עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by nuctornal wisdom,

יש לי נוקיה 3220, אני רוצה לקנות כבל למחשב בשבילו, רציתי לדעת האם 1. זה הכבל שאני צריך? http://zap.co.il/models.asp?sog=E-CellPhoneAccessories&DB189026=257331&keyword=3220 2. צריך תוכנה\דריברים מיוחדים? ושאלה לגבי הזיכרון, אפשר להרחיב בדגם הזה? כמה זה יעלה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  2. Started by simla101,

בזמנו הגיע שלט LCD עם הH140-120...הייתי רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות את שלט הLCD בחנויות בארץ/ששולחות לארץ... השלט מיועד לH340...ככה שאם יש שלט אחר שלא ידוע לי עליו שתומך בנגן הזה אני גם אשמח לקבל הצעות

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Bose,

טוב, נמאס מה-64MB זה פשוט כלום. אני על סף הזמנת כרטיס זיכרון של ג'יגה או 2 או אפילו 4 ג'יגה. סוג הזיכרון שקיבלתי עם ה-K750 הוא memory stick duo ובנפחים שאני מחפש (ג'יגה או שתיים) אני מוצא רק memory stick pro dou. רציתי לוודא ב-100 אחוז (ועדיף עם בעלי ניסיון) שכרטיס כזה יעבוד עם ה-K750. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by David_Beckham,

איך הוא ? שווה 700 שקל .. רק שירים אני צריך לא יותר ..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. על איזה DVD מקליט אתם ממליצים עד 1000 שקל??

6. Started by Rhx,

שמתי לב להצעה של נגן לשימוש ספורט נחמד, שמאפשר הרחבת לכרטיס זכרון מה שיכול להיות שימושי בשבילי, אני מחפש נגן שמתאים לריצות/ספורט או כל דבר אחר.. אז הנה ההצעה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=30137 או פה שגם אפשר להשיג.. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9980882 אפשר להשיג אותו ב100 ש"ח, שמעתי כמה וכמה המלצות חיוביות עליו.. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by yoav1000,

אני מעונין לקנות נגן PMP האם ללכת על Cowon A2 או Archos 604? האם המצלמה DSC-H1 נתמכת באחד מהנגנים? מה מגיע עם כל נגן? האם הם תומכים בעברית? האם יש להם רמקול? האם האוזניות שלהם איכותיות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ben15,

לאחרונה קניתי פלאפון מוטורולה מסוג V3. אני רוצה לחבר את הפלאפון למחשב,אבל אני מבין שצריך איזושהי תוכנה.ואני לא מוצא אותה בשום מקום.מישהו יכול לעזור לי?(ובבקשה,אם בא לכם לדבר בשפה שאני אבין,כי אני לא מומחה למחשבים).. תודה! ;D

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש GPS של חברת MIO אני צריך עזרה על איזה מכשיר אני מחפש נטו GPS ולא את כל החלקים שמסביב

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  10. Started by mrD,

האם למישהו יש מידע לגבי Parallax GPS Receiver Module כנסו לקישור http://www.parallax.com/detail.asp?product_id=28146 האם קיים לו סימולציות במחשב?? האם צריך לדעת יותר תכנות לרכיב הזה או אלקטרוניקה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by aviran_n,

לבן דוד שלי יש מחשב כף יד של אסוס עם GPS. בארץ הGPS עובד פיקס אבל הוא עוזב לאוסטרליה ביום רביעי והוא רוצה להכניס מפות של אוסטרליה לGPS של המחשב, אפשרי? הבנו שזה כניראה אפשרי אבל לא הצלחנו למצוא מפות או תוכנה עם מפות... אשמח לקבל פה המלצות לתוכנות חינמיות או לא שיכללו את המפות של אוסטרליה או רק כיוון היכן אוכל לחפש... הנושא ממש דחוף כי הוא טס בעוד ימים ספורים אז נשמח לקבל תשובות בהקדם. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by dm44,

חיפשתי עליו מידע (אחרי שהמליצו לי עליו כאן) ובכמה אתרים ראיתי שכתוב בהוראות שימוש שלו שהוא יכול לגרום לסרטן ושצריך לשטוף ידיים כל שימוש. יש לי כמה שאלות: זה נכון? כל נגני הMP3 מסרטנים במידה מסויימת? כדאי לקנות אותו אפילו שהוא מסרטן? תודה

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by ranyr,

אני מחפש נגן עם יציאת ווידאו משהו שגם אפשר להכניס לכיס....

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  14. יש שם כתבה על מכשירי ה-high end בשוק הישראלי (עמודים 5-7 אני חושב בכלכלה). שווה קריאה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by RobiNooB,

מה יותר טוב ?.....אני בעיקרון שומע לרוב רדיו מאשר MP3 אבל בגדול מי מהם יותר איכותי ולמה? עכשיו הכי חשוב לגבי הרדיו מי מהם נותן קליטה יותר טובה של הרדיו והאם אפששר לכוון מונו או סטראו או שזה אוטומטית ?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by Spring,

החלטתי שאני מעדיף את ה-NEC N411i מכיוון שהמחיר מאוד חשוב לי (אין לי ממש הרבה כסף כרגע) ובנוסף גם המצלמה שלו באיכות טובה ביחס לפלאפונים בסביבת המחיר שלו ככה שהחלטתי ללכת על זה. בסך הכל הוא פלאפון לא רע, נכון? ורציתי לשאול עוד משהו, באיזשהו מקום, לא ממש זוכר איפה, ראיתי שאי - אפשר לשים בפלאפון זה TalkMan או BigTalk עכשיו אם אני קונה את זה מחנות ולא ישירות מ-orange או cellcom עדיין אני לא יוכל להשתמש ב-bigtalk או talkman בפלאפון הזה? אין אפשרות בכלל להשתמש בפלאפון הזה ב-bigtalk או talkman?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by shovel_xxx,

אני רוצה לקנות פאלפון משולב אבל אני לא יודע איזה .. לא איכפת לי ממש מהמצלמה איכפת לי יותר מהאיכות של ה MP3 הרמקול שלו והעוצמה של הרמקול וכששומעים באוזניות איזה מכשיר עדיף מהבחינה הזאת ולמי יש בטריה לזמן שמיעה MP3 יותר ארוך ( ולא רק ב MP3 גם בסיחות וכל זה .. ) מי יותר קטן ומי יותר עמיד בפני נפילות וכל זה?? וד"א כדאי לי לקנות יד שניה או רק יד ראשונה ( כי ליד ראשונה אין לי ממש כסף אז ליראות אם זה כדאי לי )

• 33 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by inon007,

היי, ראיתי בזאפ שהמחיר של ה H320 הוא 1800 ש"ח, רציתי לדעת איך זה יכול להיות? הרי הנגן הזה יצא לפני כמעט שנתיים והוא יחסית ישן בשוק... יכול להיות שהמחיר שלו נמוך יותר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, טייפ מנהלים נורמאלי עולה כ 350 ש"ח, כך גם נגן MP3 ממוצע שיכול לשמש גם כטייפ מנהלים. שאלתי, מה העדיפות של טייפ מנהלים על נגן שיכול לשמש גם כטייפ מנהלים? טייפ מנהלים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=16110 נגן MP3: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=372573

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by gnagar,

מחפש מתאם BLUETOOTH למחשב ל- N73 מצאתי כמה בזאפ, מחפש משהו זול וטוב על מה אתם ממליצים ?? http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Bluetooth&DB174463=174474&orderby=price

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Xtazy,

יש לי Iriver H320 והוא עושה לי בעיות... הוא מתכבה מעצמו אחרי 10 דקות.. וכשאני מדליק אותו שוב, הוא רושם LOW BATTERY אז אחרי שהוא היה בטעינה כל הלילה, אני שוב מנסה לשמוע בו.. 10דקות - 5 דקות.. והוא שוב מתכבה ואומר LOW BATTERY.. לקחתי אותו לתיקון... וכנראה שאני פשוט קונה בטריה חדשה... עכשיו, אם אני מחליף בטרייה..זה יכול לפגוע בכל מה שנמצא על המכשיר/הארדיסק? או שבלי קשר? כי אני דואג שלא ימחקו כל השירים והקבצים... אז תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by n9555,

מחברה אמינה... (וכמה שיותר מוכרת כמו sandisk) - שיתאים לאימוני ריצה-כמה שפחות נפח - יש לי פחות מ-50 שירים אז בלי הגזמות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מקור Now, הנה מכשיר דור 3 ששווה לקנות! K800, "המצלמה הסלולרית" המגניבה הזאת, בצבע מגניב שלא תראה אצל כל בן אדם שני בעוד כמה חודשים (*שיעול* N73 *שיעול*)...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by CashMAn,

ِשלום כולםם! תגידו מישהו כאן יודע איפה מוצאים דרייבר \DRIVER לפלאפון LG U8XXX ?!.....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by guypld,

יש לי מוטורולה V3 , ויש לי גם כבל למחשב. לקח לי הרבה זמן למצוא לו דרייברים אבל מצאתי בסוף וגם התקנתי את התוכנה mobile Phone Tools , אבל התוכנה כל הזמן אומרת שהניתוק אבד. חיפשתי הרבה באינטרנט ולא מצאתי פתרון. למישהו יש פתרון? מישהו מצליח לחבר את הפלא שלו למחשב ולהעביר אליו קבצים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים