עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי יש לי אפשרות לקנות Ipod Video 80Gb מתאילנד במחיר די מצחיק (לא זיוף או משהו כזה...) השאלה אם אני אקבל איתו גירסא שתומכת בעברית, או שאני אצטרך לצרוב לו עברית בארץ? תודה מראש Install

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by noambaum,

למה שמישהו יקנה נגן MP3 כשיש היום N73 בתור פלאפון שיש בו גם נגן MP3 וגם ניתן לראות בו סרטים?

• 64 תגובות
    • 6.6k צפיות
  3. Started by boom!,

מבחינת המכשירים אני מדבר, כלומר, הגיעו הN73 והK800,שהם מבחינתי שיא הטכנולוגיה שאפשר לקנות כיום במחיר יחסית נורמלי, מה עוד כבר יכול לצאת בארץ לשוק(כמובן חוץ מהN93 ו95 שלא מעניינים בגלל המחיר)?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אם כן איך אני עושה את זה,

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  5. Started by Systema,

הסוני אריקסון W800I שלי התחיל להשתגע. היום הוספתי אילו הרבה שירים לתקיית ה- MP3 ושימו לב מה קרה: היה לי שיר בשם PANIC.mp3 ורציתי לעשות תקיה לכל השירים של הלהקה אז מחקתי את הקובץ MP3 ופתחתי תקיה חדשה עם אותו שם של הקובץ כמובן בלי הMP3. נכנסתי לתקייה ומה אני רואה? הרבה תקיות והרבה קבצים שהגיעו משומקום שהשמות שלהם היו משהו כמו +__-+-=-^% וכו.. לא יכולתי להכנס לשום תקיה בפנים נתקלתי בשגיאה. לא יכולתי למחוק את התקיה ולא לשנות לה את השם. הוספתי עוד כמה שירים חדשים וניתקתי את הפלא. ומה אני מקבל? מיקס נחמד של השירים שהוספתי שקוראים לו PANIC. עריכה: עכשיו כל השירים הישנים שלי הם בעצם גם כן מיקסים כאלה לשירים שהוספתי אז. האורך של ה"שירים" נשאר אותו דבר.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by D@nny,

שלום אני מעוניין לקנות נגן עם נפח של שני ג'יגה, הכי חשוב שיהיה בעל איכות שמע מעולה ושיוכל לשרת אותי במשך זמן רב. תקציב 800 פלוס מינוס.. חשבתי ללכת על ה iRIVER T10 2GB ואני צריך חוות דעת. אחרי כמה חיפושים מצאתי גם iAudio G3 2GBו האם יש הבדל משמעותי בין שני המכשירים..? (מאוד אהבתי את העיצוב של הiriver) תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by T-Flash,

שלום אחותי רוצה לשדרג את ה iAudio U2 שלה בגלל הזיכרון המועט (1G), חשבתי על ה Sandisk Sansa E270 - כמה שאלות - 1. האם הזיכרון (6G) הוא זיכרון פלאש?. 2. מה משקל הנגן? (לא מצאתי בשום מקום...). 3. האם זה נגן משתלם ביחס למחירו? (כ-1100שח). 4. בהנחה שהנגן ירכש עם אוזניות איכותיות, איכות הסאונד שלו לא תיפול מהאיכות של ה U2? 5. האם התפריט של הנגן נוח? אפשר לסדר הכל בתקיות ולהתמצא? 6. עד כמה הוא שביר? כמו שאפשר להבין, חשוב שיהיה זיכרון פלאש, משקל לא גדול (כדי שלא יהיה הבדל ענק מה U2) ואיכות הסאונד, האם הנגן מספק את כל זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by .nimiking.,

יש לי נגן sandisk sansa E260 ואפשר להעביר אליו שירים וסרטים רק בעזרת תוכנות. מישהו יודע אם יש אפשרות להעביר לנגן קבצים בלי תכונות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Zivziv,

קודם כל שלום לכולם אני זיו ואני חדש פה... ;D רציתי לדעת בנוגע לנגן שלי שכדי להבין איזה נגן יש לי פשוט תעיפו מבט חטוף לכותרת.. האם יש משחקים לנגן הזה? ואם כן מאיפה אני יכול להשיג אותם? עוד דבר שרציתי לדעת בנוגע לנגן זה : האם שווה/כדאי לי לקנות שלט לנגן? אם לא לפרט למה! אני שואל את השאלה למי שיש את השלט והנגן (מן הסתם ) או סתם למי שמבין בזה.. מחכה לתשובות. זיו.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by sherlock1212,

