גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך ניתן לאתר פלפאון שלחברת פלפאון. לדעת את המיקום שלו . . . יש שירות כזה שלא צורך התקנה של משהו על המכשיר (כי המכשיר נגנב) ? יש ?
-
- 17 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הIPOD החדש של ה30GB ב250 יורו בברלין השבוע. יש נגן יותר טוב ממנו במחיר כזה? ניגון סרטים זה MUST, ולכן גם מסך סביר, הנפח פחות חשוב לי. אבל ב250 יורו זה נראה אחלה נגן. נ.ב. אם זה חשוב אז אני מתכוןן לחבר אליו CX300. הצעות? סיבות לא לקנות IPOD?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! למישהו יש מושג עם איזו תוכנה ניתן לנווט במפות המזרח הרחוק ע"י GPS במכשיר POCKET PC? כידוע לארץ ולאירופה אפשר להשתמש בIGO ואילו לארה"ב בDESTINATOR... אשמח על כל עזרה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים כדאי ללכת עליו? מבחינת הכול סוללה מסך הקלטות מהטלויזיה באנדל הכול בקיצור? עזבו תמחיר מה יותר משתלם ויתן חוויה צפייה ומוזיקה יותר טובה? ומה אתם הייתם לוקחים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.apple.com/ipodshuffle/ http://www.apple.com/ipodnano/ http://www.apple.com/ipod/ipod.html זה אומר שזה הזמן לבקש מסבתא מתנה ליום הולדת.. חחח תקציר: שאפל: הפך לקטנטן עם קליפס לחולצה (או לכל דבר שתרצדו להצמיד אותו אליו) יכיל 1GB ויעלה 79$. זמן בטרייה של 12 שעות. נאנו: המחירים ישארו זהים והנפח יוכפל לכל אורך הסדרה. דגם ה4GB (האמצעי) יבוא במגוון צבעים סטייל הIPOD מיני. המכשיר יהיה דק אף יותר מהקודם ויצוייד בבטריה שתאפשר ניגון רציף מוצהר של 24 שעות (!). המסך בהיר יותר ב40%. וידאו: פה יש גם הגדלת נפח ובד בבד הורדת מחירים. 3060GB יעלה 250 דולר בלבד!. המסך שופר (60% יותר בהירות), ישנם מלא משחקים חדשים, שירות הורדת סרטים חוקי דרך הITUNES ואוזניות חדשות…
-
- 137 תגובות
- 15.9k צפיות
-
-
היי, קניתי את המכשיר הנ"ל ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך ה DESK PC שלי. מישהו יודע למה ואיך מסדרים??? אני חושב שאני לא מצליח להסתנכרן כהלכה עם ש ACTIVE SYNC. הוא פשוט נתקע לי עם הודעה RETRIEVING SETTINGS. תודה, ANOX
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן מוזיקה חדש, בתקציב של עד 300 דולר. לא ממש חשוב לי שינגן קטעי וידאו, אבל אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר קטן עם כמה שיותר זכרון. ראיתי שיצאו אייפודים חדשים, שווה לי לחכות ולהשיג את ה nano\shuffle או שכדאי לקנות משהו אחר, ואם כן, מה? מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים, הוצע לי נגן Mini iPod בנפח של 3G. הנגן בן 4 חודשים, בלי אחריות והוא דפק נפילה אחת. הישתמשתי בו איזה יום אחד והכלך היה נראה לי בסדר גמור. המחיר שהוצע הוא 500 שקל. אני מקווה להוריד אותו ל-450 או 400 אם אני יוכל . . . אבל אני רוצה קודם לדעת למה אני ניכנס . . . 500 זה מחיר סביר ? יקר יותר מדי? באיזה מחיר זה ישתלם ?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עקב טיפשות יתרה אני זקוק לגיבוי של כל הקבצי מערכת של סלקום V3X מרשת סלקום (לאחר כמה תקלות, מצאתי קבצי גיבוי, רק חבל שהם היו של V3X מאורנג' ועכשיו המכשיר שלי משוכנע שהוא אורנג') אוי אני מחכה לראות כבר את הפנים של הנציגת שירות שתפתח את מכשיר הסלקום הנפלא הזה ופתאום תשמע "נשמע מצויין נשמע אורנג'..)
