גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות בקרוב פלאפון חדש אשר מסוגל לקרוא קבצי word ,מאחר וזו אחת התכונות החשובות לי רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם זה ? כיצד המכשיר מתמווד עם קבצים גדולים של 1מגה~ ? כיצד הוא מתמודד עם טקסט מעוצב ? ובכלל עם שמירת הסדר במסך כל כך קטן ? האם זה קריא במסכים קטנים כמו של פלאפונים ? יש הבדל בקריאה של קבצי word בסוגי פלאפונים שונים ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם 8), עוד חודש אני מתגייס והחלטתי להתחדש בפלאפון חדש. עד היום היה לי פלאפון telit לא מתקדם במיוחד. החלטתי שאני רוצה לרכוש פלאפון דור 3 מתקדם. אני בחברת פלאפון ולאחר בירור במכשירים שהם מציעים הבנתי שאני לא רוצה להישאר בחברה גם כי המכשירים שם לא משהו וגם המחירים לא משהו לעומת הסחורה שמקבלים. ביררתי גם בחברות סלקום ואורנג' ונראה לי שאני אעבור אל אחת מהחברות הללו (נוטה יותר לאורנג') במיוחד שיש את הקטע עם השמירה של המספר הקודם. הסתכלתי על כל המכשירים שיש. מאוד מאוד התלהבתי מהמכשירים של sony ercsson. העיצוב שלהם פשוט יפה וגם מה שיש בפנים מעולה. תראו אני לא פריק של פלאפונים, ואינטרנט וGPS זה דברים שלא ממש מלהיבים אותי. מה שחשוב לי שהנגן יהיה יפה, שתהיה בו מצלמה טובה (…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
GT Technologies, החברה האחראית למסך ה-iWatch של החברה, לכיסויי המצלמה ולקורא טביעת האצבע באייפון, פושטת רגל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a4%d7%95%d7%a9%d7%98%d7%aa-%d7%a8%d7%92%d7%9c/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משתמשי פיקסל 10 הם הראשונים שיזכו לנסות את הפיצ'ר ההיסטורי שמחבר לראשונה בין Quick Share לבין AirDrop. איך זה עובד, מה המגבלות, ומה לגבי האבטחה?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%a4%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהV3X שלי מת לקחתי היום 6120 (מה לעשות, חייל מרושש) הממשק הרג אותי אחרי הV3X לכל בעלי המכשיר וכו'... איך אני הופך את המכשיר לנוח יותר? איך אני מעיף על כל הנושא של אורנג' מבפנים? והכי חשוב! איך אני מגדיר לפלאפון להשתמש בזיכרון של הSIM ולא של הפלאפון עצמו בשביל הספר טלפונים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר מכסה אחורי סולארי לסלולר? למשל לגלגקסי או איזשהו מכשיר אחר? מדוע למעשה הפטנט לא בשימוש נרחב? ראיתי רק 2 מכשירים שמשתמשים בשיטה זו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, רציתי להמליץ בתור לקוח מרוצה לכל אלה שאין להם "מי שידליק בשבילם את הדוד בבית, או מנהלים אורך חיים אינטנסיבי ומחפשים לייעל את הזמנם" על סוויצ'ר. התרשמות שלי: - רכשתי את המוצר בשבוע שעבר , המוצר מתפקד בצורה מושלמת, התקנה שלו פשוטה מאוד ולא מצריכה ידע משמעותי. - ניתן להגדיר מהטלפון לוח זמנים מראש, כיבוי אוטו' היסטוריה הדלקות ועוד. - ייצור המוצר, הרכבתו ובדיקתו נעשים בארץ - כחול לבן. (בעל תו תקן) * עלות המוצר הוא 332 - 350 ש"ח אתר הבית של החברה: http://www.switcher.co.il/
-
- 20 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלם לכולם, אחרי שעקבתי אחרי מספר דיונים בפורומים כאן, רכשתי D802) G2) חיפוש קל באינטרנט מראה שיש מעל 30 רומים שונים לG2. אז אני אשמח לקצת עזרה ומיקוד. מה ההמלצות שלכם? האם רום מבוסס 4.4 או 5? ואם כן איזה? ולמה? תודה
-
- 77 תגובות
- 30.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, היום לקחתי מסלקום נטסטיק כדי לגלוש ממנו ולא דרך הטלפון, עכשיו בכל פעם שאני טיפה מזיז אותו מה USB לא משנה איזה סלוט, הוא מתנתק. זה כבר מעלה לי את העצבים...זה אומר שהוא לקוי לא? עשיתי עליו רוח, והוא התנתק
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לעשות עידכון לגרסה שלי בעקבות זאת בוצע הורדה התקנה ההתקנה נכשלה ועכשוי אפילו לא ניתן לעשות RESTORE למכשיר יש המלצות מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנת ניווט (GPS) שתעבוד על android עם מפות ארה"ב ללא התחברות לרשת. יש חיה כזו? עדיפות לאופציה להוריד את המפות מראש וללא צורך בכלל בצריכת נתונים.