קודם כל מה זה Symbian? מה ההיתרונות בפלאפון שיש בו Symbian על פלאפון בלי Symbian? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. אני מחפש רדיו נייד או זעיר או נגן MP3 שיש בו רדיו אבל משהו זול .....או מישהו שקנה נגן משוכלל יותר ומוכר את שלו במחיר לא גבוה (כי אין לי צורך בMP3 רק באפשרות של הרדיו) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Bose,

מישהו אולי יודע איך משנים כותרת ב-K750? למעלה כתוב לי בגדול ORANGE IL וקצת למטה כתוב ביותר קטן orange וזה פשוט הורס את הטפט וגם סתם מעצבן כל הפרסומות הללו. יש אפשרות לשנות כותרת אחת או אפילו את שניהם? חרשתי את התפריטים ולא מצאתי. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום לכולם! אני רוצה לקנות mp3 איכותי בתקציב של עד 600 ש"ח. בעיקר חשוב לי שהסאונד יהיה באיכות גבוהה, בנפח של 1GB, שיהיה קל להעביר שירים למכשיר, ושהוא ישמש אותי גם כdisc on key. אני מאוד מתלבט בין שני מכשירים של חברת iAudio: האחד הוא מדגם G3 והשני U2 אשמח שכמה שיותר אנשים יגידו את דעתם.......... תודה וחג שמח!!! ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. חברת הענק Samsung, הידועה והמוכרת בזכות מוצרי החשמל והאלקטרוניקה המעולים שלה כבר עשרות שנים, והבולטת גם בתחום המכשירים הסלולארים, מכריזה היום על מכשיר הפלאפון הראישון המכיל בתוכו מצלמה ברזולוציה של 10 מגה פיקסל. זהו למעשה הצעד השלישי של סמסונג להוביל בתחום הצילום הסלולארי, כשהראישון היה עוד באוקטובר של שנת 2004 כשסמסונג הכריזה על הפלאפון הראישון שמכיל מצלמה ברזולוציה של 5 מגה פיקסל, והשני בנובמבר 2005 כשסמסונג הגדילה את הרזולוציה ל-8 מגה פיקסל. והיום, סמסונג מכריזה על ה SCH-B600 - המכשיר הסללולארי הראישון המכיל בתוכו מצלמה של 10 מגה פיקסל. המצלמה במכשיר מצויידת בזום אופטי X3 ובזום דיגיטאלי X5, כאמור הרזולוציה היא הרזולוציה הענקית של 10 מגה פיקסל. בנוסף למצלמה, המכש…

• 27 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by intel suck,

היי תגידו יש חנות בארץ שמוכרים בה אביזרים ל-SANSA (נרתיקים סוללות וכו') ?

16. חבר שלי רוצה לקנות נגן MP3/MP4 בארה"ב. אלה הדרישות שלו: - איכות סאונד טובה , אוזניות טובות יחסית. הוא מתלבט אם לקחת נגן בנפח של 30 GB או קצת פחות באיזור ה- 4GB (כרגע יש לו 2 GB שירים במחשב) בינתיים, הוא חשב על שני הנגנים האלו של Creative : http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15306 zen v plus 4giga http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14331 zen vision m 30 giga הם הכי טובים למחיר או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dm44,

תמליצו לי על נגנים אבל בעיקר אני מתלבט בין הנאנו הקליקס הZEN V והSANSA אני חשבתי בעיקר על הZEN V בגלל האיכות שמע (קריאייטיב) והמחיר הזול בנוסף אני חשבתי להזמין מהאינטרנט (אמזון) כי הדולר ירד והמישלוח לא צריך לעלות יותר מידי ואם מישהו יודע כמה עולה המשלוח שיגיד תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by AMD Master FX,

היייי, יש לי Game Boy Color, ונשבר לי המסך שלו ..... תאונה מעוד מוזרה האם מישהוא יודע איפה אני יכול לקנות מסך כזה....

