עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי אני עומד לרכוש בקרוב Ipod Video מתאילנד. ובגלל שאני לא מסתדר עם אוזניות כפתור, החלטתי לרכוש בנוסף אוזניות InEar התקציב שלי מאוד מוגבל, ככה שעדיף לא לעבור את תחום ה50$, אלה אם כן זה באמת שווה את זה. חשבתי בהתחלה ללכת על ה Shure e2c אבל קראתי המון תלונות על איכות הבנייה ועל חוסר הבאסים. על האוזניות להפיק באסים כמה שיותר עמוקים, אני חובב של מוזיקה "שחורה" ככה שזה חלק מאוד חשוב.... ולא פחות חשוב, הם צריכות להיות עמידות, בזמן שהם לא יהיו באוזניים, הם יהיו בכיס, ואני לא רוצה שהם יהרסו לי (בקיצור שלא יהיו עדינות) יש המלצות? תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by creek,

האם זה אפשרי לפתוח תיקיות בתוך המקום אליו נשמרות כל התמונות\ווידיאו, או שזה ככה -כל התמונות באותו המקום? ואני לא מתכוון לאלבום-מצגת כמו שכבר יש, אלא תיקייה, שבה תמונות שונות יוצגו. ועוד שאלה: לפי מה התמונות מסודרות ב-v3x? לפי שם או סדר צילום-העברה?

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  3. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנת לניווט למחשב נידד (תוכנה בעברית ) עם מישהו שמע על משהו שם או גירסת נסיון שישלח לי לינק

4. Started by D@nny,

שלום הבוקר קניתי את המכשיר והמחשב לא מזהה אותו. אני מחבר את המכשיר לusb . הוינדוס מודיע שיש התקן חדש (מזהה אותו בשם) אבל כשמגיע שלב ההתקנה הוא יוצא ומודיע שהייתה בעיה לקרא מתוך קובץ הinf.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by RobiNooB,

רוב הנגנים שראיתי אצל אנשים הרדיו פשוט זוועה !! במיוחד אילו שאי אפשר לכוון תדר מונו או סטראו כי אז זה תמיד פועל בסטראו ועדיף מונו כדי לקבל קליטה טובה איזה נגן מתמחה ברדיו אבל זול ? (לא זקוק ליותר מ 512M) נ.ב ואם אפשר שיבוא עם הסנהייזר הקטנות והממזרות האילו ....פשוט אהבתי אית האיכות שלהן

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  6. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=403612&TypeID=1&sid=127 http://news.com.com/2061-10801_3-6127359.html

7. אני רוצה לסנכרן את המדייה פלייר עם ה-X5 שלי.. אני רוצה לדעת האם הסינכון יגרום לאיבוד קבצים תודה מראש.

8. Started by dror_gh,

חבר שלי קנה מכשיר נוקיה מחו"ל , מה שאומר שהוא לא יכול לעדכן בחברת סלולר ישראלית את המכשיר שלו. השאלה היא איך הוא מעדכן את המכשיר שלו ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני מחפש נגן MP3 בעל נפח של 6-8 ג'יגה (גם פלאש וגם הארדדיסק) הכי טוב שאפשר למצוא כיום בארץ במחיר של עד 1200 שקל תודה רבה

10. Started by nsxr51,

אני מחפש להתיקן תוכנת ניווט על המחשב הנייד רציתי לדעת איזה תוכנה כדאי להוריד ואם מישהו יכול להמליץ איפה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by shuy,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=403371&sid=127 כל מי שקונה או קנה אחד כזה, שימו לב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Godmoney,

כבר הרבה זמן אני מחפש נגן סרטים נייד על רמה. בזמן האחרון אני משדרג את הציוד בחיי והחלטתי שהגיע הזמן להעלות הילוך בעניין הקניה. התחלתי לחפש באינטרנט ושני הרציניים ביותר שמצאתי הם ה A2 וה AV500, כאשר אני נוטה לכיוון ה A2. מספר (רב של) שאלות: 1. cnet דווקא נותנים ל AV500 ציון גבוה יותר מה-A2. למישהו יש רעיון למה? על פני השטח הסקירה של ה-A2 משבחת יותר... 2. מישהו מכיר נגן כזה עם מסך גדול יותר - גודל המסך הוא פקטור גדול בחישוב הקניה שלי? 3. מה הסיכוי שאחד מהנגנים האלו יתמוך בפורמט PDF מתישהו? 4. מישהו מכיר אולי נגן אחר שלא חשבתי עליו כאפשרות? 5. מה עדיף? לקנות בארץ בבערך 800 שקל יותר ולהנות מתמיכה במקרה של קלקול, או לחסוך את הכסף, לקנות בחו"ל ולהסתכן בקלקול? 6. מישהו יודע על א…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by גילוס,

אני רוצה לקנות mp3 ולאחר שהתלבטתי רבות החלטתי לקנות דגם של חברת iAudio. שני הדגמים שבינם אני מלבט הם: U3 וG3. שניהם נגנים מעולים עם אותם אופציות. ההבדלים היחידים הם של G3 עובד על סוללה AA למשך כמעט 50 שעות! בעוד שהU3 עובד על סוללה נטענת של כמעט 20 שעות!. בנוסף U3 הוא צבעוני, תומך בעברית מלאה ולדעתי יפה הרבה יותר, אבל הוא גם יקר, מגיע ללא נרתיק וללא מטען לסוללה (שמחברים לחשמל ולא למחשב). מה מהדגמים יותר טוב (אני לא אשתמש בU3 לסרטים)? האם הסוללה הנטענת בU3 יכולה להרס עם הזמן? אשמח אם יענו לי גם כאלה שיש להם את אחד המכשירים!! תודה