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה אני לא ממש הרבה בבית וחשבתי לקנות MP3, יש לי תקציב של 600-750. שני האופציות שהכי רלוונטיות עבורי הם E250 / T10 . לגביי איכות הסאונד, ידוע ש T10 טוב יותר, ואני שואל אנשים ששמעו בsansa, האם האיכות שלו באמת "בינונית" כמו שראיתי בכמה ביקורות ? ועוצמת הסאונד שלו ? משהו יודע כמה עוצמה הוא מספק לכל אוזניה ? (..הפכתי את כל האינטרנט בחיפוש) ה sansa E250 נמכר ב 668 , וה T10 690 (זהו המחיר הכי זול של שניהם בפנדה) E250 הוא 2G .. ו T10 רק 1 G מה שלא כל כך מספק אותי.. עוד דבר, ה T10 מעט ישן ממנו, עבה וגדול ממנו (בגלל בטריה AA), בנוסף ל E250 יש מסך גדול ואיכותי, ממשק נוח, יכולת להציג תמונות וסרטונים. חסרון נוסף ל sensa הוא האוזניות ה"לא משהו" שמגיעות איתו, מה שמצריך איתו …
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש פה מישהו שמכיר ויכול לתת את דעתו עליו? שווה\לא שווה את המחיר? זה מכשיר עם דיסק קשיח מובנה שמתחבר לטלוויזיה\מערכת ויכול להציג וידאו\אודיו... אתר: http://www.mvix.co.il
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשור לעדכן את התוכנה שבMP4 שלי אפילו מצורפת עליו תוכנה בשביל זה , השאלה היא מאיפה אני משיג את בעידכון , הנגל הוא ג'נרי לגמרי של "SMART" , לא הזיוף של האייפוד אלה הגירסה היותר משוכללת עם הרמקולים המובנים , למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
hy ! does somebody knows how can i download music from my mini disk to the computer ? is there anyspecial softwere i should use ? thanks omri
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזו ולמה לדעתכם? אני חושב שסוני אריקסון, יש לה פלאפוני מצלמה איכותיים,סוללות חזקות במיוחד בעיקר אצל ה W800, עיצוב "צעיר" , MP3 איכותי
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה לשדרג את הפלאפון שלי 6800 שקניתי בזמנו ב2848 שקל לK800I ב2484. רציתי אם אני אזוכה או שאני ישלם יותר. אני בORANGE וקניתי תפלאפון בסוף 2005 במסלול עיסקי. לאבא שלי יש אחד ולי יש אחד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מצאתי אחד שנקרא JIMM אבל משומה הוא לא עובד לפי החיפושים הבנתי שה בעיה ברשת שלי(ORANGE). יש לכם המלצות לתוכנות אחרות?
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי איפוד חדש 30 ג'יגה עם סרטים ותמונות עידכנתי את התוכנה של איתונס ואת התוכנה של האיפוד קיצר ניסיתי לשים סרטון קליפ שהוא .MPG והיה צריך להפוך אותו לקובץ שהאיפוד קורה אז עשיתי את זה קיצ וכשזה הועלה לאיפוד אני רואה את הקליפ אבל לא שומע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצות מחברי הפורום אשר יש להם ניסיון באוזניות שן כחולה לפלאפון היו לי מספר אוזניות של מוטורולה שנהרסו אחרי חודש, נמאס לי מג'אנק ואני רוצה להשקיע במשהו טוב שלא יהרס אחרי חודש חודשיים אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה נגן שדומה ל איפוד ננו. והאוזניות(כפתור) הם בחיבור יותר קטן מאוזניות רגילות. רציתי לשאול אם אני רוצה לקנות אוזניות יותר טובות מהאינטרנט איך אני יכול לדעת שהחיבור מתאים? או שכול האוזניות כפתור הם בחיבור קטן?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי C650ויש לי את הכבל שקניתי יו אס בי אבל אני לא יודע מאיפה להוריד את הדרייברים והתוכנות הדרושות לפלאפון שלי כאילו הכי מעודנות שיש למשל יש לי תתוכנה להעברת קבצים בשם P2KMan שאני בטוח שכולם מכירים אבל אומרת שהפלאפון לא נקלט ואמרו לי הדריברים לא מעודכנים או שאין לי מישהו יכול בבקשה לעזור לי בעניין הזה? אני מאוד יודה לכם!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי אתמול IPOD VIDEO 30GB. ידוע לי שאני צריך האק מסויים כדי שהעברית תסתדר.....מישהו מוכן בדיוק לתדרך אותי איך עושים זאת? חיפשתי באינטרנט מאמרים על זה...מצאתי איך עושים את זה לאייפודים ישנים יותר... ועוד משהו....הצלחתי להעביר שירים ותמונות לאייפוד דרך ה ITUNES. אבל לא הצלחתי להעביר וידאו ! אני בוחר וידאו מתוך רשימה (.AVI) וזה לא משדח אותו לרשימה בתוך התוכנה....חלק כן חלק לא... לפי מה שאני יודע צריך להמיר את הקובץ...איך בדיוק ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בסופו של דבר קניתי שלשום את הסנסה e260 4GB. ביינתים אני נהנה והכל נחמד.. אבל רציתי לברר, האם כדאי לי לעדכן לעידכון firmware האחרון שיצא? מישהו יודע אולי מה חידשו/תיקנו שיהיה לי שווה להוריד? והאם זה מוריד את האחריות או שיש סיכוי שמשהו במכשיר ידפק? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-