19. Started by n9555,

ברשותי נגן iaudio x5l ואני דרך לחבר את הנגן לרכב (אני בכוונה לא רוצה להגיד חברה ודגם אבל אני יכול להבטיח לכם שזה מודל 2007) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by DoKing,

שלום קוראים לי דור אני מנוי ברשת פלאפון ויש לי מכשיר סמסונג 770 מי שלא יודע הוא תומך בכרטיסיי מיקרו אס די עד 512... הבעיה שלי היא כזאת , העברת קבצים דרך המכשיר עצמו היא איטית מידיי ומעצבנת אז מה שעשיתי זה הכנסתי את הכרטיס למתאם ל אס די רגיל הכנסתי אותו לקורא כרטיסים והעברתי את הקבצים בצורה רגילה מה שקרה הוא זה שהמכשיר לא קרא את הקבצים.... אז עשיתי לכרטיס פורמט בצורה הפשוטה ביותר דרך המחשב שלי והתוצאה המכשיר לא קורא את הכרטיס (המחשב כן אני יכול לעשות עליו מה שאני רוצה אבל המכשיר לא מזהה שניכנס כרטיס הרחבה) מישהו יודע מה צריך לעשות בישביל דרך אגב הפורמט נכון השארתי אותו על FAT רגיל כמו הכרטיס שמגיע עם המכשיר וכמו שהוא הגיע .... נ.ב ליפניי שעשיתי פורמט הכל עבד טוב הכרטיס הצ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by taimor,

לא יודע, שמעתי שיש לו בעיות עם הMP3 ובעיות בעברת נתונים ממחשב שזה ממש איטי ? האם זה נכון ? כעיקרון אני צריך פלאפון טוב ומומלץ שיהיה עם MP3 וזיכרון לא יזיק. חשבתי על הV3C אבל יש לו כולה 40 מגה, אני מעדיף כבר את הSK 7400 שיש לו 65 ושומעים בו לא רע בכלל. על מה אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by abyss20,

חבר שלי קנה PSP והתקין גרסה 2.5 ואין לו כסף לקנות הרבה משחקים ומשחק אחד או שניים לא שווים את הימצאו של הPSP נתקלתי לא מזמן באתר הזה וכתוב שהמשחקים בו נתמכים בכל גרסאות הPSP האם זה נכון? מישהו ניסה? אני רוצה לדעת לפני שאמליץ לו על האתר (הוא רוצה להישאר עם גרסה 2.5 אך אם זה לא אפשרי אז לינק למדריך על איך להוריד לגרסה 1.5 ).

23. Started by Ido.G,

שלום, אני מעוניין לרכוש לחברה שלי נגן במתנה. הכיוון הוא נגד מבוסס זיכרון בסדר גודל של 1GB. יש יתרון לחנויות בקניון- מכיוון שאז אפשר לבקש פתקי החלפה וכו'. בכל מקרה, שמתי לב ל Sansa C140. אמנם לא מאוד משובח, אבל יעשה את העבודה. הבעיה- המכר ב 400 שקל באופיס דיפו בעוד שבחנויות רגילות עולה כ 300. בכל מקרה, אם אני אקנה אותו אני אקנה אותו ב 300. חבל לבזבז 100 שקל. בבאג יש את ה MPIO FY 600 ב 350 שקל. מי מהם עדיף? האם יש הצעות אחרות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום.. אני מנסה כבר הרבה זמן להתאים צלצול מסויים לאיש קשר שיש לי ברשימה, כך שכל פעם שהוא יצלצל אליי יהיה את הצלצול הייחודי שלו. יש לי טלפון Nokia 6230... מישהו יודע איך עושים את זה?

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by kinguy,

שלום רב, במהלך שימוש רגיל ב-IRIVER H320 החדש שקניתי לפני 3 חודשים בניו יורק פתאום הוא נתקע כשאני מדפדף בהגדרות שלו ונשאר באותו מסך עד שכנראה נגמרה לו הסוללה והוא נכבה, אבל נכבה ומת לגמרי. ניסיתי לעשות RESET וזה לא עזר.ניסיתי לטעון כמה שעות דרך המחשב ודרך המטען.שום דבר.מת. יש למישהו רעיון? תודה, גיא

• 0 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים