גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
רוצה לדעת אם קיים שעון "חכם" (הוא לא צריך להיות יותר מידי חכם) שכל המטרה שלו זה רק גיוון בתצוגת סוג השעון. כלומר שכל יום נגיד יופיע סוג אחר של שעון על המסך. אם קיים משהו כזה (או קרוב לזה) אז עדיף שלא יהיה יותר מידי יקר (עד נגיד 700 שקל), ושיהיה איכותי.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
גלקסי של סמסונג(איזה מספר תגידו אתם), או אייפון, נקסוס וכ ואיזה הכי הרבה חלקים נדרשים לתיקון במעבדות השונות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבריא. אני מנויה ב012. יש לי HTC ONE מהיום שבו יצא. אני רוצה להחליף אותו. הדברים החשובים לי שאין בHTC1 שלי הם: מצלמה חדה, סוללה נשלפת, כרטיס הרחבה. קראתי המלצות על LG4 וחלק הזהירו מפני הרכישה, היו המלצות טובות על המיזו פרו 3 אך ללא סוללה נשלפת. התקציב שלי הוא 1500 שח. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
ברשותי גלאקסט טאב s הדור הראשון של 8.4 ואני רוצה לקנות לו מגך מסך. זה לא כ''כ הפורום המתאים אבל האינטרנט מלא במגנים ואני מחפש המלצה מהמומחים על משהו טוב ואיכותי.. תקציב עד 100 שח אם עדיפות רבה לכמה שפחות. מבריק. תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לצד האייפון המוזל, באפל חשפו גם אח קטן למכשיר ה-iPad Pro האימתני, אשר יירש את קו הטאבלטים הראשי של החברה עם תג מחיר מוגדל כמו ההשקה של האייפון החדש והמוקטן, גם השקתו של ה-iPad Pro החדש והמוקטן, אשר מחליף את ה-iPad Air 2 (וככל הנראה מוציא את המותג 'iPad Air' כולו לגמלאות), לא ממש הפתיעה אותנו – ותאמה באופן די טוב את מה שדיווחו ברשת במהלך השבוע החולף. למרות זאת – הטאבלט החדש של אפל הוא מכשיר מרשים מאוד, אשר מתיימר לשלב את הטוב ביותר מאחיו הגדול יחד עם המיטב שקיבלנו במכשירי האייפון העדכניים של החברה. ה-iPad Pro החדש (שאותו נצטרך להתרגל לכנות iPad Pro 9.7) מציע מימדים זהים לאלו של ה-iPad Air 2, עיצוב זהה כמעט לחלוטין ומסך IPS באותו גדול של 9.7 אינץ' ובאותה רזולוציה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סמארטפון הדגל החדש של LG, שיתמודד מול הצמד המוצלח והמצליח של סמסונג, יחל להגיע ללקוחות ברחבי העולם החל מסוף החודש הנוכחי, ואמור לנחות גם ארץ הקודש בקרוב מאוד מכשירי ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge כבר כאן, ועושים חיל עם ביקורות נהדרות וגם דיווחים על היקפי מכירות מרשימים. כעת, אנחנו מקבלים אישור לכך שהמתחרה המרכזי, ה-G5 של LG, אשר כבר מוצע להזמנה מוקדמת במקומות רבים ברחבי הגלובוס, יצטרף אל החגיגה רשמית בקרוב – ב-31 במרץ, ליתר דיוק. תאריך זה מהווה הקדמה מסויימת, לכאורה, להכרזה המקורית של LG אודות זמינות בתחילת חודש אפריל. לפי המידע הזמין נכון לעכשיו, הסמארטפון החדש אמור להגיע גם לישראל בקרוב – במהלך השבוע הראשון או השבוע השני של אפריל, ובכך להתאים את עצמו למתחרה הגד…
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שמעתי ש- MOTO X FORCE הוא בעל מסך בלתי שביר - הראשון והיחיד בשוק. האם הוא באמת היחיד? בנוסף, האם יש כיום מגן מסך שמאפשר ביטחון קרוב למוחלט שהמסך לא יישבר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה NOOK HD 10" של B&N, טאבלט 10" (במקור היה קורא ספרים בלבד אך התקנתי אנדרואיד) שמרגיש איטי ועלוב. בפסח אהיה בארה"ב לשבועיים וחשבתי למצל את ההזדמנות ולרכוש טאבלט אחר. -האם ניתן לרכוש לכתובת המלון ממקומות כגון אמאזון? אם ההפרש מתבטא באחוזים אעדיף לרכוש בחנות אבל בכל מקרה, מה המקום המומלץ לרכישה(אינטרנט/רשתות גדולות)? -הדרישות שלי הן פשוטות: *טאבלט 10" (או גדול יותר אם ניתן) *חזק (נמאס לי לחכות שניות במעבר בין אפליקציות). *מסך איכותי (רצוי ללא השתקפות) שיאפשר קריאה ואולי גם קצת סרטים. *זמן עבודה (קריאה /ואו מוזיקה) של 8-10 שעות (ה NOOK מחזיק בקושי 5 שעות) *כרטיס SD (אני רוצה לקחת את הספרים שלי איתי) *WIFI כמובן. …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שלמוטורולה יש כמה דגמים טובים? תודה נ.ב. מה אתם אומרים? לא להינעל על זה? http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-7082-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%9F-%D7%97%D7%9B%D7%9D-Motorola-Moto-360-2-Watch-SIlver-%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%94.aspx
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
צמד ה-R9 וה-R9 Plus של היצרנית הסינית אשר משלב מראה יוקרתי וחומרת ביניים זוכה להצלחה בלתי מבוטלת עם תחילת השיווק בשוק המקומי Oppo היא אולי לא שם שנמנה עם אריות עולם המכשירים החכמים, אך זה לא מונע ממנה לקצור הצלחות ולשבור שיאים אישיים משלה תודות לצמד הסמארטפונים החדשים אותם חשפה לאחרונה, ה-Oppo R9 וה-Oppo R9 Plus – אשר כבר זכו לתיאור כמי שהצליחו להידמות הן למכשירי ה-Galaxy S העדכניים והן למכשירי ה-iPhone העדכניים בו זמנית. לפי דיווח עדכני, צמד הסמארטפונים צבר מכירות בהיקף מרשים של כ-180,000 יחידות ביום הראשון שבו החל להימכר באופן מקוון ובאופן פיזי ברחבי סין – לא רע בכלל, בהתחשב בכך שתגי המחיר שלהם עומדים על סכומים בלתי מבוטלים של כ-2,800 יואן וכ-3,300 יואן לדגם ה…
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://slickdeals.net/f/8612878-zte-axon-unlocked-5-5-32gb-2gb-ram-4g-lte-for-169-00-f-s-newegg-via-ebay מה אתם אומרים על המכשיר הבא - 169$ לפני מיסים ומשלוח. בסוף אני מעריך שהעלות תגיע לכ-1000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לסמארטפון חדש עד 2000 ש"ח להחליף את ה LG G2 שלי שנפל וקצת נדפק לו המסך. חשוב לי זמן סוללה ארוך ומסך טוב. שמתי עין על Xiaomi Mi 4C, יש למישהו ניסיון איתו? אשמח לקבל גם הצעות נוספות. תודה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי גוגל כרום קאסט. חיברתי אותו לטלויזיה אבל כשאני מתחברת אליו אני לא שומעת דרך המערכת קולנוע שמחוברת לי לטלוויזיה. כיצד אפשר לשמוע מהגוגל כרום קאסט דרך המערכת קולנוע?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם סמארטפון ה-Redmi 3 הנהדר של היצרנית הסינית זוכה לגירסת Pro משלו, עם יותר זכרון RAM וגם תוספת של סורק טביעות אצבע לפני כחודשיים השיקה שיאומי (Xiaomi) עוד מכשיר בעל יחס עלות-תועלת חסרת תקדים, וגם מחיר קורץ במיוחד –ה-Redmi 3. גם היום קשה מאוד למצוא (או אפילו לדמיין) סמארטפון אטרקטיבי יותר במחיר של 200 דולר או פחות, אך למרות זאת ביצרנית הסינית לא ממתינים למתחרים ומשיקים כבר עכשיו את גירסת ה-Pro המשופרת עבורו – אשר מעניקה שני שדרוגים מהותיים ללא תוספת למחיר. ה-Redmi 3 Pro החדש מציע את אותה מעטפת מתכתית של ה-Redmi 3 הסטנדרטי, יחד עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, שבב Snapdragon 616 מתומן ליבות מבית קוואלקום, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מיקוד אוטומטי מבוס…
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית הציגה בסין גירסה משופרת שלל הפאבלט שלה, עם נפחים גדולים יותר וסוללה בקיבולת שיא עבורה זה לא סוד שסדרת ה-Galaxy A של סמסונג היא אחת מהיקרות ביותר שקיימות בשוק שניתן לכנות אותו 'שוק הביניים', עם עלויות שבחלק מהמקרים גבוהות יותר מאלו של מכשירי דגל מבית חלק מהיצרניות הסיניות – אך עם זאת גם לא ניתן להכחיש כי מכשירים אלו מציעים חבילה מרשימה שמצליחה להתעלות על סך חלקיה ברוב המקרים, עם גימור נהדר, מצלמות מפתיעות לחיוב וחיי סוללה ראויים מאוד. כל התיאורים בפיסקה הקודמת היו נכונים גם עבור ה-Galaxy A9, דגם הפאבלט של משפחת ה-A שהושק בסוף השנה שעברה עם מסך Super AMOLED מאסיבי של 6 אינץ', שבב Snapdragon 652 עדכני וסוללת 4,000mAh – ממנה הצליחה סמסונג להפיק חיי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר MEIZU NOT ONE ופשוט יום אחד מילאתי את הסים באנשי קשר, ומאז אני מקבל את ההודעה הזאת, ולא מצליח לראות אף איש קשר בכרטיס. האם יש למישהו מושג כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? ניסתי להוציא את הכטיס ולשים אותו בתושבת השניה, אך ללא הועיל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה נכון? http://www.ebay.com/itm/54W-Tronsmart-Quick-Charge-QC-2-0-5-USB-Ports-Wall-Adaptor-Cable-for-Samsung-/311505639717?var=&hash=item48872ed925:m:mbN6YhN3GsObWoSmEAFnWzg תודה
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היצרנית הסינית השאפתנית מציעה צמד סמארטפונים עדכניים שעונים לשמות X6S וה-X6S Plus, ומשפרים את הנקודה הבעייתית ביותר בדגמיה הקודמים הרבה מכשירים חכמים בשוק העמוס של היום מנסים למצוא לעצמם נישה בלתי רגילה בה יוכלו לפרוח ולזכות להצלחה משודרגת, ואל הרשימה הזאת ניתן להוסיף עתה את הצמד החדש של Vivo הסינית, שעונה לשם X6S ומבטיח איכות אודיו משובחת במחיר תחרותי יחסית. המכשירים החדשים מהווים אחים תאומים למכשירי ה-X6 וה-X6 Plus שהשיקה Vivo בדצמבר 2015, אשר הציעו חבילה מתכתית דקה ומלוטשת עם שבבי MT6752 בינוניים יחסית מבית Mediatek. הפעם, עם ה-X6S וה-X6S Plus, המעטפת החיצונית נשארת דקה ומלוטשת כמו קודם – אך שבבי Sapdragon 652 מתומני ליבות חדשים של קוואלקום מעניקים יעילות וכו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זו אפליקציה של גוגל ל-HTC VIVE (קסדת מציאות מדומה) שמאפשרת תיאורטית להפוך את כל החדר לדף ציור! לינק רלוונטי: http://geekloid.co.il/tilt-brush-vr-painting-app/ יש למטה גם סרטון שמדגים איך זה עובד. זה נראה מדהים והייתי רוצה לשים יד על VIVE רק כדי לנסות אותה. מישהו יודע אם בכלל יש כוונה לשווק את המוצר בארץ? ואם כן כמה הוא יעלה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם ידוע למשהו מתי יצא הדגם של ה64 גיגה בארץ? והאם קיימת קבוצת רכישה לדגם הזה?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש טאבלט עם אפשרות לכתוב עליו בכתב יד בעברית, ישירות לתוך מעבד תמלילים? תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היצרנית הסינית המצליחה השיקה רשמית צמד מכשירי דגל חדשים עם שבבים מבית, מצלמות כפולות ייחודיות שנוצרו בשיתוף על Leica וגם תגי מחיר שלא מתביישים להתחרות ישירות באלו של סמסונג, אפל ו-LG התרגלנו לשמוע על כך ש-Huawei הסינית מפתיעה וקוטפת עוד ועוד הצלחות בשוק המכשירים החכמים, ונראה שעם כל הטוב הזה מתגבר גם התיאבון שלה להמשיך להתקדם ולשדרג את מעמדה. את ההוכחה לכך מעניקים לנו צמד הסמארטפונים החדשים שלה, ה-P9 וה-P9 Plus, שקופצים מהשוק הבינוני-גבוה בו התמודדו דגמי ה-P הקודמים היישר אל תחום מוצרי הדגל העליון. דגם ה-P9 כולל מסך IPS בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p, שבב Kirin 955 מתומן ליבות שמהווה שיפור קל של ה-Kirin 950 שפגשנו בסוף השנה שעברה עם תדר של עד 2.5GHz לארבעת …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-