גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
Apple iPhone 6s Plus runs on iOS and is driven by Apple's A9 processor. This smartphone features 12 megapixel camera so you can capture images and videos. Store photos, videos, and other digital content on 16 GB of storage. It supports Wi-Fi and 4G networks, allowing you to access the Internet, download applications, and share files online. What's more, it runs on a reliable lithium-ion battery available in gold.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אחרי פרק זמן שנמתח הרבה יותר מהרצוי, חברת קוואלקום סוף כל סוף מבצעת את הקפיצה המלאה לעידן ה-14 ננומטר עם צמד מוצרים חדש שאמור לבלוט בקלות בתחומו עם שילוב של יעילות וביצועים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ומעוניין לקבל האם יש משהו שכבר עובד אם בית חכם אני במסע קניות של מוצרים מעבר לים אבל קצת קשה לי להחליט בכמה מוצרים השמח לקבל רעיונות או מידע אשר כבר קיים
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש למישהו איזו חוות דעת, המלצה אם כן או לא, כי אני חושש ממה שהיה עם הG4.... תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מחפש מכשיר עמיד ותכליתי כמו שהמוטו G היה לפני שנתיים וחצי. כלומר סוללה טובה, עמיד, ושיוכל להריץ אפליקציות סנטדרטיות (ווייז, וואטסאפ, וכו') בשנתיים הקרובות לפחות. עדיף מסך לא גדול מדי ואם יש כזה שבו הממשל הסיני לא מאזין מה טוב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
רוב המעבדות הנורמליות מחליפות מסך ב 300 שקל באותו המקום ואיי דיגטל ב690 שקל ולוקחים למעבדה שלהם שאלות שלי לאנשים מביני עניין ( אני כן ביררתי אצל הטכנאים אבל אני רוצה עוד חוות דעת אובייקטיביות ) - האם ב 300 שקל אני מקבל מסך מקורי או לפחות של מפעל מזוהה עם אפל, או שזה פשוט העתק ממפעל לא קשור - האם צריך להחליף את כל המסך או רק את הזכוכית , ואם מדובר ב6s אז האם העניין של 3d touch הוא משחק תפקיד פה - האם שווה להשקיע בלהחליף אצל אידיגיטול ? - המלצה למקום עדיף בצפון שידוע שעושה את העבודה הכי טובה ,חוץ מאידיגטול תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות טאבלט למטרות קריאה של קטעי טקסט באתרים - בלוגים, כתבות, ויקיפדיה וכו'. הסמארטפון טיפה קטן מדי בשביל זה, ובשביל ספרים יש לי קינדל. אני לא בטוח מה הגודל והמשקל האופטימלים עבורי, אני מניח שאני אעדיף משהו שאפשר להחזיק ביד אחת למשך זמן מה. כמובן שהסוללה חשובה, לא הייתי רוצה להטעין את הטאבלט כל שעתיים. אני מנחש שמרבית הטאבלטים מריצים דפדפן שמותאם לmobile, אבל אם יש כאלו שיודעים להריץ גרסאות מותאמות לdesktop זה יהיה בונוס נחמד. חבר המליץ לי על Ipad Mini, אבל אין לי נסיון עם מוצרי אפל ואני חושש שאני לא אוהב את הממשק. חוץ מזה שנתקלתי בכתבות מהשבוע שמדברות על חיסול המוצר.
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
האם יש בעיה עם טעינה של פלאפון בארץ עם פלאפון ומטען שנקנו בארה"ב? האם טעינה מהUSB של המחשב לא תהווה כזו בעיה? אמרו לי שהפאלפון מארה"ב שנקנה לי עושה וויברציות כאלה בזמן שנטען בארץ. כנראה בגלל בעיה של זרמים או מתחים, לא סגור... אוליי אפשר לקנות מטען אחר?
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
חברת הטכנולוגיה הקוריאנית ממשיכה לתקוף את עולם המחשוב הלביש מכל כיוון עם שעון עגול ראשון, שגם נראה כמו שצריך, לשם שינוי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תקן ה-Bluetooth 5 נחשף רשמית, עם יכולות שיהפכו את עולם ה-IoT ליעיל ומתקדם יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
- 1 follower
-
-
-
הדור השני של ה-Elite x2 מבית היצרנית האמריקאית הבכירה לא מוותר על השימוש ב-Thunderbolt 3 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי לאחרונה את השיומי רידמי נוט 4, ואני רוצה לצרוב לו רום חדש. יש כלי של היצרנית לפתיחת הריקברי, אבל כדי לעשות את זה בפועל צריך: 1) לפתוח חשבון אצלהם ולאמת את המייל שלך. 2) לבקש לפתוח את המכיר הספציפי שלך, ז"א לתת להם את הטלפון שלך. וצריך לכתוב את "הסיבה האמיתית" לפתיחת המכשיר. הם מודיעים שתשובה תתקבל תוך שבועיים (מה?? הם בוחנים כל בקשה??) 3) צריך לשייך את החשבון שפתחתי בשיומי למכשיר ספציפי 4) מתקבלת הודעת SMS שמאשרת לך (או שלא...) לפתוח את המכשיר שלהם. 5) צריך להעביר את המכשיר למצב מפתחים ***בשלב הזה הרגשתי אושר עילאי וחשבתי שאני יכול לפתוח את המכשיר. אבל לא*** 6) צריך להמתין 72 שעות שמכשיר יהיה ב"מצב מפתחים" …
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי חברים, מקווה שבפרסם במקום נכון, מחפש מישהו שקנה בשבוע אחרון גלקסי S8/+ ביבוא רשמי. יצא לסאני תקשורת מבצע למי שקנה את המכשיר מגיע שעון GEAR S3 ב1000 ש"ח והייתי מעוניין לקנות דרכו. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
עדיין מחפשים בנרות טלפון קטן מימדים אך מתקדם? הדגם הטרי של סוני בקטגוריה זו נמכר באופן זמני באמאזון בהוזלה משמעותית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
- 1 follower
-
-
שבב הביניים החדש והיעיל מככב בצמד מכשירי הדגל החדשים של חברת Oppo לכתבה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות את הFiio q1 (שרשמית לא תומך בOTG אבל ניתן לסידור עם אפליקציה) ורציתי לדעת אם הנקסוס חמש יתמוך בחיבור OTG או לא ואם לא אז מה צריך כדי לגרום לו לתמוך בכך?
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הענקית מקוריאה משיקה צמד סמארטפונים חדשים עבור סדרת ה-Galaxy J הפופולרית שלה, כולל הופעת אורח מפתיעה בגזרת שבבי העיבוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
מאיפה לרוב אתם מורידים שירים לנייד לאנדרואיד? הכוונה לשירים באיכות שמיעה ממש מעולה וכפי שהם באים במקוריות שלהם כולל לדוגמא פתיחה בשירים שמדברים לפני שהשיר מתחיל להתנגן. באיזה אתרי טורנט פרטיים או שפתוחים לכולם או בכלל אתרים להורדת שירים, אני יכולה להוריד שירים לאנדרואיד ושלא חייב להוריד אלבום שלם ושזה נותן גם אופציות לחיפוש על פי שם שיר . ואם יש אלבום אז ניתן לבחור מתוכו איזה לינקים של שירים מסויימים להוריד. ניסיתי להוריד כמה אפליקציות ונגנים והם לא הכי היו נוחים לשימוש עבורי ולא אהבתי את האיכויות של השירים שם וגם ברובם ניתן רק לשמוע ולא להוריד. איכויות ההורדה של יוטיוב גם לא הכי טובות וגם לא ההורדות שגוגל נותן שסתם רושמים בחיפוש את שם השיר . …
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי ה-Snapdragon 630 וה-Snapdragon 660 המשופרים, אנחנו זוכים לדגם עממי והמוני עוד יותר אשר יזכה להנות מיתרונות תהליך הייצור העדכני ב-14 ננומטר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפני כמה ימים נפל לי האייפון וכתוצאה מכך נשבר המסך, יותר נכון לומר שהמסך התחיל להתפורר. לקחתי אותו לתיקון ואכן קיבלתי את המכשיר עם מסך שנראה תקין. לאחר יום הטאצ' עבד לסירוגין, החזרתי את המכשיר לאותו מקום, הוא אמר שהיו שם כמה רכיבים רופפים והוא חיזק אותם. עכשיו שוב פעם הטאצ' לא עובד תקין. מה אפשר לעשות? האם אתם מכירים חנות אמינה לתיקון אייפון?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשר לראות את כל התמונות,שיחות ווצאפ,פתקים וכו' דרך האייטיונס על המחשב עצמו? פשוט להיכנס לאייטיטוס במחשב ולראות את הנ"ל? כמו בתיקיה רגילה? כנ"ל דרך האייקלאוד? ערן
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
עם גוף מתכתי, הגנה מפני מים ושבב חסכוני חדש של קוואלקום - ה-Moto X4 עשוי להיות קאמבק מוצלח עבור המותג שליווה אותנו בימיה של מוטורולה וגוגל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
- 1 follower
-
-
הנייד הישן של LG G3 מת צריך חדש ההתלבטות בין סמסונג S8 או S8+ לבין הסינים ONEPLUS 5 או XIAOMI MI 6 על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-