עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום. אני מקבל בקרוב סנסה, וזה די הדאיג אותי העינין של להטעין את המכשיר דרך המחשב. איך אפשרות לקנות מתאם או משהו כדי שאוכל להטעין אאת המכשיר?

2. אני מחפש את העבה כדי שאוכל לחבר אלייו דיסק קשיח...לקחת לבסיס. איפה אני יכול למצוא כזה? הרוב היום הם הדקים האלו שאי אפשר לחבר אליהם (ככה הבנתי)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by arake,

יש לי נגן mp3 IP-836 AR של חברת up tec משהו כזה ושאני שם שירים בעברית השם שלהם יוצא בג'יבריש שמעתי שיש עידכון קשוחה או איזה תוכנה שיכולה לשנות את זה לעברית אם למישהו יש מושג על מה אני שיגיב תודה

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by n9555,

כמו שיש כול מיני תיקים לנגנים קטנים שיש בתוכם רמקולים- האם יש גם ל iaudio שלי?

5. אני חושב שהגיע הזמן להחליף את הפלאפון שלי לאחד חדש, ובלי קשר אני גם צריך לקנות נגן MP3 חדש. הגעתי להחלטה ואני מעוניין לקנות מכשיר דור שלישי עם MP3, ורציתי לדעת איך האיכות של הK610 לעומת מכשירי דור שלישי אחרים? בנסוף לכך, איך האיכות שלו לעומת נגני MP3 מיצרנים מובילים (IAUDIO, IRIVER...)? ועוד שאלה אחת - יש לו חיבור רגיל לאוזניות או שהוא צריך אוזניה מיוחדת? תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום. כמו בכותרת - שאלה פשוטה - מה אני צריך לקנות\לדעת בשביל להעביר שירים ותמונות מהמחשב ו- NOKIA 6230i, ולהיפך? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by guybenh,

קניתי את המוצר הזה היום הורדתי כמה שירים ואז סמתי לב ש14 מתוך 61 שירים לא פועלים למרות שהמחשיר תומך בפורמטים הללו אז סיחקתי אים ההגדרות של השירים הללו ואז המחשיר ניסגר והיגיעה לחלק של הפתיחה וניתקה שםעד עכשיו מישהוא יודע מה לעסות אף כפתור לא עובד אים מחברים אותו למחשב לא קורה כלום

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. האם הנגן Iriver T30 512MB מומלץ ב 350 ש"ח או שיש יותר טובים באותו מחיר .מי שיש לו להציע נגנים יותר טובים שיגיד .או שממליצים לי על Iriver T30 512MB

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by stojakovic,

אז... לאבא שלי יש יומולדת 50 וחשבנו לקנות לו מחשב כף -יד. הבעיה היא שאף אחד מהמשפחה שלי לא מבין בתחום הזה בגרוש... וזה ממש מקשה על הקניה. אז אם אפשר יש לי מספר שאלות, כדי שיהיה לי ידע התחלתי- חשוב שתדעו, שהמטרה העיקרית היא ארגון פגישות, מס' טלפון וכאלה... 1. מה טווח המחירים של מחשב כף יד איכותי ללא GPS? 2. מה הטווח של אחד איכותי עם GPS? 3. על איזו תכונות כדי להקפיד שיהיו? 4. על איזה משחב כף יד אתם ממליצים בטווח מחירים שבין 1000-2000 שקל ללא GPS? ואיזה עם GPS? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  10. שלום, לאחותי יש טיול לאילת ואכשיו היא רוצה לקנות mp3 ואין לנו בכלל, וראיתי את הmp3 הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2904 האם הוא שווה והאם יש יותר טוב ממנו תקציב עד 250 מקסימוםםםםםם אני לא רוצה פחות מ1G תודה רבה שאלה אחרונה האם יש לו אחריות

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by n9555,

לפי מה שקראתי באיזה אתר לk800 יש trackid (ולאלה שלא מבינים זה תוסף לפלאפון בו אתה מקליט חלק משיר שאתה לא זוכר את שמו שולח את השיר אליהם והשם של השיר מתקבל).... 1) האם זה נכון?(האם יש לו טראק איי די) 2) האם שווה לחכות לn93? מבחינת-הכול.....(סוללה-איכות mp3, מצלמה אני יודע ש הk800 לוקח) 3) בזאפ גם כן יש אתרים שמוכרים את סדרת ה N SERIES - אורנג' תפעיל לי את הטלפון? 4) עד כמה טוב w850?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי:} אני צריך המלצה למכשיר מוזיקה, יכול להיות אייפוד אם ישתלם. מה שחשוב הוא שבבאנדל האוזניות יהיו איכותיות + שהמכשיר יפיק עוצמת סאונד גבוהה כמה שאפשר. ולגבי מקום - 2 ג'יגה מינימום בתודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ran B,

היי לכולם! הרבה זמן לא ביקרתי כאן! (צבא..) סוף סוף שיש לי קצת (הרבה!!) חופש ברגילה שלי אני מעוניין להחליף כבר את המכשיר הנוראי שיש לי איזה 3~4 שנים (סמסונג מאוד ישן של פלאפון). המטרה, ככל הנראה היא לברוח לאורנג' (מגוון רחב של מכשירים טובים וגם הטבות שונות). לכן קצת דפדפתי בזמן הסופ"שים באתרי החברות ובאתרים שונים שמציעים רק מכשירים למכירה. אני לא אגיד שאני לא אוהב nokia, אבל משום מה מאוד נדלקתי על היופי והתכונות של סוני אריקסון (ואני גם יודע שהם לא סתם זרוקים כמו טייליט..). מאוד נדלקתי על העיצוב של דגם ספציפי שלהם, התכונות שלו גם הרשימו אותי והכל כמובן ביחס למחיר הסביר שניתן לו. הדגם - w600. הסתכלתי באתר http://www.gsmpro.co.il/showphone.asp?model=sonyericssonw600 …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yakir8,

טוב מצאתי 2 בזאפ ועד אחד בP1000 תגידו לי אם הם טובים או שיש לכם המלצה על משהו אחר http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401151 http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=9681522 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=452635

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן! אני חושב אולי לקנות את המכשיר רציתי רק לשאול כמה שאלות לפני... *העברת הקבצים למכשיר נעשית בצורה רגילה כמו כונן נייד?? אפשר לראות את השירים במכשיר כמו שהם במחשב או רק בעזרת סידורי אלבומים \זמרים?? *איך זמן הבטריה של הנגן? *יש משהו בחבילה שמגן חיצונית על הנגן והמסך?? קו כללי? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מתלבט בין הArchos Av700 שיש לו מסך ענק וזה משמעותי! בנוסף יש את הסדרה החדשה של Archos ה 604 שהיא איכותית מאוד. והאחרון הוא ה A2 של COWON שנחשב לטוב מאוד. בהתחלה התלבטתי בין המסך 7" לבין האיכות של ה604, עכשיו נוסף גם הA2. כמה דברים יעזרו לי לבחור, בכמה הבדל האיכות בין הAV700 ל604 הוא גדול? רואים אותו בעיניים? ומה לגבי ההבדל בין ה604 לA2 שיעזור לי לבחור ביניהם? מה אתם ממליצים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. איפה אני יכול לקנות מטען לבטריות של GP שמטעין ברבע שעה?(יש מטען כזה)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by guypld,

יש לי מטורולה רייזר V3 , שיחקתי איתו הרבה עם כל התוכנות של P2K Device , אבל דבר אחד לא הצלחתי לעשות, להוריד את הלוגו של הספק - "IL ORANGE" , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה, ובפורום פה התחילו פעם אחת ת'רד עם הנושא הזה אבל לא הגיעו לפתרון. אז אם מישהו יודע, אפשר עזרה בבקשה...

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Sandman61,

איזה טלפון הכי כדאי ומשתלם לקנות? (סוני אריקסון בלבד). תציינו בבקשה איזה דור הוא, איך המצלמה והMP3 לעומת הפלאפונים האחרים של סוני אריקסון ותציינו מאפיינים מרכזיים. =] תודה.

• 55 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. Started by GanJaval,

לפני יומיים קניתי את המכשיר אהבתי אותו מאוד ... המסך גדול וצבעים יפים. המצלמה טובה מאוד ולפעמים מפתיעה ממש אך האיכות בחושך לא משהו.. 2 הרמקולים חזקים ושומעים מוזיקה נחמד ... האוזניות שמגיעות עם המכשיר לא אהבתי .. טיפה מסובך האמת .. וגם לפעמים איטי .. ועכשיו לשאלות.? 1. אני יכול לחבר אוזניות יותר איכותיות למכשיר הזה ? ואם כן איך ? (ותנו אולי המלצה על אוזניותעד 150 שח ) 2.אני לא יודע איך לשנות את הצליל למשל על קבלת הודעה וגם לא יודע איך לשנות את הצליל של שעון מעורר גם לא מצאתי שעון מעורר מצאתי רק משהו התראה .. אבל זה בסיגנון . אז מי שיודע שיגיד לי בבקשה ... 3. איזה זיכרון כדאי לי לקנות ? אני רוצה של ג'יגה מה הכי טוב ואם יש גם קישור לחנות אמינה .. 4.יש אולי איזה הגדרות מומ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by RoNeN86,

שלום, לפני 5חודשים קניתי מאורנג' את הV3 פלאפון נוראי שנתקע בכל הזדמנות אפשרית ועובד לאט ואין בו מקום לכלום. אני מחפש פלאפון טוב ואיכותי ומה שחשוב בעיקר מסך גדול!. לגבי המחיר אני לא סגור עדיין מה שחשוב שזה היה פלאפון אך ורק של אורנג'. תודה ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Godmoney,

חברה שלי קנתה לי היום את ה Cowon A2 אחרי הרבה זמן שחשבתי לקנות אותו לעצמי (מאחל לכולם חברה כזו אגב...). אני רוצה לקנות מגן מסך ועוד דברים כדי לשדרג את החוויה. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by eranx,

שלום לכולם, אתמול החלטתי לטוס לטיול הגדול. ומשום מה אין לי מושג איך התגלגלו העיניינים, אני טס בדיוק עוד שבועיים. אני חייב המלצה על נגן אמפי3 בנפח 5-10 גיגה בייט בסכום שלא עולה על 1000 שח. קיים כזה דבר? אני אשמח לאיזה iAudio חמוד ואלגנט. תודה,

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by sagi_10,

שלום אני יכול להשיג כל סלולרי מרשת פלאפון ב-70% הנחה.. כי יש לנו עסק וזה חבילה עיסקית.... תמליצו לי על הפלאפון הכי טוב שיש מרשת פלאפון הדברים שחשובים לי: 1)MP3 2)אפשרות הרחבה 3)שיהיה בעל מצלמה איכותית 4)רצוי דור 3 אבל לא חובה 5)שלא יהיה גדול מדי...אבל גם לא עכבר קטן... תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by danh2,

טוב אז ככה אני בעיקרון הולך להתחיל מנוי חדש בסלקום או אורנג' במסלול חיילים עכשיו זה הולך ככה : סלקום: יותר יקרים במנוי החודשי על הטלפונים עצמם, לדוגמא מכשיר שעולה עצלם 44 ש"ח לחודש עולה באורנג' 29 ש"ח המבצע שלהם לחיילים זה 39' אגורות לדקה לכל הרשתות. אורנג' הטלפונים יותר זולים במחינת תשלום חודשי. המצבע שלהם לחיילים הוא 44 אגורות לדקה הראשונה ואחרי זה 28.7 אגורות לדקה, לכל הרשתות. עכשיו נראה שאורנג' יותר טובים אבל איך השירות של שניהם והקליטה והאיכות דיבור ובעיקרון מה עדיף במחינת חברה? ועוד שאלה, אם זה אותו מכשיר בסלקום ואורנג' אז זה בסופו של דבר אותו מכשיר, כאילו הם לא משנים בוא איזה משהו...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים