גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם אני מעוניין לקנות טאבלט, ככל הנראה Lenovo Yoga Tab 3, והייתי רוצה לראות את זה לפני הקנייה. מישהו מכיר חנות שיש להם אותם בתצוגה? תודה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
גרסה אלטרנטיבית של מכשיר הביניים החדש והמסקרן שמחליפה את שבב ה-Mediatek השבב Snapdragon מככבת השמועות עדכניות, אך גם מקבלת שלילה מנציג רשמי בשלב זה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
טכנולוגיית LiDAR חדשה, שבב עוצמתי, מקלדת משופרת ועוד נמצאים במרכז ההשקה שמגיעה בזמן מאתגר עד מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה להעברת צלצולים מהמחשב למכשיר SAMSUNG U340???
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אירוע ההשקה של אפל עבור דגמי דור ה-iPhone 12 יתקיים בתוך קצת יותר מיממה - ואמור לספק לנו לא פחות מארבע גרסאות שונות להתלבט ביניהןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית הצומחת מצטרפת אל מירוץ מכשירי הדור החמישי התקציביים - במסגרת דגם חדש שעשוי להיות הטוב יותר במשפחת ה-Realme 7 שכבר החלה את דרכה גם בישראללכתבה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אתמול קניתי את הפלאפון W995 (שהוא אחלה דרך אגב), איך אפשר להעביר סרטים לפלאפון (יש לי המון מקום). בתודה מראש Mystery
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה-Snapdragon 695 אשר כיכב בלא מעט דגמי ביניים פופולריים בשנה שעברה עדיין כאן איתנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבריא בתחילה חשבתי על אוזניות אלחוטיות עם אפשרות להעביר שירים דרך האוזניות. נאמר לי שזה עולה לפחות כמה אלפים טובים, לצערי הגבול שלי הוא 500 שח. ראיתי באופיס דיפו רדיו שתומך USB אך לא היה לו רדיו דיגיטלי, (טייפ ודיסק). חשובה לי איכות השמע, שלא כמו בפלאפון או "טרנזיסטור" שהמבוגר הולך איתו. גודל של מערכת מיקרו ואף קטן מזה. חלק אמרו לי אם כבר תלכי על נגן, אבל אני רוצה לשמוע בבית מוזיקה בעת בישול, ניקיון (פסח ) וכו'... הנגנים שראיתי לדוג' באופיס יש נגן פיצפוני רק שהוא ג'יגה אחד, ואני צריכה לפחות 8-16 גיג'ה. ולשמוע בחוץ יש לי את SE. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1. יש טלפון סלולרי שהוא מגיע ליכולת של IAUDIO I7 מבחינת סאונד? 2. איפה יותר זול לקנות טלפון נקסוס\HTC HD2 בארץ או ברוסיה-מוסקבה?
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום, אבקש לקבל חוות דעת לגבי המכשיר HTC P3600 או מכשיר אחר שמתקרב למפרט הטכני שלו .... תודה,
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
למחשב שי מחובר Bluetooth Dongle USB כדי לתקשר בין ה N95 לבין המחשב, נוסף לי אייקון של Bluetooth ב Tray של Windows Vista 64bit, כאשר אני מנסה להוסיף זיהוי התקן (N95), הוא מזהה את המכשיר שלי, אבל : אם אני בוחר להתחבר ללא סיסמא (PassKey), הכל עובד מצויין, ה N95 מזוהה, אני יכול לשלוח ולקבל קבצים מהמחשב ל N95, ולהיפך. אבל אם אני בוחר להתחבר עם סיסמא, קופצת לי ההודעה ב N95 המבקשת להזין את הסיסמא שבחרתי במחשב, אני מזין אותה, אבל במחשב כתוב לי שהחלפת הסיסמאות לא הצליחה. כלומר, אם אני בוחר להתחבר ללא סיסמא, הכל עובד מצויין, אם אני בוחר להתחבר עם סיסמא - לא מצליח. הבעיה האמיתית היא כאשר אני מנסה להתחבר בעזרת Bluetooth לתוכנה Nokia PC Suite, ודרכה אי אפשר להתחבר ללא סיסמא (חובה להז…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