14. Started by Shasoosh,

אני יכול לבחור בין שני המכשירים הנ"ל, יש לי אופציה רק למכשירים האלה, שניהם ברשת פלאפון. מה עדיף? תודה!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. איזה פלאפון הכי טוב שיש כדאי להביא מתאילנד שפלאפון תפתח לי אותו. איזה מכשיר סלוארי שניתן לפתוח בחברת פלאפון כדאי להביא הכי טוב שקיים היום בפלאפון עם המצלמה ההכי טובה mp3 ושניתן להעלות משחקים וצלצולים בחינם עם הכבל מבלי להוריד מהאתר של פלאפון לגביי זה שאין כרטיסי סים בפלאפון וכל זה אז לא לזה אני מתכוון אבל שימו לב למשל תסתכל דוגמא זה הפלאפון שלי שנקרא פה בארץ: LG 630 וזה הפלאפון שלי גירסה של חו''ל אחי מה אתה אומר אחד לאחד והוא נקרא: ad6335

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  16. דיי דחוף!.. ווקשה.. אני צריך שתעשו רשימה של כל החסימות שפלאפון עשו לו.. ולפי זה איך V3c מתעלה עליו.. כאילו מוטורולה לא חסום נכון? ווקשה.. אני צריך את הרשימה בשעה הקרובה.. מקווה אתם אוהבים אותי.. חח

17. Started by intel suck,

תספרו איזה נגן יש לכם ותעלו תמונות לי יש SANSA E250 + CREATIVE EP635 תמונות בקרוב

• 60 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. Started by triple_maxim188,

יש לי מחשב כף יד ובו destinator איך אני יכול להתקין לשם את מפת ניו יורק תודה על העזרה

19. Started by GGuyZ,

היי לכולם. כרגע אבי בארה"ב ורוצה לקנות GPS. האם כדאי מבחינת מחיר לקנות GPS בארה"ב? והאם אפשר לתרגם אותו לעברית? כלומר ש'ידבר' בעברית, וכמובן להתקין מיפוי לישראל, או לכל מדינה אחרת לצורך העניין? וכמובן - מה ייצא יותר זול ו'טוב' - מכשיר GPS שלעצמו, או PALM עם מקלט GPS ותוכנה? יש לציין שאין לי ממש צורך בPALM ואני פשוט מחפש את התצורה העדיפה. אודה לכם על עזרתכם, גיא.

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by Shadow64,

חבר שלי קנה לי בהודו את ה BH-800 של NOKIA, אבל איבד את המדריך. (כנראה יותר מדי ...) מישהו יודע איפה אפשר למצוא את המדריך? או לחילופין איך אני מסנכרן את האוזניה מול הטלפון (6280)? הטלפון רואה את האוזניה, אבל כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש קוד הפעלה. תודה

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  21. היי אני מעוניין במערכת ניווט בלבד, ללא שום תוספת אחרת שמתאפשרת ע"י מחשבי כף יד, ולכן חשבתי ללכת על מערכת "סגורה" כלשהיא, איפשהו באיזור ה-2,500 ש"ח אני מניח, כולל הכל (גם תוכנה). המכשירים של Mio הם היחידים שמתאימים לכך בארץ ? יצא למישהו להשתמש במכשירי ה-C310 ו/או C510 של Mio ? יצא למישהו להשתמש בתוכנת iGo ולהשוות אותה ל-Destinator הותיקה (שלא ממש קיימת במכשירי Mio, חוץ מבדגם ה-138 המיושן והעלוב) ? אני אשמח לשמוע התרשמויות.. תודה

22. Started by SpEcToR,

(של מוטורולה) יש לו רק 5 מגה זכרון... הוא קנה את המכשיר בחול.. ראיתי שאמור להיות אצלו 40 מגה.. אבל יש לו רק 5 =\

23. Started by free fraek,

באתר הבית של הנגן כתוב שהוא תומך קבצי TXT אבל כמה זמן שיש לי אותו ככה אני לא יודע איך לשים בו ולקרוא את הקבצים... :s05:

24. Started by ep-120,

ממ אני יודע שלCOWON יוצא נגןPMP נייד עם DMB כבר בתוכו ועם עוד שיפורים כמו GPS ואולי גם TV (ערוצים 1 ו2) זה נכון? ואם כן מתי זה יוצא?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני צריך מכשיר פלאפון וגם מכשיר MP3, וראיתי את ה-NOKIA 6131, ראיתי שהוא גם נגן MP3, ושיש לו אפשרות לכרטיס זיכרון, חשבתי האם זה כדאי לקחת את הפלאפון + כרטיס זיכרון 2 גיגה ? אני מחפש איכות קול סבירה, כך שאם הפלפאון מספק את זז, זה בסדר מבחינתי, ועוד משהו נוסף, האם אני אוכל לחבר את הפלאפון לרכב ולשמוע את קבצי ה-MP3 מהרדיו ? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים