עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by i.k,

אני רוצה להוריד עידכון לנגן שלי דרך sandisk.com והאתר לא עובד. מישהו מכיר דרכים נוספות לעדכון הנגן ? אני צריך את העדכון שמוסיף תמיכה בעיברית לנגן. תודה מראש

2. Started by Pc1ko,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות נגן PMP. יש כמה נגני PMP טובים כיום ואני מתלבט איזה לקנות. יש שלוש חברות מובילות בתחום: Creative, IAudio/Cowon, Archos התקציב שלי הוא עד 1550 (מקסימום, ולא שקל יותר), הזמנה מחו"ל אפשרית ואף רצויה, אבל שוב, שהסכום הכולל (כולל משלוח) לא יעלה על הסכום 1550. לאיזה מהחברות יש את הנגן PMP הכי טוב כיום, ואם יש נגן שהוא ממש טוב ובמחיר נמוך יותר כמובן שאני אשמח לשמוע. הערה: Creative zen vision:M יכול להחש עם הנגנים האלה למרות שלא נחשב PMP, אבל אם יגידו לי שהוא הכי טוב מכולם זה יהיה מעולה. תודה רבה לכולם שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by eranx,

שלום לכולם, אתמול החלטתי לטוס לטיול הגדול. ומשום מה אין לי מושג איך התגלגלו העיניינים, אני טס בדיוק עוד שבועיים. אני חייב המלצה על נגן אמפי3 בנפח 5-10 גיגה בייט בסכום שלא עולה על 1000 שח. קיים כזה דבר? אני אשמח לאיזה iAudio חמוד ואלגנט. תודה,

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by MasterOfMuppets,

נפל לידי המכשיר הזה ואני רוצה ליצור קשר בינו למחשב. יש לי תקשורת אינפרא-אדום, המחשב מזהה את המכשיר והWireless Link לא מצליח לשלוח לו קבצים. התוכנה מהאתר של סמסונג מובייל ישראל גם לא עובדת. יש למישהו מושג מה לעשות?

5. אני מחפש את העבה כדי שאוכל לחבר אלייו דיסק קשיח...לקחת לבסיס. איפה אני יכול למצוא כזה? הרוב היום הם הדקים האלו שאי אפשר לחבר אליהם (ככה הבנתי)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yaron_26,

מישהו יודע איך אני מכניס סימניות לזיכרון הטלפון או כרטיס הזיכרון ...

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  7. Started by yaron_26,

אני מחפש תוכנות לסים פרי והכנסת שפות ל: K JAM I-MATE SUMSUNG הדור החדש (X) ואם יש מדריכים לנושאים הללו.... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by SugarFreeBoy,

1500 זה התקציב המקסימלי (והמוגזם, גםכן דור שמנת שכמונו :) בהחלט. חשובה לי מאוד איכות הסאונד, המקום (30G מתאימים בול). אז הוא עדיין מומלץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by habarbash,

בס"ד אני מחפש POCKET PC עם יכולת של סלולרי בסביבות הסכום הנ"ל . אני כרגע בארה"ב ולכן אני יקנה מפה ( ולכן צריך שיתאים גם לרשת הסלולרית בארץ [אורנג'] ) . תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by Bose,

טוב, נמאס מה-64MB זה פשוט כלום. אני על סף הזמנת כרטיס זיכרון של ג'יגה או 2 או אפילו 4 ג'יגה. סוג הזיכרון שקיבלתי עם ה-K750 הוא memory stick duo ובנפחים שאני מחפש (ג'יגה או שתיים) אני מוצא רק memory stick pro dou. רציתי לוודא ב-100 אחוז (ועדיף עם בעלי ניסיון) שכרטיס כזה יעבוד עם ה-K750. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. על איזה DVD מקליט אתם ממליצים עד 1000 שקל??

12. Started by Rhx,

שמתי לב להצעה של נגן לשימוש ספורט נחמד, שמאפשר הרחבת לכרטיס זכרון מה שיכול להיות שימושי בשבילי, אני מחפש נגן שמתאים לריצות/ספורט או כל דבר אחר.. אז הנה ההצעה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=30137 או פה שגם אפשר להשיג.. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9980882 אפשר להשיג אותו ב100 ש"ח, שמעתי כמה וכמה המלצות חיוביות עליו.. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by OutRaGe,

