא מסובכת לשימוש. מטעינים את המטען הנייד במשך כ 5 שעות+ ומוכנים לצאת לדרך. הסיבה שאני בכלל בחרתי לכתוב את הביקורת הזאת כי המטען הזה מצליח להתבלט באופן מיוחד לשלילה. המטען מבטיח עד 30 שעות הטענה, בפועל המקסימום שאני הצלחתי להגיע אליו היה קרוב ל 4 שעות וחצי. אני הצלחתי לטעון את הפלאפון שלי(N82…

7. Started by GbeTech,

מתלבט בין ה View http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=18057 ל e280 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=15657 ל Fuze http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=21380 דברים שאני לא צריך בנגן: וידאו הקלטות רדיו תוכנות מורכבות שדורשות סינכרון מיוחד ופעולות מיותרות דברים שאני כן רוצה בנגן: ממשק נוח ופשוט דרך פשוטה להעביר שירים (יש לי רק באנגלית), מצידי שיהיה אפשר לגרור את זה לתוך הנגן וזה יעבוד כמו שצריך תוחלת חיים גבוהה, שהכפתורים לא יתקלקלו או יעבדו פחות טוב רצוי סוללה שלא נגמרת מהר, בנגן הנוכחי שלי הסוללה נגמרת מהר למדי אבל זה לא כל כך משנה לי תודה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by Roee Ilouz,

אני רוצה לקנות טלפון חדש, לא יקר רצח (מתחת ל3000) ולא אוהב אייפון, אני רוצה מצלמה טובה, מסך טוב, טעינה מהירה (לא חייב טעינה אלחוטית), מסך טוב וכו... מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  9. השקה רשמית לדגם ה-Realme GT ממצה את הפוטנציאל הגלום בו - שהופך אותו לזול ביותר בנוף המקומי עם שבב הדגל המודרני מבית קוואלקוםלכתבה

10. היי לכולם אני מחפש מכשיר NOKIA ברשת סלקום או אורנג' בסיבוב הקודם שלי עם נוקיה הם היו אמינים להחריד ולא התקלקלו. מה קורה עכשיו? מה האמינות שלהם וכמה זמן צפוי מכשיר שלהם לעבוד (בוגר ולא ילדים)? האם יש איזה בעית אמינות עם מכשירי הסליידר שלהם? החיבורים של הסליידר? בתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%a4%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. OnePlus One: עידן ההזמנות מסתיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/oneplus-one-%d7%a2%d7%99%d7%93%d7%9f-%d7%94%d7%94%d7%96%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מחפשים סמארטפון מוזל עם שם בינלאומי? הגירסה \"הקלה\" של מכשיר הדגל החדש מבית Huawei יכולה להיות שלכם תמורת קצת יותר מ-200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%97-%d7%94%d7%a7%d7%98%d7%9f-huawei-p8-lite-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מכשיר האנדרואיד הראשון והייחודי של היצרנית הקנדית זוכה להצגה רשמית, וגם מחיר ותאריך השקה מיועדים לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-היכרות-רשמית-עם-סמארטפון-ה-priv-של-בלאק/

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by zohar678,

יש ברשותי מכשיר MEIZU NOT ONE ופשוט יום אחד מילאתי את הסים באנשי קשר, ומאז אני מקבל את ההודעה הזאת, ולא מצליח לראות אף איש קשר בכרטיס. האם יש למישהו מושג כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? ניסתי להוציא את הכטיס ולשים אותו בתושבת השניה, אך ללא הועיל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by postup,

אהלן, (לא הייתי בטוח אם זה שייך לפורום הזה אז אם לא-תעבירו) אז ככה. אני מתלבט בין שני נגני DVD ניידים ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד מהשניים, תודה. הנגנים הם: 1.MARATON PDVD-101HD 2.MUSTEK MP76B חשוב לציין שהנגן הראשון עולה כ100 שקל פחות מהשני. איזה מהם כדאי לקנות? תודה.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by דובי770,

הייי יש לי מכשיר nexus s ואני מעוניין להחליף לו רום אין לי מושג בזה ובחיים לא התעסקתי בנושא. יש לכם רום מומלץ בשבילי? הגירסא הנוכחית שלי היא android 4.0.4 וכן אם יש מדריך מה עושים ואיך השימושים שלי די בסיסיים של שיחות הודעות אינטרנט ומוזיקה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לא משנה הסתדרתי סתם שטויות שלא היה לי כוח להתעסק איתן בלילה מי שיש לו בעייה שייצור איתי קשר בפרטי... אפשר למחוק...

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by slip,

לא מזמן קניתי את הG3 של COWON ואני ממש מרוצה אבל בטעות כנראה מחקתי איזה קובץ הגדרות מהתיקייה של הRECORD שיש בנגן אחרי שחיברתי אותו למחשב ועכשיו אני לא יכול להקליט ותמיד שאני מנסה להקליט הוא מקליט איזה שנייה ואז הוא עוצר והוא גם לא יכול לשמור את ההקלטה.אז אם מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה אז הוא מבורך

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by JohnClark,

שלום אני רוצה לקנות לאבא שלי מחשב כף יד שהוא גם GPS חשוב שהאנטנה תהיה מובנית מכשיר, ושתהיה פנימית (לא מתקפלת החוצה) וכמובן חשוב שהמכשיר יעבוד כמו שצריך ראיתי את המחשב Mio P350 והוא נראה סבבה, אבל השאלה היא האם באמת להשקיע באחד כזה או לקנות משהו יותר זול. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. השאלה בכותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  22. המכשיר החכם עם אחד מחיישני הצילום הכי גדולים בקטגוריה מאז ומעולם יצליח להחזיר את החברה היפנית אל המירוץ הטכנולוגי?לכתבה

23. כל מה שאתם צריכים לדעת על האייפון – וכמה דברים שלא העזתם לחלום שאתם יכולים לעשות איתו – כולם כאן, במדריך האייפון של mako דיגיטל! http://bit.ly/6FAJoq תהנו!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  24. שדרוג לטעינה ושדרוג למעבד בדרך להכרזה רשמית - תוך שמירת אמונים לשבביה המודרניים של Mediatekלכתבה

25. Started by Omri^Turgeman,

שלום לכולם! אני צריך עזרה במידע על תערוכות גאדג'טים בעולם, אני מעוניין לטוס לתערוכה כלשהיא של גאדג'טים באירופה העניין הוא שאני לא מוצא מתי יש תערוכה כזאת ואיפה, אם מישו יוכל לעזור לי באיזה אתר כלשהוא שמפרסם על תערוכות גאדג'טים שיהיו זה יעזור לי מאוד , אני מחפש תערוכה מתאריך 9.9.10 והלאה נכון שזה תאריך רחוק מידי אבל אני בצבא ועד אז אני לא יכול לצאת מהארץ. אודה מאוד למי שיעזור לי :]

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.