משהו שמסקרן אותי.... יש לי LG G2 לאיזה מכשיר מודרני הוא שווה בביצועים (מעבד גרפיקה 4G אמצעי אחסון ) תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, קניתי גלקסי אס2 לפני כחודשיים, לא הבחירה הכי טובה בשביל 2000 ש"ח: מצלמה שלוקח לה 2 שניות להגיב, סוללה ככה-ככה וכו'. גלקסי אס3 ראיתי אצל אחרים ואני לא אוהב. מה הייתם ממליצים לי אם אני מעוניין בסוללה נדיבה ומצלמה שמגיבה בן רגע? בשאיפה משהו ששוקל יחסית מעט, ואם לא יותר מ-2500 ש"ח אז גם טוב. לאחר השוואה עם אייפון, הגעתי למסקנה שאין על אייפון מבחינת איכות החומרה והמגע, אבל אני די שונא את אפל ואת העולם הסגור שלהם. מאידך, אם הטלפונים שלהם היו מתומחרים באופן סביר, הם היו קולעים לצרכים הדי מצומצמים שלי והייתי סוגר על אייפון 5. אבל 4000 ומשהו ש"ח -- לא בא בחשבון.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם: קריאת ספרים, ניווט, גלישה באינטרנט, קריאת ועריכת מסמכים ומשחקים פשוטים. גודל: מיני טבאלט נראה סביר. מחיר: מתחת ל3000 ש"ח שפה: אנגלית עם קריאה וכתיבה בעברית. מערכת הפעלה: אני נוטה לכיוון אנדרואיד. האם שווה לקנות בישראל או באמריקה?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
http://www.klipsch.com/na-en/products/promedia-2-1-overview/ promedia http://www.klipsch.com/na-en/products/ifi-overview/ iFi מה אתם אומרים מה יותר טוב באיזה רמקולים וסאב שומעים יותר טוב ואיכותי יותר והכי חשוב בשבילי זה שהבאס יהיה מדויק לא באסי מדי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתעלם מהמחיר האם הדגם החדש של XIAOMI מתחרה בכבוד בנקסוס 4 ? למה הנקסוס 4 כה מומלץ הכל עניין של מותג או שיש משהו מהותי שעומד מאחורי זה כמו קהילת משתמשים (המספקת פתרונות לתקלות שונות) או ידע ונגישות לתיקון בארץ ? מבחינת עמידות המכשיר , רגישות לאבק, רגישות לנפילות , האם לנקסוס יתרון על המכשיר הסיני ? הסמרטפון המיועד לכשיירכש, יגיע ללא אחריות , אסור לשכוח זאת צריך לבדוק את עניין התיקונים בארץ אם יש למישהו מידע בעניין ,זה מאוד יעזור .
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מבחני ביצועים ראשונים עבור שבב ה-Snapdragon 670 מציגים תוצאות מרשימות, אשר מקרבות אותו אל מוצר הדגל היוצא של מפתחת השבבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מיו 550L ולכל מי שרוצה לדעת אני מרוצה מהמכשיר מאוד. באמת שאין לי משהו שלילי להגיד עליו. עכשיו לבעיה שלי. בעבר התקנתי את התוכנה FREEMAP והסרתי אותה לאחר כמה ימים. ומאז בכל סינכרון הוא מנסה להפעיל אותה. חוץ מברגיסטרי של המכשיר שאין לי מושג איך לגשת אליה אין יותר שום זכר לתוכנה הסוררת. מה עושים? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כמה חודשים אחרי ה-Galaxy Fold המעודכן יגיע אלינו גם מוצר הדגל החדשני של היצרנית הסינית - ויש אפילו תוכניות ליורש באופק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מדבר על הI9000 הBT לא נדלק(והאפשרויות בתפריט פשוט נשארות) ורק לאחר הפעלה מחדש ניתן להפעילו, קורה אחת לכמה ימים.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
משחקים בסגנון של סוניק שיכולים אולי לשפר את הריכוז... תודה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לאחר ההכרזה עם ה-Dimensity 9000 הבכיר בתהליך ייצור חדש לגמרי - מגיעות שמועות על אחד מדגמי הביניים שילווה אותו ויבוסס על תהליך הייצור המוביל הנוכחי בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
- 1 follower
-
-
ערוץ ה-YouTube המפורסם JerryRigEverything מתעד את החוליה החלשה ביותר, תרתי משמע, בדגם הדגל החדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
- 1 follower
-