-
- 17 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
OnePlus One: עידן ההזמנות מסתיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/oneplus-one-%d7%a2%d7%99%d7%93%d7%9f-%d7%94%d7%94%d7%96%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפשים סמארטפון מוזל עם שם בינלאומי? הגירסה \"הקלה\" של מכשיר הדגל החדש מבית Huawei יכולה להיות שלכם תמורת קצת יותר מ-200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%97-%d7%94%d7%a7%d7%98%d7%9f-huawei-p8-lite-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום חבר'ה! אחותי, קנתה היום במזל טוב מוטורולה V3 (לא האיקס, הוי3 הרגיל.) כבל USB יש, ואני חיברתי שמח וטוב לך את המכשיר כדי להתעסק, להוריד, להעלות, ולדגם אותו בכל מיני שטויות. ואז שוד ושבר! צריך תוכנה! מבט חטוף בחבילה שהפלאפון הגיע בתוכה - דיסק איננו בנמצא.. חיפוש קטן בפורום העלה את המסקנה הבאה, אני צריך תוכנה בשם המפוצץ "Mobile Phone Tools" (טוב, לא כל כך מפוצץ..) השאלה שלי אליכם - מאיפה אני מוריד את התוכנה המדוברת? זאת בהנחה כמובן שהיא חינמית..(לא?)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר פלאג- אין להפעלה / כיבוי LED ה"פלאש" של מכשיר? אני לא מצליח למצוא משהו כזה. בעיקרון, אני שוקל לכתוב פלאגין בעצמי (לאנדרויד ואייפון) אבל אם כבר קיים משהו כזה אז למה להסתבך....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. דרוש מכשיר סמארטפון עד 1000 שקלים שימושים: מצלמה בעלת תאורה, נח לגלישה באינטרנט, כמה שפחות תקיעות (כמה שיותר חויית שימוש חלקה) WIFI. המכשיר כמובן אנדרואיד, עדיפות למכשיר פריץ ו"עדכין" בקלות. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש למישהו ניסיון עם שתי המכשירים הנ"ל או אחד מהם ויכול לייעץ לי איזה מכשיר יותר עדיף? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מכשיר האנדרואיד הראשון והייחודי של היצרנית הקנדית זוכה להצגה רשמית, וגם מחיר ותאריך השקה מיועדים לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-היכרות-רשמית-עם-סמארטפון-ה-priv-של-בלאק/
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קניתי באיביי סמרטפון LG G4 32GB H815 חדש באריזה מקורית, ואני מעוניין לדעת כמה אני אשלם במכס + מע"מ אם קניתי אותו במחיר של 1700 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
את צעדי הראשונים בעולם האנדרואיד צלחתי בהנאה רבה עם ה-ZTE BLADE שלי והגיע הזמן להשתדרג. * אין ממש מגבלת מחיר מסיבות שלא אכנס אליהם כאן (לא אני משלם). * הכוונה לדגמים שזמינים לרכישה בארץ היום. * שימוש כבד ואינטנסיבי אבל לא צריך דגש על משחקים - אין לי זמן לזה. * יותר קריטי לי איכות שיחה/ספיקר/BT מאשר מוזיקה. * רצוי מסך גדול ככל האפשר ברזולוציה גבוהה ככל האפשר. * למרות הנ"ל, אם ניתן הייתי מעדיף מכשיר לא בגודל מפלצתי ולא משקולת. * יכולת צילום טובה. * רצוי מאוד מכשיר עם אורך חיי סוללה מכובד. הכל מכוון לדעתי ל-S3 כמובן - השאלה אם יש דגם בגודל שפוי יותר שלא נופל ממנו משמעותית. אני מניח שגם מסך 4.3 ברזולוציה גבוהה יהיה בסדר גמור אם בשאר הפרמטרים הוא לא נחות משמעותית.
-
- 45 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש לי מכשיר MIO MOOV 200 יש הלב תוכנה מובנת miomap08 ..הורדתי IGO 8 אבל אני לא יודע איך להתקין יש לי SD 2 גיגה... איך אני מפיל את זה???? תודה
-
- 5 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בסמארטפון לקריאה בפורום רציתי לדעת האם יש דרך לקרוא שהכתב יותר גדול ומודגש? כרגע די קשה לקרוא את הפוסטים מפני שחלק מהכתב קטן לקריאה וחלק סביר
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר MEIZU NOT ONE ופשוט יום אחד מילאתי את הסים באנשי קשר, ומאז אני מקבל את ההודעה הזאת, ולא מצליח לראות אף איש קשר בכרטיס. האם יש למישהו מושג כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? ניסתי להוציא את הכטיס ולשים אותו בתושבת השניה, אך ללא הועיל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מצרף תמונות של המקום המיועד לסים! ??? מה שאמרו לי בסלקום שזה נראה להם כמו הכנה לסים ואני לא רואה שם שום מגעים , למרות שיש תבנית של סים ועוד הוא אמר שאולי צריך מתאם לסים ולא מצאתי בנתיים ב2 חנויות פלאפונים שהייתי . תמונות.... הסים הרגיל של סלקום (רוקד) בפנים ולא יושב טוב כנראה שזה רק הכנה מה אני עושה?!!! ???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-