היי אני קונה יום ראשון את ה-M250 בכללי איך הוא ? ולא הבנתי, הנגן ממש ממש תומך ב-ID3 כאילו אני יכול לסייר לפי אמן למשל שיש לי בטאגים של השירים(אצלי הם דיי מסודרים) ? עכשיו לגבי הסוללות, AAA זה הקטנות יותר כן ? P: וכדאי לקנות נטענות ? אם כן משנה איזה חברה או משו ? ושאלה אחרונה- אני רואה הרבה מדברים על העמידות המעולה של הנגנים של ריו אבל אחרי כל גם הסאנסה זה פלאש- אז לא יהיו בעיות גם בריצות וכאלה כן ? תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by idg83,

טוב נו לא בדיוק אבל אחותי כן נוסעת לשם.... ואני הולך לקנות שטויות אבל אני לא יודע מה בדיוק אולי אתם יכולים לעזור לי אני מחפש פאלפון אפשרות עם MP3 כדי שאני לא יצטרך לקנות MP3 נייד גם מחפש מצלמה אם אתם מכירים אתר אני שטויות שיש בהונג קונג אני ישמח מאוד אנא עזרו לי לא כול יום נוסעים להונג קונג

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by simla101,

בזמנו הגיע שלט LCD עם הH140-120...הייתי רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות את שלט הLCD בחנויות בארץ/ששולחות לארץ... השלט מיועד לH340...ככה שאם יש שלט אחר שלא ידוע לי עליו שתומך בנגן הזה אני גם אשמח לקבל הצעות

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eliav-peretz,

אז כמו שכתוב בכותרת: האם יש יותר מתקדם מה-V3x בסדרת V3?..

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by nuctornal wisdom,

יש לי נוקיה 3220, אני רוצה לקנות כבל למחשב בשבילו, רציתי לדעת האם 1. זה הכבל שאני צריך? http://zap.co.il/models.asp?sog=E-CellPhoneAccessories&DB189026=257331&keyword=3220 2. צריך תוכנה\דריברים מיוחדים? ושאלה לגבי הזיכרון, אפשר להרחיב בדגם הזה? כמה זה יעלה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  18. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש GPS של חברת MIO אני צריך עזרה על איזה מכשיר אני מחפש נטו GPS ולא את כל החלקים שמסביב

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  19. יש לי נוקיה 3100 וכבל DKU 5 לא מקורי של חברת edisonsoft וחסר לי דרייבר מתאים כי הדרייבר של נוקיה לא מתאים עשיתי מלא חיפושים בגוגל ובפורומים שונים ולא מצאתי שום דרייבר שמתאים לכבל הזה... מדובר באיזה usb to serial דרייבר אבל משהו שיתאים לכבל המעאפן הזה מקווה שמישהו יוכל לעזור...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by mrD,

האם למישהו יש מידע לגבי Parallax GPS Receiver Module כנסו לקישור http://www.parallax.com/detail.asp?product_id=28146 האם קיים לו סימולציות במחשב?? האם צריך לדעת יותר תכנות לרכיב הזה או אלקטרוניקה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by David_Beckham,

איך הוא ? שווה 700 שקל .. רק שירים אני צריך לא יותר ..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ben15,

לאחרונה קניתי פלאפון מוטורולה מסוג V3. אני רוצה לחבר את הפלאפון למחשב,אבל אני מבין שצריך איזושהי תוכנה.ואני לא מוצא אותה בשום מקום.מישהו יכול לעזור לי?(ובבקשה,אם בא לכם לדבר בשפה שאני אבין,כי אני לא מומחה למחשבים).. תודה! ;D

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by aviran_n,

לבן דוד שלי יש מחשב כף יד של אסוס עם GPS. בארץ הGPS עובד פיקס אבל הוא עוזב לאוסטרליה ביום רביעי והוא רוצה להכניס מפות של אוסטרליה לGPS של המחשב, אפשרי? הבנו שזה כניראה אפשרי אבל לא הצלחנו למצוא מפות או תוכנה עם מפות... אשמח לקבל פה המלצות לתוכנות חינמיות או לא שיכללו את המפות של אוסטרליה או רק כיוון היכן אוכל לחפש... הנושא ממש דחוף כי הוא טס בעוד ימים ספורים אז נשמח לקבל תשובות בהקדם. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by yoav1000,

אני מעונין לקנות נגן PMP האם ללכת על Cowon A2 או Archos 604? האם המצלמה DSC-H1 נתמכת באחד מהנגנים? מה מגיע עם כל נגן? האם הם תומכים בעברית? האם יש להם רמקול? האם האוזניות שלהם איכותיות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ranyr,

אני מחפש נגן עם יציאת ווידאו משהו שגם אפשר להכניס לכיס....

• 0 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים