גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לקנות סטרימר (MX10 של xiaomi) בעיקר לצורך צפייה ישירה בתוכן ברשת שמוצע לצפייה ישירה - למשל mako TV או תוכניות ב - nana10. הסטרימר הזה מיועד לקרובי משפחה שלי בעלי יכולות טכניות נמוכות, לכן אני רוצה לוודא שהשימוש בו יהיה פשוט. חיפשתי עליו ברשת ביקורות ואופן שימוש ולא הצלחתי להבין: 1. האם הממשק של הסטרימר מאפשר צפייה בתוכן שמוזרם בסטרימינג ברשת באופן פשוט? 2. האם יהיה אפשרי לתפעל אותו (לצורך שהצגתי - צפייה ישירה) רק דרך השלט שלו? או שצריך לעשות את זה דרך מחשב מחובר? בבית הרלוונטי יש נתב סטנדרטי התומך בתקן N, והסטרימר יהיה מחובר באמצעות רשת ה - WiFi.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מותג ה-Honor המצליח של Huawei עתיד לתפוח פעם נוספת בקרוב - עם החומרה המתקדמת ביותר שיש לחברה הסינית להציע לכתבה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המכשיר נתקע באתחול שלו, וקראתי שיש להוריד עדכון חומרה, אך לא הצלחתי למצוא כזה באתר של סמסונג ישראל (יש שם רק את המכשירים החדשים). לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע Xiaomi Redmi 4A והוא חלש ואיטי עבורי מידי. אני מחפש להשתדרג++, אבל לא לקרוע את הכיס עם המכשירים החדשים ביותר. רציתי לשאול לדעתכם לגבי הכדאיות של רכישת Galaxy S7. ראיתי שנמכר בסביבות 1650. האם אני יכול לצפות לשדרוג דרסטי? האם משתלם לקנות S7 במחיר הזה היום לדעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הבנתי מאנשים ברשת שקשה למצוא מגן מסך נורמלי לS8, ושכדאי ללכת על מדבקות סיליקון. יש לכם המלצות על איזה סוג? מאיפה מוכרים בארץ? יום שישי אני אוסף את הפלאפון באיילת. לגבי הקייס של הפלאפון אני לדעתי אלך על ה Otterbox או הgear 4 מה לדעתכם עדיף? תודה על העזרה
-
החברה היפנית המתקשה מסרבת להיפטר מזרוע פיתוח ה-PC שלה, למרות השמועות הרבות שמסתובבות ברשת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
עם אפליקציה צבעונית וגראפיקה תלת מימדית, מיני-משחקונים וכמובן אפשרויות לתשלום בכסף אמיתי - חיית המחמד הדיגיטלית הנוסטלגית של שנות התשעים מקווה לעשות קאמבק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
- 2 followers
-
-
היצרנית הסינית שחווה שנת ריבאונד נהדרת חולמת להמשיך ולצמוח במהירות, ותנסה לגייס משאבים לכך באמצעות מעבר מבעלות פרטית לציבורית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
- 1 follower
-
-
ההתרחבות של PlayerUnknown's Battlegrounds נמשכת עם צמד גירסאות מובייל אלטרנטיביות - לשוק הסיני תחילה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, קניתי לפני יומיים xiaomi mi a1 שחזרתי את האפליקציות וכול העיניינים מה LG הישן דרך חשבון גוגל והכול נראה מנגן תקין , חוץ מהעדכון. הטלפון אומר שיש עדכון נובמבר 2017 זמין בגודל 1 גיגה אבל אחרי שאני לוחץ update הוא מוריד ונכשל בזמן התקנה. אין מספר שגיאה או משהו בסגנון פשוט שהוא נכשל ורשום installation problem. מישהו מכיר \ יודע ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,יש לי Xiaomi mi5 וחשבתי לקנות עדשת טלסקופ שתיתפס עליו על מנת לשפר את הצילום.רציתי לשאול:1. האם למישהו יש ניסיון עם אביזר כזה, האם הוא פועל טוב ואם יש המלצה על דגמים מסוימים?2. האם לעדשות כאלה מפתח צמצם גדול יותר מה שישפר את הצילום בתנאי חושך?תודהאיתי
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
גם חברת HP מחליטה לשלב כוחות עם קוואלקום ושבבי ה-ARM שלה בכדי ליצור מחשב חלונות 10 מסקרן עד מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
- 2 followers
-
-
שבב הדגל החדש של קוואלקום מוצג מוקדם מהצפוי, ומצליח להפתיע אותנו במספר מישורים גם ללא פירוט טכני מלא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה היפנית כבר הכריזה כי היא עומדת לאמץ את טרנד המסכים עם המסגרת המינימלית סביבם - אך תעשה זאת בסגנון עיצובי שימשיך להיות ייחודי ובלעדי עבורה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי ה-Redmi 5 הופכים רשמיים עם תג מחיר נמוך משתיארנו, ויוכלו לסייע בקירוב החברה אל מטרתה למכור מעל 100 מיליון מכשירים בשנה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
- 1 follower
-
-
הפטנט החדש של חברת הענק מספק לנו רמז אודות ההתפתחות האפשרית הבאה של טכנולוגיית המסכים הגמישים שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית שלה נוכחות משמעותית בשוק המקומי שלנו מכינה לפחות שישה דגמים חדשים להשקה במהלך החודשים הראשונים של שנת 2018 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
תיעוד חדש מבית היצרנית מציג את האופן בו מכשיר חכם בעל תצוגה שנמתחת מצידו האחד אל השני ישפיע על חוויית המשתמש שלנו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
- 1 follower
-
-
שלושה יישומים נסיוניים של הענקית זמינים כעת להורדה - אחד לאנדרואיד, אחד ל-iOS ועוד אחד עבור שתיהן יחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
- 1 follower
-
-
שטף פרטים טריים אודות מכשיר הדגל של המותג הפיני מרמז על חשיפה רשמית שנמצאת ממש מעבר לפינה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
- 1 follower
-
-
מידע מודלף חדש עשוי לתת לנו הצצה מעשית ראשונה למכשיר שיביא את חלונות 10 האמיתית אל עולם הסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
- 1 follower
-
-
היי! אשמח לקבל המלצות לטאבלט שנוח לכתוב עליו. לכתוב - עם עט, לא במקלדת. המטרה היא כתיבה בשיעורים/תרגולים/שרטוטים וכו'. ראיתי שיש את ה-S3 של סמסונג בסביבות 600$ (כולל משלוח ומיסים) ויש כמובן אופציות יקרות יותר כמו ה-Surface. האם ישנן אופציות נוספות שאני מפספס ושוות את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכשיר הדגל של היצרנית הסינית שזכה למחמאות כבירות בגזרת יכולות הצילום נוחת בישראל, יחד עם אח מוזל שחולק איתו את שמו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
- 1 follower
-
-
דיווח חדש מסין מתיימר לספק לנו תמונת מצב מקיפה אודות התוכניות של מפתחת השבבים הבכירה לשוק הביניים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי זינוק מרשים קדימה בשנת 2017 ומכירות שתפחו - אנחנו מתוכננים לקבל עוד מכשירי נוקיה מסדרה 6, ואולי גם סדרות חדשות שטרם יצאו לדרך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-