גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אפשר למצוא אותם שם? באיזה מחירים? ואיפה? אשמח המלצות
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי xperia z5.לפני שעדכנתי למרשמלו הסוללה של הפלאפון שלי הייתה מחזיקה כיום וחצי עם מצב סטמינה.מאז שעדכנתי למרשמלו הסוללה מחזיקה לפעמים אפילו פחות מיום...השאלה שלי היא כזאת , האם העדכון מגיע אוטומטית עם google doze או שצריך להוריד את האפליקציה?ואם אכן הdoze מגיע באופן אוטומטי עם העדכון מה עוד יכולה להיות הסיבה לירידת משך הזמן שהסוללה מחזיקה?תודה!
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הסמארטפון החדש של מותג הבית מבית לנובו מצליח להתעלות אפילו על שיאומי, ומציע את השבב החזק ביותר בשוק בתוספת מימדים קומפקטיים ותג מחיר התחלתי של 273 דולר בלבד לפני כחודש וחצי הזדמן לנו להכיר את ה-Zuk Z2 Pro, שהפך מהר לאחד מהדגמים החכמים המשתלמים ביותר שקיימים בלקסיקון שלנו עם מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ', שבב Snapdragon 820, נפח אחסון מהיר של 64GB או 128GB וגם 4GB או 6GB של זכרון LPDDR4 – כל אלו במחיר שהתחיל ב-2,300 יואן בלבד, או כ-350 דולר. כעת, הדגם המרשים הזה זוכה לאח קטן, אשר שומר על שבב הדגל המתקדם ומוריד את תג המחיר עוד יותר. ה-Zuk Z2 החדש כולל מספר פשרות לעומת דגם ה-Pro, אשר עשויות להישמע הגיונית וסבירות בהחלט למספר גדול של צרכנים – את מסך ה-Super AMOLE…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברת הזנק ישראלית נוספת נהנית מהצלחה גדולה בפלטפורמת מימון ההמונים הגדולה ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 חשבתי לקנות את IPOD 30 וידאו מה אתם אומרים ?? לאח שלי יש אותו והמכשיר ממש מעולה היה לי בעבר איפוד 20 GB דור 3 וגם את הדגם אם התמונות ואיתי ממש מרוצה מהמכשרים היה לי את הIriver 20 ולא אהבתי את המכשיר הסאונד היה חלש לאומת האיפוד הרבה אנשים מתלהבים מהמכשיר של קראטיב זן למשהו יש אות פה ?? אין המכשיר הזה ??
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת Mediatek ממשיכה להרחיב את ההיצע המתקדם שלה עם צמד דגמים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני יומיים קניתי נגן creative microphoto של 8 ג'יגה אחרי התלבטויות רבות ולקראת נסיעה לטיול ארוך למזרח שמאד חשוב לי שהמוזיקה שלי תבוא איתי אליו. המוכר בחנות הבטיח לי שלמרות שהנגן בא ללא מטען חשמל הוא יעבוד עם מטען מתאם לכבל USB. המתאם הזה אכן מתחבר לכבל שסופק עם המכשיר והנגן אפילו עושה סימן של "מטעין", אבל בפועל הוא בחשמל כבר 8 שעות (העברתי אותו בין תקעים) ומצב הסוללה עדיין מוגדר קריטי- זאת אומרת שלמרות שהוא מסומן כמטעין, בפועל הסוללה לא מתמלאת. הייתי קונה מטען מקורי, למרות ההוצאה הלא מתוכננת של עוד כמעט מאתיים שקל, אבל פשוט אין לי זמן- אני ממריאה ביום רביעי בבוקר ואף חנות בירושלים לא מוכרת אביזרים כאלה (בקושי מצאתי חנויות שמוכרות נגנים בגודל כזה). בעיה מרגיזה אחרת שהת…
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מכשיר פלאפון וגם מכשיר MP3, וראיתי את ה-NOKIA 6131, ראיתי שהוא גם נגן MP3, ושיש לו אפשרות לכרטיס זיכרון, חשבתי האם זה כדאי לקחת את הפלאפון + כרטיס זיכרון 2 גיגה ? אני מחפש איכות קול סבירה, כך שאם הפלפאון מספק את זז, זה בסדר מבחינתי, ועוד משהו נוסף, האם אני אוכל לחבר את הפלאפון לרכב ולשמוע את קבצי ה-MP3 מהרדיו ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי כתבה לפני חצי שנה בערך, שיצא בקרוב מכשירים עם gps או בשם אחר שבמקום 5 מטר delay שיש היום, לא יהיה כבר delay בניווט. למשל שאנחנו ממש לפני פניה ולוקח זמן ל gps להגיב, ואז אתה לא בטוח אם זאת הפניה או לא.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בקרוב אני נוסע לח"ול ורציתי לקנות GPS אחרי שהאסוס r300 שלי מת... אשמח להמלצות. דרישות - שיהיה נוח לתפעול ברכב - מטען מספיק ארוך, תושבת איכותית וחזקה. מפות מעודכנות כולל מקומות בילוי וכו'. מחיר - גמיש. אשמח להמלצות לגבי המחירים הזולים יותר וכן לגבי היקרים.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש של סמסונג יגיע פחות מחצי שנה אחרי ה-Galaxy S9, וגם קצת פחות משנה אחרי קודמו שעשוי להיות דומה מאוד בעיצוב החיצוני לכתבה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
כותרת. השמח למידע בנושא.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי נוקיה 7610 (ישן אני יודע חח) היו לי עוד שנים V3X וK610 מתים (על תשאלו למה) בקיצור חזרתי לנוקיה אבל יש איתו בעייה ... אני בא להדליק אותו הוא עושה מסך לבן ולא עולה .. מה יכולה ליהיות הבעייה? שאלה 2 מאיפה אני מביא עדכון גירסה? לא מוצא בשום מקום .. והאנגלית שלי לא הכי טובה אפשר להגיד.. תודה מראש לעוזרים:]
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון שיעלה בסביבות ה 1,000 שקל...אפשר בחריגה של 200-300 שקל ככה חשוב לי סוללה חזקה ושיהיה GPS (בחינם עם תוכנה או משהו חח) רצוי (לא חייב): מצלמה 2 מגה פיקסל ומעלה, WIFI לא אכפת לי לקנות מחנות פרטית ואפילו מ EBAY (אם יש אחריות נורמלית בארץ או אם יש תיקונים זולים בחנויות פרטיות) אני מתכנן לקנות לא בשבוע הקרוב, אלא בשבוע שאחריו..אם זה משנה.. וגם רציתי לדעת אם המבצע של סלקום שווה? כי תמיד יש להם כל מיני התחייבויות, ואני חושש שהמעבר מפלאפון דור 2 ל 3 או 3.5 יעלה את המחיר.. (אני במסלול חיילים עם NOKIA 6070 ונגמרה לי ההתחייבות והתשלום וכו'..) תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום, כי זה כנראה ענייני רשתות, אבל המייל של המשרד שלי "מתארח" אם זו המילה, ב- Tranzila. עד לפני כמה חודשים היה לי נוט 20 אולטרא והכל היה עשר עם אותה כתובת, אותה סיסמא ואותו הכל. החלפתי לפני חודשיים שלושה ל-S21 אולטרא, הגדרתי הכל מחדש ורציתי גם את האאוטלוק ומפה כלום לא עבד. פניתי לתמיכה שלהם המון פעמים, ניסו הגדרה כזו, הגדרה אחרת, שרת כזה ושרת אחר וכלום. לבסוף הם החליטו שכנראה מיקרוסופט לא תומכים יותר בשירות\שרת שלהם או משהו כזה. לי נשמע קצת לא הגיוני.. אשמח לרעיונות
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
דיווחים עדכניים מאשרים כי סמסונג החליטה לחסל את סדרת הסמארטפונים המוגדלת שלה - תוך שהיא מאחדת את המאפיינים הייחודיים שלה אל תוך דגם ה-Ultra המוגדל הבא בסדרת ה-Galaxy S כתחליףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מחפש סמארטפון בינוני+. סמארטפון שירגיש לי מספיק חזק, לא מחפש סופר-דופר-סמארטפון אלא אחד שלא ירגיש לי זול מידיי ויתן ביצועים יפים למדיי. חשוב שהוא יהיה מעודכן מבחינת חומרה. קריטריונים: *תמיכה בדור 4. *כניסה לחריץ MicroSD. תודה.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
גוגל נוקטת צעד דרסטי עם תנאים חדשים בתוכנית התיקון שלה, המאפשרים לה להשאיר אצלה מכשירי פיקסל המכילים חלקי חילוף לא מקורייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 382 צפיות
- 1 follower
-
-
משחק קרבות בכיכובם של גיבורי העל מבית Marvel, משחק ההרפתקאות החדש של Telltale בעולם \'משחקי הכס\' וגם Oddworld - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-50/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ידיד של דודה שלי הביא לי את ה-IPOD NANO החדש שלו(מהסדרה החדשה) של 4GB . עכשיו הוא רצה שאני אכניס לו שירים וזה לא זיהה,הוא כתב שצריך לעשות ריסטור,עשינו הוא הוריד את התוכנה של העדכון בלה בלה,הוא לא זז(לפני שהתחיל להתקין.) עכשיו הוצאתי אותו הוא לא מגיב,ניסיתי לעשות ריסטרט על ה-MENU והוא לא מגיב. מה עושים !? דחוףףףף עריכה:תמחקו או תנעלו את הדיון הסתדרתי,כתוב באתר אחד שעושים בחדשים אחרים,אז עשיתי והכל עובד.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי אנשים, אז היום קניתי את הנגן, 8gb היה לי ממש מוזר , שמתי את השירים עשיתי את העדכון של השירים דרך הנגן ושנכנסתי לשירים, הוא לא הראה לי תיקיות. כל השירים, בלי יוצא מן הכלל היו באותה התיקיה. ניסיתי לעשות עדכון גירסה, לחדשה ביותר שהורדתי מהאתר הרישמי.. שמתי את הקבצים בנגן, הפעלתי מחדש, הנגן נתקע, עכשיו הוא לא מגיב בכלל. אני נוסע לחנות להחליף אותו ורציתי לדעת אם לנסות שוב פעם לעדכן גירסה בשביל התמיכה בתיקיות? מה הסיכוי שהוא יתקע שוב? למה בכלל לא ראיתי תיקיות? פיספסתי משהו או שהוא פשוט לא תומך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הסמארטפון המשתלם במיוחד של Xiaomi הצליח ליצור עניין גדול מאוד אצל הצרכנים הסינים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לוהט-כמעט-מיליון-מכשירי-redmi-note-2-נמכרו-בחצי-י/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד מכשירים חכמים מקבלים אישור, רשמי או קצת פחות רשמי, לכך שהגירסה החדשה של אנדרואיד תגיע גם אליהם לכתבה: http://hwzone.co.il/התמונה-מתבהרת-עדכוני-אנדרואיד-מרשמלו/
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מגניב אה.. לא ידעתי איפה לכתוב את זה אני מקווה שכאן זה בסדר....
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בצילו של ה-Mi 5 האימתני השיקה השחקנית הסינית סמארטפון חדש נוסף, שיהווה אלטרנטיבה מלוטשת ומשופרת לדגם ה-Mi 4C שהוצג לפני חצי שנה אחרי שנרגענו מעט מההשקה של ה-Xiaomi Mi 5, הגיע הזמן לספר לכם על סמארטפון חדש נוסף אותו הציגה היצרנית, בשקט יחסי, לצד ספינת הדגל – ה-Mi 4s, שעשוי להיות התוספת האחרונה לקו ה-Mi 4 הוותיק, אחרי תת דגמי ה-i וה-c. ה-Xiaomi Mi 4s מציע מעטפת מתכתית מרשימה למראה שמזכירה את זו של מכשירי ה-Redmi Note 3, בתוספת למפרט טכני דומה לזה של ה-Xiaomi Mi 4c עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 1080p, שבב מדגם ה-Snapdragon 808 משושה הליבות של קוואלקום, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון פנימי של 64GB אשר לכאורה גם ניתן להרחבה בעזרת חריץ microSD, מצלמת 13 מגה פיקסל …
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-